America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és mér szunnek meg?

mind1 ~ 😛

[HUN]Crassus
Bocsesz Vajdi!

Az uccsó üzim után lõttem ki a gépet.........Mit akartál mondani?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

még megvárlak ircen

nah jo8

vajdi: fly eppen jaccik igy nemtudunk ircen dumalni.. 20 perc mulva?
megfejtés: átlagos amerikai AAO user..
Garet egy ilyet majd csinalok magamnak

meg egy ilyet is

minöségi imidzs 😄

asszem imidzset kéne valtanom. bár ez a nofx rancid elég jó... ircen sincs senki, ittse már nemtom micsialjak

crassus fel tudnal jonni ircre? plz gyere pár percre

[HUN]Crassus
Defense Vajdi. Csak ez megy így "bénán"😊)

sztem gyere el a nagyvenyimi lanra és akkor majd ott tudsz lanon jaccani amugy én nemtom, még nem probaltam

Sziasztok!

A köv problémám lenne: LAN-on szeretnénk a játékkal jáccani. A HAOM-al csinálok servert, elindítom a játékot. Látja is a servert, de amikor ráklikkelek, kiirja hogy most konnektál, és ennyi. Nem töltõdik be a pálya.

Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj?
nah inq nem kell a hülyítés, mivel hogy ahogy latom ez regisztralt név, és a 'régi' inq nek is regsiztralt neve Inquisitor, szal ezekszerint a d2-s inq is te vagy és nemtom mér mondtad landoron hogy nem armys inq vagy... most biztos hulyitesz meg minden de lamak nem vagyunk 😛

hussars.

feltudnál(tok) jönni ircre? most

hi hussars 😊

Nem tudom mifélék, de tuti nem német, svéd vagy svájci klánjátékosok.
De az ET alatt is volt pár ilyen majom.

Köszi. Megnézzük ... majd holnap. 😊

dikki*yysw
SG-n is van full 1.7

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

találos kérdés!!
mijaz? kövér, buta, nincs humorérzéke, nem tudja hol van Magyarország, ha lelövik cheatert kiált.. etc...??
"Próba cseresznye szedj le egy 1.7 full-t tedd fel és meglátjuk."
Fene tudja, a nem regisztrálos oldalakon csak 1.6-ig találtam full-t. 1.7-et csak patch-ben ...
A CD-n meg az 1.6 full van.
Egyébként NEM Inquisitor a játékban a nevem, éppen azért mert NEM lehett ugyanazzal a névvel két játékos. 😊
Na megyek ET-t nyomni, az még elindul ...

Ebben a játékban CÉLOZNI is kell. Alapból azt hiszem "Z" gomb, magyaron talán "Y".

hmm, assa vagy def team???

[HUN]Crassus
Today, 19:02 Bridge_SE Kill:45 Death:9 Fragrate:5 Score:570 Roe:0 Legjobb 02:41:53 órám bal kézzel!

Én meg tudok egy inquisitort a d2 landor serveren, meg tudok egy inkvizítor cimu könyvet is (meg egy lámer aaosat is...) .... szoval eztet adjad össze

[negativ] Cirek
õ ugyanaz az Inquisitor
volt õ MHA, sima, és most 2RF 😊)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

aki velem van az kövessen
CsabSz
Én meg kb. 5 hete, akkor még 2RF nélküli Inquisitor-ral. Most akkor ki kivel van ?

Mighty_
A www.aaotracker.com szerint 90 fos az AA😮 tábor...

Egyébként azért lehet két Inquisitor, mert ahogy a #7712-es hozzászólásában írta: "...kihagytam vagy 8-10 hónapot..." én viszont pár napja játszottam egy Inquisitor nevû sráccal a 2RF klánból.

The Garrett
szerintem õ. Mennyi az esélye hogy pont AAot nyomják 2 en ugyanolyan nickel a 10 fõs aAO tárborban? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
1 féle verzió van.
Próba cseresznye szedj le egy 1.7 full-t tedd fel és meglátjuk.
Vagy írj AA supportnak szerelmeslevelet.

Nem tudom nem e gáz, hogy eredetileg letöltött 1.0-1.3 alatt játszottam, most meg gyári lemezrõl lett telepítve az 1.6-1.7??? Bár nem hinném, hogy lenne külön OEM vagy EU verzió ...

Sigmund Vogel 😊

Mighty
Es eddig milyen accounttal jatszottal?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
Nekem mûködött miután december óta nem gameztem 😊

Van végre otthon is nettem, fel is raktam az AA-t, el is fogadja a "régi" 2002 augusztusi loginemet, de az összes játék kidobb azzal, hogy az én jelszavam NEM elfogadott az adott szerveren.
Mivel kihagytam vagy 8-10 hónapot, kérdezném, hogy valami megváltozott vagy csak én barmoltam el valami beállítást??? 😞

Gyadi
Asszem akkor küldték ki a startlap.hu hírlevelét, és a jómunkásemberek nem tudták hogy mi lehet az americasarmy 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

cgett
na még1x

[HUN]Crassus
Karácsony??

cgett
ez a americasarmy.lap.hu latogatottsaga
kivancsi vagyok mi tortent 23-24.-én

szeva

zotyesz
Ez tarcker-es, igaz? Mert akkor private first class.

fluga
azt mondtad nem tudod??? nézd már meg a mozgásokat, a textúrákat ember, a csben gerinctöréses majmok futkosnak fel alá, és tele van csiterrel. kurvára nem reális. más kérdés, hogy az armyban tudni kell játszani, a cs ben csitelni kell tudni.

fluga
szerinted fos a garikája? és a cs-jé milyen??
ne röhögtess. miért lenne fos a játék? magyarázd már el légyszíves. mennyiben jobb, mint a cs?

dikki*yysw
Jaj de önérzetesnek tetszenek lenni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

fluga
és miért fos dikki? counter strikenál miért lenne jobb?

[HUN]Crassus
Homeynak üzenem: