60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#12400 -
#12399 ICQ -
#12398 itt má mindenki sux??? -
#12397 ne legyél undok rush=)
a cs nem volt köztük, úgyhogy reményteljes vagy Steweee ;) -
#12396 Mail ment... -
#12395 ja es ha befejezted, addig probalj loggolni mig el nem fogadja. ne add fel a sok "timed out" miatt -
#12394 szep koteg penz...csak porgeted,porgeted es soha nem fogy el -
#12393 Na a legszarabb játékokat soroltad fel....pfffff -
#12392 ok, de mostmár írd át a trekkeredet papa ,) -
#12391 LOLLER -
#12390 kösz, szép :) -
#12389 A második icon-nal szépen szerkessz playlist-et, azt nyisd meg az első icon-nal és szól minden szépen. -
#12388 szep lett tikal bannerje -
#12387 az akadalypalyan mindig a ket feher rud kozott kell haladnod. semirol ne ugorj le, ha egy akadaly vegere ersz fordulj meg es hattal masszal le. a csoben gugolva menj at ne kusszal. szoval mindezt idore. -
#12386 Tessék Tikal bácsi, itt a Army of Jamaica - bannered ;) -
#12385 Pet7000 Akkor megadoma bankszámlám és utzald át rá -
#12384 Lehet én vagyok a béna, de minden mp3-mamra azt mondja "Playlist file is corrupt"
nem játszik le semmit.. :(
(megpróbálom most azt hogy nem lesznek társítva az mp3-ak a winamphoz.. :D ) -
#12383 Na itt van lové, most má' csináld meg
-
#12382 Ja ja lessz igen én udok de most nem műxik a dolog mert nincs lovém rá. De remélem egykét hét és megoldom
-
#12381 Kiráa =) -
#12380 mindig a fehér oszlopok között menj, és ne ugorj le semmiről, amiről le lehet mászni :) -
#12379 Én is szedem lefele! -
#12378 egy oroszlánra ki lehet, de más állat szoba sem jöhet -
#12377 Tikal, szerintem Slow csak annyit fog csinálni, hogy a banneredben a csajszit kicseréli valami ÁLLATRA -
#12376 Pisti, ilyen fájl szerintem sincs, legalább is én nem találkoztam vele
Az akadály pálya amúgy nem nehéz, arra figyelj, hogy a kijelőlt területen halad, és időre teljesítsd.
Ha nem bírod megcsinálni, add meg valakinek a reg. nevedet és jelszavadat és az megcsinálja neked
Ne add fel Brother -
#12375 Slow, nekem is csinálhatsz egy olyan bannert, lassan már csak visszatérek én is :), ja és a szine az ilyen jamaicás legyen mint amilyen az sg logom ha lehetséges :)) -
#12374 Hooah =) thx. Azt ha elkezdtek szidni miatta akkor jöhet a MEDIC!!!! kiáltás lol -
#12373 Erre gondolhattam volna.
Jön lefele.... -
#12372 oksz meg van a bibi. a starplayer nagy S és P tehát: aaohun.uw.hu/StarPlayer.rar -
#12370 Akkor is... -
#12369 aaohun.uw.hu/starplayer.rar -
#12368 http://uw.hu/404.html -
#12367 Hali all. Egy kis off topic:
Kéne egy kis segítség. Mivel nemsokára leadom a szakdolgozatomat néhány ember aki akarja tesztelgesse a programomat lécci =) hehe Szóval. Így előre: Ez egy mp3 lejátszó JAVA-ban megírva. A használatához szükség van a Java Virtual Machine és még két összetevőre amiket mellékelek a lejátszóval. A melléket 2 kompnensenk fel kell lennie telepítve ahoz, hogy működjön a progi. Aki kedvet érez próbálgassa már lécci =) Azt lehet szidni a programozó fejemet =) ja a cím: aaohu.uw.hu/StarPlayer.rar Azéert starplayer. mert Starfish hehehehehehehe lol
Köszi előre is =) -
#12366 hidd el... nincs semmi olyan amivel ki tudnád kerülni az alapkiképzést...
próbálgasd! menni fog, ne add fel! -
steweee #12365 tudom hogy van mert hallottam róla, csak azt már elfelejtettem hogy honnan lehetne letölteni. neten regisztrálva vagyok, de nem tudok egy pályán sem játszani mert nem enged be a szerverre mert csak a lőgyakorlat van teljesítve, az akadálypályán nem tudom hogy mit rontok el, de hiába megyek végig nem veszi teljesítettnek. pedig korábban már kértem itt segítséget, és akkor azt hittem az volt a baj, hogy az némelyik akadályról leugrottam lemászás helyett, de így sem jó. szóval honnan lehetne letölteni vagy van e olyan .ini file vagy vmi amit elég lenne bemásolni egy olyantól aki már megcsinálta?
légyszi segítsen vki, nem akarom úgy letörölni hogy ki sem próbáltam a játékot. unrealban, quakeban, opflashpointban, bf1942ben nagyon jó voltam,szeretném ezt is kipróbálni
[email protected] -
#12364 Szeva Free figy multkor mondta Mighty hogy ez a ventrillo dolg meg clan... hogy te tudsz clan szobat csinalni most hogy vaa ez?? -
#12363 17.00 után leszek gémben... :) -
#12362 most nincs gamma, dolog van ;) -
#12361 Slow merre nyomjátok az igét? -
#12360 Feltétlen kell regisztrálnod magad ugyan is ez egy internetes játék. Szinte csak on-line űzhető