60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#12649 mi ez a gány .uw. egyebkent is? biztos be vagytok etetve a jo kis ingyenes domain nevekkel es egy kalap szart se er a nagyvilagban.
-
#12648 Ehh akkor keresek más tárhelyet bazzeg :D -
#12647 Sracok se a SHSU se a HAAS oldala nem jelenik meg. szerintem senkinek aki kulfoldon van. Eddig barmilyen oldalt probaltam a .uw. kiterjesztessel megjeleniteni nem sikerult (GATEWAY_TIMEOUT). Nem veletlenul mondja a CB hogy nem letezik. -
#12646 ELVILEG-ELVILEG -
#12645 Na hangember.........
Mighty nem én csinálom, elvileg Strahd_ , meg Slow-nak kéne elvileg -
#12644 Lefizettek. Nem teszem ki. -
#12643 Rush!
Nekunk nem lesz valami hompedzsunk? Kezdek irigykedni :) -
#12642 Nem csak az én érdemem a honlap, ketten csináltuk Knightal! a linket meg ígérem javítjuk! -
#12640 HANG VAGY BERAKNI A FÓRUMBA? -
#12639 Asszem kezd elvionási tünetem lenni....tegnap hozzá se nyultam az Army-hoz :)) -
#12638 Király a meztelen seggű DJ a bannereden :D:D:D:D:D -
#12637 Ok mindegy...
Nem naon érdekel :)))
Mar törlöm is le a leveleket.))
Azé köszike:)) -
#12636 Lássuk -
#12635 EL IS TÖRÖM NYESZLETT KEZED LÁBAD BÁZZ -
#12634 Az a kérdés kb ha jól értem, hogy nincs e kedved Duellben nyomni egy meccset. Láma vagyok a némethez mi? :D lol -
#12633 Jóvan akkor felrakok egy képet rólad ami megvan :D ehehehehehehehehehehehe -
#12632 [FaR]Latexi hat Sie zu einem Duell im Ultima Battle System heraus gefordert ! ezt le forditaná nékem valaki mert nem tok ijen nyelven:)))
most jött a tracker mailemen 3ember is elküldte?Please -
#12631 ÉN NEM ADOK KÉPET :))) MERT MÉG A VÉGÉN FELKÉRNEK A MR HUNGARY FÉRFI SZÉPSÉGVERSENYRE :)) -
#12630 Ott az iolda erre regnél ilyet mondanak vissza mailban, hogy nem létezik ilyen oldal. KECSEGEK
ClanBase -
#12629 Heheheh lodlelodlelodlelodle -
#12628 Hát a tagoknál ami infót láti akarsz magadról azt majd írd meg mailban. Képet is kűgyetek :D Kell a tagokhoz :D -
#12627 Imhol egy mégújabb cím: shsu.hq.hu :D
Ujdonság? Köcsögölnek a CBs faszkalapok. Idegbeteg kezdek lenni tőlük -
#12626 Valami Ujdonsag Star???Szolj! -
#12625 Nagyon jo kis lapot dobtal össze Star!!
Neked is Kira ZsoZs!! -
#12623 ZsozS: Már más helyen van az SHSU oldala. Ezen a linken elérhető: http://shsuclan.uw.hu
Köcsög CB viszont azt mondja ilyen cím nem létezik Kapják be. Kis gecik. Na
-
#12622 Méltóságteljesseeen? Akkor igen ha látom, hogy mindenki csakis és kizárólag a tudásának és a szerncséjének köszönheti ha nyer. De tegnap ismét jól jártam... PB-s Official serveren, ollan dolgokat láttam.... A kézigránát a csóka mellett robbant fel és nem halt meg, két lövéssel lelőttek, vagy mást lőttek le a csapatból, egyszerűen kínszenvedés volt. 40-50 honoros gyerekek véreztek el 6 mp alatt. Ez nem lehet szerencse és véletlen. S a PB-er mi a f...-ért van ha semmire sem jó? Azon kívül,hogy lassít? Kicsit csalódtam benne, illetve nem ezt vártam, azt hittem hogy ténylegesen meggátolja a csítereket, de úgy tűnik, hogy nem... -
#12621 Kafa a weblap!!! -
#12620 thx -
#12619 így gyorsabb
kira az oldalatok, meg tecccik, hogy pofailag is fenn vagytok -
#12618 http://haasquad.uw.hu -
#12617 Sziasztok!
Elkészült a [-HAAS-] clán weblapja, nézzétek meg! Üdv mindenkinek! -
#12616 eredeti drivert használsz? mert ha igen akkor probálj meg letölteni egy detonator drivert^.^ hátha azzal jo lesz. és szerezz be mondjuk egy xp-s oprendszert^.^ -
#12615 NVIDIA GeForce FX 5200 (4523)
apááááááááád :D |add nekem biztos rossz. -
#12614 Na de audio,tanuljunk meg méltóságteljesen veszíteni!
Egyszer hopp,máskor kopp
*de azért elmennek a jó k**va any***ba
-
#12613 a tegnapi mp se rossz omen volt. ma olyan szarul jatszottam hogy az hihetetlen... le a cheeterekkel -
#12612 Nem segit se a directx se a játék se a driver újrafeltétele. -
#12611 Irodai munkakhoz ajanljak. De www.hwsw.hu foruman tobb infot begyujthetsz. -
#12610 Akkor szerinted nem érdemes TFT-re váltani? -
#12609 ujratelepites se segit a probleman? -
#12608 Vki segitsen már nekem mostanság a játék ilyen hibaüzenetet tesz ki nekem és nem akar elindulni. Az armyops.ini törlése semmit nem ér. Megköszönném ha vki tudna valami használható megoldást.
Kösz előre is.
No Label
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1700 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (4523)
Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_INVALIDCALL). Please delete your armyops.ini file if this error prevents you from starting the game.
History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine