America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyadi
Ha jól tudom akkor az 1.8ban már lesz Punkbuster ( az Enemy Territoryban is az van) ezt már nehezebb kijátszani, de szerintem (sajnos) idõvel ezt is sikerül 😞

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Dikkma
Sikerült, azért az utolsó sor 😊 De azért köszi.
Bemásoljam a választ, v. sikerült elolvasni?
Dikkma
Thx. Csak azért nem tom, mert tiszta f0s a mailbox, egy napos késéssel kapom meg a maileket :/ Meg azért kérdeztem rá, mert sokan nem használják a regghez használt emilüket.
Amúgy kár 😊
Dikkma! Mennt a válasz!
Dikkma
Írtam levelet, azt megkaptad?
[negativ] Cirek

Majd belejössz az öldöklésbe!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
hali
köszönöm a türelmet és a segítséget !!
igyekszem becserkészni egy egeret - hogy ne célozzak ilyen gyengén - és tanulni az öregektõl.
egyszer talán még hasznomat veszitek .
(sose gondoltam volna, hogy öreg koromra ekkora kezdõ leszek ennyi játék után)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[negativ] Cirek
tök poén lenne 😊
sniperwar at Pipeline 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[Rush]
Pipelinon M82? Az komoly lehet, pffffffffff

hTTp://ror.hu/

[negativ] Cirek
nem tudja vki hogy hogyan lehet azt módosítani a server.ini-ben hogy ne legyen player korlát a fegyverekre?

pl.: azt szeretném ha tudnék úgy nyomulni LANon (3vs3) hogy mondjuk csak m82 van a Pipeline-on.

zotyesz
M82 22 fõtõl választható.

repro
tudtok valami infot adni, h a pályákon hány fõtõl milyen fegyvereket lehet választani??
intelreconon régebben kint volt, de mióta új a dizájn, nem találok semmit

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Crassus
Srácok remélem hamarosan kijön végre az 1.8,mert már nagyn tele van a hócipõm a rohadt csalókkal!Tudom,hogy ez már lenyúzott téma ,de annyira elveszik a kedvem a játéktól hogy csak na!Ma például az egyik szerveren 3-om is volt belõlük folyamatosan szedték le az embereket a leghihetlenebb helyekrõl és a legjobb az,hogy ezt még meg is beszélték a nyílvános chaten!És csk én meg egy másik gyerek emeltük fel a hangunkat ez ellen a többiek szartak rá! Nme értem õk élvezték így a játékot??? Különös!na mindegy meguntam és otthagytam õket...CHEATER használók
Az a rohadt "punkbuster" megoldja a problémát(egy ideig)reménykedem benne!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[negativ] Cirek
Ma hajnali lövöldözésünk eredménye az lett, hogy 1.21 fragrate-rõl felment nekem 1.24-re! 😄
Köszi srácok! 😊)

[negativ] Cirek
Jaja, most nagyon zuhannak a Geforce4 Ti4200-es árak, lassan jó 20 körül lesz, és jó kártya az. Nekem is az van.

Slow
sztem nem érdemes mx-et venni, mert butított a cucc, inkább egy gf3 TI, mint egy gf4 MX...

egyébként gf4 TI4200-as 128 mb-osat már 20-30 között osztanak (abitot láttam-vettem), az nem rossz kártya... egy darabig ,)

sajna mar nincsen...
Mighty
Tuzoltasra jo. De sokaig nem lesz jo ez a kartya.
Gondolj pl. A Half Life 2-re, Doom 3-ra, stb.
Ha van ra mod, hogy gyujtsetek meg egy kis let, inkabb teljes erteku gef4-et vegyetek.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tikal
abbu még vedd ki a zokszigént és akkor kint leszel a vizbû 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Achtung! Achtung! Eagle3D márkájú Geforce4 MX460 64mb kártyával kinnt vagyunk a vízbõl?

Elõre is köszi... Hooah
Slow
azt senki nem tudja, hogy élõ ember-e vagy csak a mátrix egyik ellenõrzõ programja az admin....😉

Mighty
Aimbot hasznalatat ugy lehet eszrevenni, hogy pl. mikor lelovi az ellent, az ugyebar osszeesik es csak akkor nyilvanitja halottnak a program, ha mar mozdulatlan. Az aimbot meg az elo jatekosok egy megadott pontjan tartja a celkeresztet. Na ha ilyenkor az osszeeso ember fejevel egyutt mozog a celkereszt, akkor nagy valoszinuseggel aimbotot hasznal az illeto. (lehet ez fej, mellkas, stb)

Van egy doksi, amiben angolul le vannak irva a csalasra utalo jelek, illetve hogy lehet lebuktatni a csalokat.

