60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#11974 VAN EYED? -
#11973 MILYEN NETED VAN? -
#11972 Hmmm, Chello? -
#11971 ÁÁÁÁÁ, segítsen valaki, légyszi! Egyszerűen nem tudok sehová sem csatlakozni!!!Kiírja hogy loading aztán kész, kifújt. A modem fojamatosan adatforgalmat jelez, de semmi, kifagy, még Esc-el sem tudom a menűt visszahozni. Mi lehet ez, nem tudja valaki? A gammát már újra telepítettem, de mégsem lett jobb,vagy le lennék sebességkorlátozva? Azt hogy tudom kideríteni? -
#11970 hát mi mást, mint kacsát, aki játszik a farkával=) -
#11969 Kiváncsi lennék, mit tudsz kihozni a nevemmel egy logoban? -
#11968 Már megint itt van ez a lusta szarember :) -
#11967 Román???
Van román server??? -
#11965 neked van, szép és komoly, minek neked butáskodás? ;) -
#11964 Ha csinálsz nekem is egy logo-t, akkor........ -
#11962 jó=)
mit csinál az a kisfiu? hmm....
pet?
migthty?
=) -
#11961 Na lassuk a Bannert :) -
#11960 aha, először akarsz túzvonalba lépni, mi? ;) -
#11959 valahol a user.iniben lehetett pakolászni, nememléxem, talánitt? [AGP.HumanController] -
#11958 sajnos nem en fekete szeretek lenni -
#11957 Úgy, úgy, tényleg kira a logó, csak az irigység besz' belölünk :)
Naaaa, irány el, Balaton -
#11956 döbbenet, hogy menyit melózol....;) -
#11955 ohhh
jaaaa
bazz
bocs
;) -
#11953 most nézem, mi rohangászik a panda előtt? sáska? :) -
#11952 jaj kutyike, csak ugratnak, és nehogy abbahaggyák, mert nagyon jókat kapok, könnyesre röhögöm magam=)
sztem teccik nekik, csak ugratnak...=)
minden a kis hokis pandával kezdődött pár hónapja.... -
#11951 =)
valahol az iniben valahogy...
nem emléxem, mighty tugggya, ő okos, sztem az #aao szobában segítenek, ha türelmes vagy, de lehet, hogy itt is sorra kerül -
#11950 ha vki beszélne zotyesz-el mondja már neki hogy nézze meg a mailjeit!, kösz -
#11949 Most komolyan! Tök random generálja a bőrszinemet! Régiben lehetett állítani, most miért nem lehet? Megitn bepanikoltak a fekák, meg a sárgák, hogy jajj ne lehessen már bőrszint választani, mert az olyan rasszista dolog? Egyébként ugyanezt mondta egy csávó is ingém, hogy kérdezzem Jackót :D -
#11948 zotyesz!!!!!!!!!!
itt vagy?
Repülőnapon találkozhatnánk, elküldöm mailben a számom, és majd holnap reggel ha már ott vagy, fel hivhatsz és megbeszéljük hol találkozzunk, ok? -
#11947 te kutyuli ne pedálozzár már slow-nak :)) a számlát már ugyis a postára adta :) hamaroan kézhez kapod, aztán miko meglétod a végösszeget (8000) akkor vered ki magadnak.... -
#11946 STFU :)) -
#11945 kistáska ne forumozzál takaroggyunk gémelni :) -
#11944 Meg van halva a server, sajna még mostanában is van ilyen :( -
#11943 Hová tegyem, és hogyan? nagyon láma vagyok ehhez. Ehhh, nem tudom mit fikázzák ezeket a bannereket, szerintem sokan még hasonlót sem tudnának készíteni.... Sok munkád lehet bennük... Elismerésem! Más: Ollankor mi van, amikor kapcsolódok egy szerverhez és be is jön, de a kép áll, az időszámláló áll? Aztán semmi. A harcosok is állnak, vagy a falnak futnak neki és szaladnak? -
#11942 LOL -
#11941 Ask Michael Jakson!
;) -
#11940 Hogyan lehet a bőrszint megváltoztatni???? -
#11939 JOOOOSYYYY=)
szija
régen láttalak, me' mindig csak BFeztek ,)
viharmadár emlegetett, örültem ,) -
#11938 eeeegen, az van, de nagyon jól ébrentartom vle a fórumot ;) -
#11937 =)
rakjad fel valahova és csak a linket kopizzad ide!
=)
a kutyád meg...mondjuk....öööö....szalad...vagy mi ;) -
#11936 Volna egy fotóm evvel kapcsolatban, csak nem tudom hogyan kell idetenni, a modemesek valszeg nagyon elküldenének,és csak 18 éven felülieknek való kép...Egy szép cicis csajszi van rajta, meg én.... -
#11935 Áhhhh, az nem lehet, nem is szörős ez a kutya, nem lehet melege, max. meleg lehet :) -
#11934 Gondolom azért dugja ki a nyelvét mert melege van :) -
#11933 Hát ha hozzá képzelem, hogy a kutyus mé mozog igy, meg a lelkesedést ahogy a nyelvét is kidugja, csak valami 18 éven felüli jut az eszembe :)
Remélem Slow megmutatja majd azt is, hogy min dolgozik ennyire Kutyika
Amúgy kira -
#11932 Még hogy én kéjenc? Ehhh, Grrrr!!!!