60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#15853 hmmm...majd hónap folyt, me reggel meló van..sajna..de azé is lesz logóm...ha más nem ikszesús..lol Na jóccak mindenkinek, Bocs hogy megint az én pofázásommal van teli a forum(jajnekem)..így jött össze, de a bölcsek dolga, hogy hallgassanak....ugye??Na csa..d.u. jövök.. -
#15852 tán importálták..lol, de ezek a srácok képesek és kiszerkesztették maguknak..lolde akkó segiccssenek nekünk is!! -
#15851 Hehe, köszi, de van egy egész CD-m teleírva majnem az összes Photoshop verzióval, smiegymás ! Viszont most az a gondom, hogy képtelen vagyok animációt csinálni, de még ezt is megoldom (csak nincs kedvem fordítgatni a manualt ), viszont amit pláne nem értek, hogy a többieknek, pl Crassus, Rush, Gyadi, Kutyika, honnan van nekik az object, ill. a font. Ők maguk rajzolták, na neeee!! -
#15850 na vazzee..adobe image ready..uhhh..ha kell Gfrei elküldöm..de belezöldülsz..hát ez sok...ANNYYUUUU -
#15849 azé ha kell (szinte) bármihez szerial. loader vagy crack..lehet higy tudok...hihihi..de ez titok -
#15848 lol...szal én sem vagyok egy Mike Mitkin..sajna, de nekem mázlim volt..a régi haveri körbe olyan fejek voltak, akik bevezettek mindenféle jóba, amit neten kerezstül lehet csinálni..én sem magamtól jöttem rá..ha így lett volna verhetném a nyálam..aztán fordult a világ, elkezdtem gamézni és azóta le sem szakadok a gépről...nagyon jó és ez az army..imádom a teamgamékat, csak ezt is "tanulni" kell..de szerencsére tuti tanáraink vannak -
#15847 Ok, nem is gondoltam, hogy gyagyás vagy, csak gondoltam megosztom veled egyszerű, de már bevált tapasztalataimat! Én aztán tényleg tök hülye vagyok mindenféle ilyesmihez! Én tulajdonképpen csak játszom. Bármennyire is szerettem volna érteni ezekhez a dolgokhoz, nekem nem volt időm, alkalmam, lehetőségem ezeket megtanulni. Sosem forogtam ilyen körökben! Viszont mindennel szimpatizálok, ami illegális (najó, nem mindennel , itt csakis és kizárólag a számítástecjnikai értelemben véve nyilatkoztam!!!) -
#15846 http://www.freelamo.com/...itt regisztrált tag voltam..mondom voltam!! -
#15845 és csak azért kérdezgetek ennyit, mert bár tudtam mire való pl a TS, de még nem használtam..van pár 3d-s flash szerkesztőm, de nem használtam, nem kellettek, ezért nem tudtam eszik e vagy isszák...valakinek kellettek.. -
#15844 azaz, hogy egyértelműbb legyek..szal (na ezt nem akartam)egyszer a haverok rámragasztották a hacker jelzőt...amíg nem gaméztam "mással" foglalkoztam...pl amiket Meier fater írt kb 50$(dolcsi) progik...de egyszer megégtem, azóta nem erőlködök..érted.. -
#15843 tudom Gfrei..nem vagyok olyab gyagyás mint amilyennek látszik...csak lusta vagyok gondolkozni, és jobb ha azokat a cuccokat használom és csinálom amiket itt a bakák..lol -
#15842 Szöveg: Dark Crystal font
Kép: Ulead® PhotoImpact® 8
Animáció: Ulead® GIF Animator™ 5
Téma: Planetside, Terran Republic -
#15841 Uramistenem...tesó ezt honnan szedted..állat durvaaaaaaaaaaaaJÁJ -
#15840 A lényeg, hogy a 4 Kb-t ne lépje túl! Próbáld meg feltölteni! Ráklikkelsz a nevedre 2x, aztán Felhasználói infó, aztán kép feltöltése! -
#15839 megvan a legújabb photoshop...162 mega..na azt aztán végképp nem fogom érteni..pedig most forog mozog meg mindent csinál a nevem,.... -
#15838 Hát, nem tom mi a Swift 3D, de ha gifben mentetted el, akkor igen. Ha nem haladja meg a 4Kb-t. Ezért kell gif-ben elmenteni, mer nekem ugyanez a logó jpeg-ben már majnem 7Kb! Tróbáld meg! -
#15837 hááá vazzeee...a swift 3d-vel megszerkesztettem magam..szerinted fel lehet ide tölteni..ááááááááááááá -
#15836 Ezt mondjuk úgy kb 5 perc alatt össze lehet hozni, de ez meg is látszik a logón :) Viszont ilyen mozgóbigyulát sajna én sem tok! MÉG! Van Photoshopod, v ilyesmi? -
#15835 wow...arc...heh..én is ezen dolgozok éppen..lol -
#15834 Na ideskubizzatok!!! HEHEHE!!! -
#15833 OFF
Jaja Tikal varom mar a lomac-et nagyon!:))Talalkozunk majd.......:)
ON -
#15832 :) -
#15831 Cső-Csavar Meier fater!!Állat a logód...hogyan,de leginkább mivel csináltad?? -
#15830 Na, legyen egy armyval kapcsolatos link is:
http://www.rathergood.com/gaybar/ -
#15829 Szia Fish!
Hétvégén mehet a war??? -
#15828 Jééééé játszanak a Landoron, kár hogy most nem érek rá..........
-
#15827 fuckja meg..veszem észre..remélem az előző kettőt nem láttátok...jaj -
#15826 hali mindenki!
Újra mennek az AAO szerverek! -
#15825 Azzal nem fog menni tesó, az kép nézegetésre való -
#15824 Norb jelentkezz brékó, brékó -
#15823 köszi Pet Brother, egyenlőre az ACDC-vel szenvedek...haha..eredménytelenüüülll... -
#15822 ez én lennék SSB...lol -
#15821 ..bruhahahaaaa...megaloler..állat a logóm.....hahahahaaaa -
#15820 Én kérlek szenvedek egy fárnya betegségtől, meg minden, azt nem nagyon voltam gépközelben =) -
#15819 Bannereket tudsz csinálni Corel, Photoshop, Freehand bármelyik verziójával /persze még sok egyéb programmal, de ezek nagyon elterjedtek/
Ha peddig azt akarod, hogy mozogjon is, már itt a fórumban, akkor animált GIF-et kell csinálnod, ezt tudja Corel RAVE, Adobe ImageReady stb.
-
#15818 Sőt egy ilyen szépen ugrabugráló-"recskázós" feliratot a nevemhez..mint pl. a tiéd..na ezek lennének a konkrét kérdések..mindenkihez!! -
#15817 és mivel ezeket má megcsodáltam, szeretnék ilyentet én is..meg Gfreiter, meg mindenki..szerintem!! -
#15816 ...???tök szépek meg jók meg minden...akkó konkrét leszek:hogyan és milyen progival kell csinálni??Flash mx, vagy valamilyen html szerkeszt kiegészítő egyéb progival??Azé kérdem me értek hozzzáá -
#15815 Bannerek -
#15814 Itt vannak a bannerek, ha érdekelnek