60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    ja ha sikerűlt meg ne kérdezd a medic teszt megoldásait ;))
    1: AAACBBABBBADABCAAA
    2: BBACCDAC
    3: BDBCBBA
  • patacsi HUN
    Ezt írják az AAOTracker-en a time out
    Until that time, you can continue to try adding this to your armyops.ini file:

[IpDrv.AuthServerLink]
    AuthTimeout=10.000000

vagy #13489

ha az első kiképzéet megcsinálod és sikerül loginolnod fent említett módszerekkel visszaadja a régi complete-okat is. sok cseresznyét :)
  • cgett
    Sziasztok emberek, egy ideje már nem játszottam, most viszont szeretnék, de gondom van:

1 felraktam az 1.9et
    2 de nem megy a régi accountom, vagy "Timed Out" vagy "No User Record"
    3 megprobaltam bejelentkezni az army oldalan, a manage your account-nál, ott viszont simán be tudok jelentkezni a régi nevemmel, jelszavammal
    4 csináltam egy új account-ot, Transmisson Completed, ami megintcsak simán megy a játékból

Tudna valaki segíteni, hogy mi lett a régi accountommal?
  • repro
    xSU tagok! látogassátok meg a klán forumot!!!
  • Kutyika
    Ügyesen elegyítik a valódi filmet a játékból vett múvival...
  • [Rush]
    Nekem ez már megvolt Júliusban, akkor most mi ebben az új?
  • The Garrett
    hardwireden is kinn a tréler.
  • patacsi HUN
    TimeOut hiba megoldás!
    http://americasarmy.uw.hu/-ról
    "Amíg nincs hivatalos megoldás a hibára, próbáljátok kicserélni az ipdrv.u filet egy működőre.

Mivel nekem megy anélkül is, ezért nem próbáltam ki, de ha van kedved, megpróbálhatod:

ipdrv.u (http://americasarmy.uw.hu/other/ipdrv.u)

Forrás: America's Army Fórum, 4. oldal.

Mivel én még nem próbáltam ki, ezért semmilyen felelősséget nem vállalok a következmények miatt. (Javaslom, előbb mentsd el a régit)
    "

köszi neked is Strahd_ :))
    próbáljátok ki
  • Kutyika
    Most online 79 fő!!!! ez leterheli? Akkor hooaahh!!!!!
  • Gyadi
    Nekem is, teljesen túl van terhelve a 2 szerver ami van az Sgnek. Dupla-ennyi kéne és akkor talán rendesen behozná mindig...
  • Kutyika
    Nos, azt kell hogy mondjam, a nagy testvír példát statuált... A katonai akciókban a civileknek nem nagyon van szavuk... Szerintem ez mindenhol így van, végül is katonailag sikeres volt az akció....
  • Kutyika
    Ehhh, mi van ezzel a fórummal? Megértem visszajönni, egyszerűen semmi sem jött be, csak a SG-os fejléc....
  • repro
    nya nem csinálom mert mindig timed out-ot ír ki.. de a markmanshiped megvan... nincs 36 felett.. :P
  • Tikal #13483
    Discoveryn volt egy film a moszkvai "tuszszabaditásrol", a 3. napon rontottak be a különleges egységek, a szellőzökön gázt engedtek be majd megrohamozták az épületet, megöltek minden terroristát akik még állva maradtak majd végig járták az épuletet és minden a gáztol elájult csecsent lelőttek... az akciot katonai szempontbol sikeresen zárták, ám a hiba az volt hogy a mentők nem tudtak eljutni időben a tuszokhoz, nem tudták hogy milyen gázzal voltak elaltatva és nem volt ellenszérumuk, ezt csak a katonáknak adták be.... ha jol emlékszem több mint százan haltak meg emiatt.... a katonai orvos szakértő azt mondta hogy nem a gáz miatt haltak meg hanem elgyengültek.... a másik érdekes dolog hogy amikor a terroristák megengedték hogy élelmet és vizet vigyenek be a hatoságok, akkor azok nem álltak készen és egy riporter nő vásárolta meg a saját pénzéből ezeket....hát igy mennek a dolgok arrafelé....

ez csak ugy eszembe jutott...

