60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    nekem nem (igaz nem voltam nagyon közel csak egy térben).) ugyanugy majd megsüketültem töle (amikor AR15 el löttem) .)
    de te se rohangálnál zárt térben szivesen fülvédö nélkül és "sorozatokat" lönél vele nem?
  • [HUN]Crassus
    Kistársákába??????????
  • Strahd_
    Bocs Kutyika .) Egyáltaláőn nem nehéz megcsinálni. Mai napokban is ezt használják a nagyobb pusztitás reményében az önygyilkos merénylök pl. kistársákába be a gránátot és kész :)
  • Strahd_
    :) elküldöm neki :D
  • Slow
    itt a Fluga bannerje, küld el neki pls, mert nemtom a mailjét... (kapott egy legyet...;))
    Fluga legye...;)
  • Audiogenius
    a granatokkal kapcsoltban, a legnyomas tenyleg okozhatna valami hasonlo dolgot mint a flashbang, (se kep se hang)de legalabb suketulest egy idore. tenyleg eleg vicces hogy ott robban egy 203-as granat a kozeledben es meg csak hasra sem esel a legnyomastol.
  • Audiogenius
    nem tudom milyen filmrol van szo. de az eles tolteny es a vak tolteny kozott van hangero kulombseg mindkettot volt szerencsem mar hallani. ha meg elessel lonek a filmben akkor le a kalappal elottuk. :) amugy az m16-os nekem halkabbnak tunt mint peldaul egy .45-os pisztoly.
  • Kutyika
    Pontosan, hagyni kéne őket... De nem volt Amerikának egy ehez hasonló kalandja valamikor régebben, a 60-as években? Én azt tudom ehez hozzáfűzni, nem kéne őket piszkálni, bolondos egy népség van arra, és ha egyszer mind összefog....
  • Atiti
    http://www.bullguard.com/pamelaspeak/ szegény faszi.faszi?
  • ZsozS
    Pedig mostanság (IRAQ) ez a helyzet! A gerillaháború ellen nem tudnak tenni semmit! Hetente elkapnak 2-3 husszeinbuzit, ők +hetente elveszítenek 15-20 U.S. katonát! Hát ez a helyzet! Ott kéne őket hagyni a p*csába ezeket, öljék meg egymást! Sok fanatikus pöcs!
  • ZsozS
    Pedig mostanság (IRAQ) ez a helyzet! A gerillaháború ellen nem tudnak tenni semmi! Hetente elkapnak 2-3 husszeinbuzit, ők +hetente elveszítenek 15-20 U.S. katonát! Hát ez a helyzet! Ott kéne őket hagyni a p*csába ezeket, öljék meg egymást! Sok fanatikus pöcs!
  • Kutyika
    Én hogy STILL-usos legyek, nem haragszom meg:))) Jó hely ez, jó emberekkel, akikkel mindenről lehet beszélni.Poénkodni, viccelődni, és nem bicskanyitogatásról szól az itt folyó beszélgetés, mint más fórumokon... Egyszerűen ez a hely Király, és az itt forumozók is azok...(tényleg mi van Still-barátunkkal, nem tudja valaki?)
  • Kutyika
    Hmmm, micsoda ötlet... De akkor nézzük ennek a másik oldalát is, a sok kis amcsi gyerek elkezd játszani a gammával, mondván hátha kedvet kap ahhoz,hogy elmenjen katonának később.... Ha mindíg szétgránátozzák a fejét, előbb-utóbb azt mondja: Hogy menjen katonának a ....-om, nem? Nem hiszem, hogy jó propaganda az Amerikai Army-nak, hogy garantáltan tepsiben lehet tőlük csak távozni... Vagy nem jól gondolom?
  • Slow
    mé' nincs az aao-ban atom? ;)
  • Slow
    jaj bocs, remélem nem haraxol emiatt ;)))))
  • ZsozS
    sziasztok!