Strahd_
RUSH!!!!!!!!!!

Zotyesz jogi tanácsadását olvasd el a forumon!

Strahd_
Tikal pedig de 😊 sikszalaggal gyorsabb mint a sinre felrakni. 😊

repro
az Aimbot az, h a kis buzi használ egy programot amivel pl. kiszedi a ködöt, füstöt, flashbang hatást.
Látja az ellenfeleket és sajátot akár falon kereszteül is (Wallhack).
És az Aimbot: megnyom pl. egy gombot és a célkeresztjét a progi azonnal ráviszi az ellen fejére (van olyan is, hogy automatikusan tüzel is...)

Na és a kis köcsög ezzel játszik SCI szerveren, mert ott nincsenek adminok. Élvezi, h kapja a honort, vagy h buzerálhat másokat, és ettõl a gatyájába lõ.
kb ennyi

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
kutyi semmi köze a trackeres marhaságoknak az AAOhoz, az csak poén, h tudsz magadnak cuccokat venni...
a v-moneyt egyetlen értelmes dologra lehet felhasználni, h vehetsz saját klán fórumot a trackeren (20000)

N0 TXT TLK PLZ!4!

cgett
Aki beszervezi a következõ egyéneket a Tracker magyar csapataba annak én is fizetek egy kisebb summat 😊
brownyi, Sanya-T, Fekete_Laci, BigEgo
cgett
cgett
De ha szépen kérsz, akkor lehet hogy adnak is. 😄
Mighty
Az a V-money nevezetu valami.
Nincs valos erteke. Bizonyos dolgokat lehet "vasarolni" erte.
Szerezni tobb modon lehet.
pl. a forumba irasert, kviz kerdesekre adott jo valaszokert, flash jatekokban elert dobogos helyert, lotton lehet penzt kapni, nyerni.

Tikal
Azé remélem a szigszalaggal nem rakják fel hamarabb a scopot mint én az m4en a sinre 😊 AK ujratöltése gyorsab mint az m16-é 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a fejükre is szikszalaggal rögzítik majd az éjjellátót?😊
zotyesz
Áhám! Akkor mégis jól sejtettem. 😊

Mighty_
Camo Pattern Duct Tape

Shurtape PC-600 Colored Duct Tape

Safety Stripe Duct Tape

[Rush]
De én opfor spec force-ot írtam

zotyesz
egy szmájli lemaradt az elõzõ hozzászólás elsõ sorának végérõl. Hogy melyik azt döntsd el Rush.

zotyesz
én opfor-t írtam,de mindegy
Kitudja mit jelent a "duct tape" magyarul? Azzal lesz ugyanis rögzítve.

[Rush]
Szikszalagos spec force megoldás? Komoly

zotyesz
öööö........ maradjunk annyiban, hogy nem értem pontosan

zotyesz
Hát fel lehet mad ragasztani mondjuk elemlámpát. Persze lehet rosszul fordítottam...mindjárt...

[Rush]
opfor fegyvereknél nem sínes, hanem szigetelõszalagos rögzítést fog jelenteni???
Vagyis?

zotyesz
Röviden: egyelõre nem kellenek nagyobb mapok, mert a jármûvek még statikusak lesznek;
nem csak az M4-es lesz büykölhetõ, hanem a többi fegyver is, ez opfor fegyvereknél nem sínes, hanem szigetelõszalagos rögzítést fog jelenteni;
bizonyos keretek között a karktered kinézetét is jobban tudod változtatni (pl. napszemüveg);
shotgun pedig vagy lesz, vagy nem.
A többi csak ismétlés.

zotyesz
ja..... (az értelem szikrája felcsillant) 😊

[Rush]
repro=Józsi bá'

zotyesz
O.K., lefordítom. 😊
Józsi bá'????? Ezt nem értem...

[Rush]
Vagy Józsi bá'?

[Rush]
Zotyesz 1 kis forditani való 😊
Chekkkkk

KM
A jobbak ott laknak.

Tikal
Ez tényleg a Norbi? Miskolcon lakik? 😊