60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    nekem is ue, csak összeviszsa megy, és a szar router miatt a ping is nagyobb mint másoknál
  • Slow
    aszongya ez az army fórum ;)
    armyhoz kell net, nem? debrecen viszont nem kell ;)))
  • steweee
    légyszi írd már meg a saját előfizetésed paramétereit csak hogy össze tudjam hasonlítani. chello: 12000 Ft/hó, 20 gigabyte letöltés, 60kb/sec. és ezt tartja is napközben, ha olyan szervettől töltesz ami nincs túlterhelve, vagy ha egyszerre többről akkor összesen lesz 60kb/sec. csak unrealozni szoktam neten, de az szinte sosem dob ki a szerverről connection failed vagy connection problemsal. szóval én meg vagyok vele elégedve itt miskolcon diósgyőrben, persze ez nem jelenti azt hogy ha van jobb akkor nem térek át és területileg is elrérhet hogy melyik társaságnan milyen a kiépítettsége. ha objektív véleményt tud vki, írjon
  • repro
    pifit drága.. de ez egy Army Fórum!! :))
  • repro
    Rush voltál Debrecenben? vagy hol.. :))
  • Slow
    találtam egy ilyet, érdekes, igen mobil cucc:
    http://www.netroller.hu/

működés közben lehet változtatni a net sebességét

nem számolgattam, csak érdekesnek tartom
  • [LoverZ]Neo_HUN
    Chello SUXXX
  • Slow
    ez nekünk szól.....
    http://index.hu/tech/net/chello0819/
  • Kutyika
    Üdv mindenki. Aszthiszem Slow jól mondja, tegnap este én is majdnem dührohamot kaptam. Az ezelőtti hozzászólásom után gondoltam gammázok egyet, aha, csak akartam, mert a játék serverkeresője egy árva servert nem talált.... Na jó, mondtam magamba, jövök vissza a fórumra aztán megkérdezem mi ez, csak jöttem volna, az egész net behalt!Próbáltam mindent, újraindítástól egészem az IP újraknfigolásáig, de semmi. DHPC kiszolgáló elérhetetlen hibaüzenet, Még három hónapig tart az egyéves szerződésem... Ezért a pénzért ez lesz negyed éven keresztül? Mert akkor aszem csekken fogok fizetni nekik,nem banki átutalással....
  • Andrew G May
    Jéééé!
    Addig buzeráltam a renew-t, amíg lőn ICQ. :) LOL
    Belton! 149750764
    Már csak arra vagyok kiváncsi, hogy gém is lesz-e?
  • Belton
    Andrew teso az icq dat nyomd mar at nekem me el veszlett!!!itt a szamom tod:196069519
  • Free
    Nem vagyok rá büszke nem azt gyüjtöm csak jólesik
  • Free
    Már megint ugrtt a honorom most 20
  • [LoverZ]Neo_HUN
    legalább gyakorolsz...
    és nem szednek le 30 sec alatt
  • Slow
    az a tapasztalatom, hogy mostmár mondegyik szélessávú jobb mint a chello...
    amkor együt játszom másfajta netesekkel, a chelosok pingje a legmagasabb, lagos fos és annyiszor buherálják, hogy iszonyat...
  • Free
    Halle mindenki
    Off Fáj a fogam

Épp ezért írtok mindenkit mindenhol
  • I.C.ram
    De régen nem volt a Farmon :((
  • [LoverZ]Neo_HUN
    fibernet
  • steweee
    van jobb a chellonál? ha meggyőztök, áttérek!
  • [Rush]
    hazajöttem full készen holnap talákszunk
  • Prank
    off
    itt a hír a chellosoknak, ha még nem látták: http://index.hu/tech/net/chello0819/
    on
  • Slow
    inkább ez:
    chello
    =)
  • Slow
    szar az mindenhol... le kell cserélni és kész....chello
  • Audiogenius
    na jo ejt mindenkinek
  • Audiogenius
    *completed... ez tortent velem a medic trainingen is
  • Audiogenius
    csak nyomkodd a gombot tiz percen at amig nem timout lesz az uzenet hanem comleted
  • Prank
    hm... timed out? ...mintha már hallottam volna valahol ezt a problémát...
  • steweee
    na rájöttem hogy mi volt a baj. jól mentem végig de nem mindenütt a fehér karók között.most sajna az a baj,hogy server connected timed out,vagyis hiába csinálom meg, nem tud bejelentkezni a serverre és olyan mintha nem csináltam volna meg.pedig rögtön megjelenés után megvolt és fel is installáltam, de akkor meg nem tudtam megcsinálni ezt a pályát és hagytam az egészet. most meg hiába csinálom meg nem tud bejelentkezni és semmit sem ér
  • Andrew G May
    Sziasztok!
    Slow! Vajh ez csak újpesten ilyen szar, vagy mindenhol, ahol van csello? :(
    Köbö 8:10-ig müxött, aztán kiléptem, most meg semmi, csak web :(
    Kapják be.
  • PsychoStarfish
    Szólok.

Többieknek akik le akarják tölteni. Most leszedem egy kis időre a netről a teljes csomagot, de visszakerül. Ilyen formában: http://aaohun.uw.hu/starplayer_v1.1.rar
  • CsabSz
    Kafa, köszi!
    Szólj, ha kifogysz az ötletekből...
  • PsychoStarfish
    Ott van a tálcán. Majd a leadás után fejlesztgetem tovább. =)
  • PsychoStarfish
    aaohun.uw.hu/starplayer_v1.1.rar
  • CsabSz
    Vagyok, persze.
  • PsychoStarfish
    Még vagy? MErt akkor felteszem a cuccot ugyanoda csak más néven. Mindjárt írom miként
  • Slow
    nem tom mi van a nettel... csomó külföldi oldal nem megy, icq se.... sztem shello kecsegeskedik megen
  • Kutyika
    Tegnap kicsit játszottam (persze hogy Pipeline) és sajnos le kellett vonnom a következtetést, a kézigránát nagyon dúrva. Nagyon,nagyon dúrva.... Egyszerűen lehetetlen egy folyosót elfoglalni, vagy megtisztítani a védőktől...
  • Belton
    Nah én lépek TV-t nézni mert kezdödnek a jo filmek szevasztok jo écakát akit mar huz az ágy majd holnap:))...
  • Belton
    Szerintem a halak is nézik mert mar hozza szoktak és ijenkor minden hal ott van és lesi a tüzijatékot persze a kicsi halak nem mert azok mar alszanak csak a nagyok
  • Kutyika
    Tényleg hová lett az a hozzászólás? Egyébként valami Piccolo nevü emberke itt szitkozódott... Szerintem rossz topikba írt:)