    ... és milenne ha a gránát mikor felrobban szétlökne nagyerővel sok kicsigránátot...és ha azok felrobbannának azok mégtöbb kisgránátot...és ha azok.... 1 mp késleltetéssel... hihi na jó ez csak poén volt! deazé' jósok PUKK lenne egymás után és abba tuti belehalna mindenki
  • Kutyika
    Ez már nagyüzemi munka volna.... Hacsak nem szikszallaguzzuk körbe a gránátot szögekkel... De nem biztos hogy vérmérgezést kapna az illető, hacsak nem a Dzsungelben vagyunk, akkor igen... De ha jól tudom létezik olyan bomba amiben sokszáz kicsi kis acélgolyó a töltelék, nem akarok hüleséget írni de azt hiszem Vietnámba használták... Letarolta a "zöldet" rendesen, meg aki ott volt azt is... Apropopó, ami nagyon fura, hogy nincs se tüzérségi se légi fedezet, tudom-tudom azt már nagyon nagy munka volna megcsinálni, de a filmekben mindíg van... Ja és rádiósunk sincs, aki a központtal tartja a kapcsolatot,(vagy az már nem divat) de jó lenne ha volna, lesz ilyen valamikor?(sajnos nem nagyun tudok angol...)
  • Strahd_
    Slow pls. küldj a fluga emiljére egy flugás bannert(xsu)...
  • Strahd_
    Nem nem én rozsdás szögekre gondoltam mert ha még tul is éli az áldozat a robbanárt a vérfertözés tuti és utokvöetkezményeket tuti elszenvedi. ki akar 50 mütrágyával rohangálni? nem a robbanás hatását ("robbanóerö") akarom növelni hanem a repeszhatást :)
  • Kutyika
    Hogy megjegyezzem, a medik képzés nagyon tuti és profi munka, le a kalappal a készítők előtt!!!!
  • Kutyika
    A videót nem láttam, de mivel voltam katona (Nálam volt az elsősegély csomag), tudom milyen hatása van egy illen robbanásnak, illetve kioktattak rá, hogy szakszerűen mondjam...
  • Kutyika
    Izé, m'é mondja mindenki hogy ne haragudjak? Én nem hargszom, gyszerüen beszélgetünk a gammáró, annak lehetőségeiről..stb
  • Kutyika
    Végülis mindenkinek igaza van.Remélhetőleg a következő peccs-ben minden jobb lesz és szebb... Hmm, rozsdás szögek, meg egyéb repszhatás növelő cuccok, csak nem fél mázsa jó magyar műtrágyára gondolsz?. Te kis terrorista. De kár hogy nem lehet annyira variálni a felvehető és vihető coccost, külnben jó ötlet.
  • Strahd_
    Láttad a videot amit le lehetett töletni most nézd meg a katonák fülvédö nélkül m16 osokkal rohangálnak a zárt térben akkor mi kárt tud csinálni még egy kis légnyomás :) (m249-röl ne is beszéljünk :) )
  • Strahd_
    .) még mindig nem tudok gépelni :)
  • Strahd_
    na ez egy jó kérdés. Ha ebben is különbséget tenne akkor én tuti védö gránátozok oldlára alnék .)
    Nem veszi figyelembe a légnyomást sem ebben is igazad van
    "nem főleg úgy hogy az előtte, mellette, lévő társa, vagy az ellenség vígan megy tovább" ez Bug haljon meg az összes :) de akkor lehessen felvenni az eldobott gránátot. Ráugrani a gránátra stb.. sokmidnen hiányzik , de szerintem a grátnát ereje igy jó. csak kicsit pontosithanák :) pl ha a társam beáll a gránát ronbbanás és közém akkor minimálisan de kevesebb legyen a sebzés stb .) de szerintem sokat kell még várni amig a repeszhatásokat normálisan megcsinálják :)
    de gondolj bele az életben azt mondanád köszönöm nekem nem kell gárnát mert én a legyet is lelövöm az ellenség meg olyan rendes hogy nem használ
    ugy se gránátot?