• repro
    megvan bébi!! kezet csókolhatsz... esetleg megcsinálom a többi traininget is....
  • repro
    no hát én kb 20 perce próbálok bejelentkezni az accoddal, megcsináltam a markmanship traininget, de állíndóan timed out-ot ír ki. egyx sikerült, de az még csak a personal jacketnél volt...

nem veri pofán esetleg a tűzfalad az army-t??
  • Kutyika
    Hát ez az, hogy nem is nézi, nem is akarja nézni.... Ja ha már a valósághűnél tartunk, akkor ezekxerint az Amerikaiakkal nem ajánlott csatába keveredni, mert kapásból fejbe dobálnak kézigránáttal, ami a föld felett 2 méterrel robban.....(imádom a hidat,de igazán adhatnának már egy 85mm-es vegyespáncéltörő üteget....)
  • Tikal #13479
    gondolom a us army nem nézné jo szemmel mindenféle ostoba pálya létét, mivel a játék probál valosághű lenni...
  • Kutyika
    Miért nincs ehhez a gammához pályaszerkesztő????
  • Kutyika
    Hoooaahhh, mekkora p@raszt vagyok!!!! Még helyesen írni sem tudok....Pffff....
  • Kutyika
    Amint az egszer már elmondtam....Nah szép, úgy csinának valamit hogy semmit sem csinálnak....
  • N

Hehehe!
    Elküldtem csináld meg légyszi!!!!!!!!!
  • Kutyika
    Csak ennyit változtatnak a pipelinen? Nyüsz-nyüsz-nyüsz... Pedig vannak benne még kiaknázatlan leheőségek!!!!
  • repro
    írd meg emilben a username-ed és password-ot. megnézem mi lehet.
    utánna megváltoztathatod...
  • Belton
    Heehehh télleg jok ez a legjobb
  • Gascan #13471
    Crassuss, szoval ha van MSN-ned akkor addoljal hozza a contact listethez aztan majd onnan elkuldod azt a Spec. Forcos fajlt. [email protected] ,nevem pedig {Elite}_Gascan
  • N
    Az én problémám a következő:

Már milliószor regisztráltam magam de az első training pálya elvégzése után kapok egy medált és kéri hogy jelentkezzek be.
    Bejelentkezem erre ezt írja ki Error:Unknown
    Ez után csak a menübe léphetek vissza és a következő training pálya nem működik elölről kell kezdeni de mindig ez a hiba!
    Normálisan bejelentkezek megkapom a kódot meg minden és már 100000000x próbáltam.
    MIT TEGYEK??????????
  • Eisenhower
    Americas Army v2.0 Trailer^.^ http://www.gamershell.com/download_3303.shtml jok ezek az uj szmájlik^.^
  • Atiti
    szeretik az amcsikat
  • Atiti
  • ZsozS
    jóreggelt mindenkinek!
    húúú vazze' de lusta mareggel az ármitársadalom Én má' gémelek, ha vankedve valakinek harcolni 69.25.16.174 E101 WC!
  • [HUN]Crassus
    Sorry Rush modst értem haza legénybúcsún voltam most emeg megyek 6-ra melózni...........
  • [Rush]
    na még 1x LOL
  • [Rush]
    szin=red]Na mi van INQ ennyi volt a gamma?
  • [HUN]ekehatatya
    szevasztok. furdok a napfenyben. sz@r.!
  • Kutyika
    Nahát, elsülyed a topic, mint v@lag a Balatonban... Jééé, ujjítottak a gamezon!!! Dejóóó!
  • ZsozS
    hali mindenkinek!
    valaki nemjön gammáznmi??? WC SE map E 105 IP: 69.25.17.239
  • [Rush]
    Kicsit
  • Tikal #13457
    kiütötted magad?
  • [Rush]
    Én meg most