    Igaz nem dobálnád ugy mint a játékban... de magaddal vinnéd a kis gombocot hogy ha kell jol odavádg az ellenség közé nem?

És igazad van legyen támado meg védö gránát :)
    De akkor az én katonám. Rozsdás szogekkel + repeszhatás növelö cuccokal megpakolt táskát visz magával amiben benne van az gránátom és azt vágom az ellenség közé :D
  • Slow
    nem kell rohanni, meg nem kell kiengedni az ajtón az enemit... csapatmunka Kutyaember...csapatmunka ;))
    a gond inkább a "random" gránáttal van, tehát néha mellettem robban és nem sérülök, néha a fal mögött és meghalok... ez szar de annyira nem gáz..
    Ez volt a véleményem a dologról... má' ne haragudj...;))
  • Kutyika
    Nem haragszom.:)) Bocs, de én nem mondtam hogy ez Cs, vagy legyen ollan mint a Cs... Ez egészen más project, ha jól látom. Csak egyszerűen nincs idő hívni a Medicet, mert mire a tíz tagú csapat eléri az első szelepet,(pipeline) már jó ha hárman-négyen maradtak... Így nem arról szól a gamma, hogy az ügyes harcos biztosan halad előre és jól rejtőzködik és ollan biztos a keze, hogy a legyet is lelövi reptében, hanem arról hogy előrerohan mindenki és megdobálja az ellenséget kézigránáttal... Ez így nem harc, vagy küzelem, ez nem más mint hentelés, mészárlás.... Szerintem...
  • Kutyika
    Az életben... Hmm, nos szerény véleményem, hogy nem mindíg halálozik el az emberke, nem főleg úgy hogy az előtte, mellette, lévő társa, vagy az ellenség vígan megy tovább... Nagy légnymást kap, és repeszeket, de nem mindíg hal meg, legalábbis szerintem... Ja és támadó vagy védekező gránát robban, az sem mindegy, ha egyáltalán van ilyen az Ami hadseregben.... De van igazságod. :)))
  • Strahd_
    Crassus mániája :) kiterjesztés nélküli képek...
  • Strahd_
    Ez volt az én véleményem..
  • Strahd_
    Már ne is haragudj de ez igy van. Szinte lehetetlen közelröl tulélni egy kézigránét találatot. Mi az hoyg gyengitett hatásfoku kézigránát. Ez olyan hogy most5 peticiokat irattatsz alá hoyg mivel a filed medic képzése drága volt ezért kéred hoyg a fegyvergyártó cégek gyengitsék a kézigránátokat. igen is ha egy szobába bebasznak egy kézigránátot a ("szerencse/fedezék") legyen max a mi megvéd. És mindenki haljon meg mert igy reális. Ez nem CS ahol cicakban szökdécselve Shiva ként gáránátozo emberek vannak és a gránát szart se ér csak látványefekt.
  • [Rush]
    hOGY LEHET EMBEREKET BERAKNI A JÁTÉKBA?
  • patacsi HUN
    csak a http:// hiányzott...
    nincs mit :))
  • patacsi HUN
    az életben hogy is van ez ??
    na ez a válasz :))
  • [HUN]Crassus
    Köszi Patacsi:))
  • Kutyika
    Mindenkinek...
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem úgy tűnik, nem sok értelme van a medic státusznak azon kívül, hogy lehet neki segítségért kiabálni... Egyszerűen lehetetlen egy kézigránát támadást túlélni, ezek után minek a medic???? Én betiltanám a Kéziránátot a pipeline-n.... Vagy legalábbis gyengíteném a hatásfokát a következö peccs-ben. Egyszerűen élvezhetetlen a gamma, mert a kézigránát porráalázza a harcosokat... Remélem értitek miről beszélek... Észrevételeket és véleményeket szívesen várok hozzászólásommal kapcsolatban...
  • patacsi HUN
  • patacsi HUN
    mi ez kép ??
    kiterjesztés ??
  • [HUN]Crassus
    meghalok..........