America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mér szunnek meg?
mind1 ~ 😛
Bocsesz Vajdi!
Az uccsó üzim után lõttem ki a gépet.........Mit akartál mondani?
Az uccsó üzim után lõttem ki a gépet.........Mit akartál mondani?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
még megvárlak ircen
nah jo8
vajdi: fly eppen jaccik igy nemtudunk ircen dumalni.. 20 perc mulva?

megfejtés: átlagos amerikai AAO user.. 

Garet egy ilyet majd csinalok magamnak
meg egy ilyet is
meg egy ilyet is
minöségi imidzs 😄
asszem imidzset kéne valtanom. bár ez a nofx rancid elég jó... ircen sincs senki, ittse már nemtom micsialjak

crassus fel tudnal jonni ircre? plz gyere pár percre

sztem gyere el a nagyvenyimi lanra és akkor majd ott tudsz lanon jaccani
amugy én nemtom, még nem probaltam
amugy én nemtom, még nem probaltam
Sziasztok!
A köv problémám lenne: LAN-on szeretnénk a játékkal jáccani. A HAOM-al csinálok servert, elindítom a játékot. Látja is a servert, de amikor ráklikkelek, kiirja hogy most konnektál, és ennyi. Nem töltõdik be a pálya.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj?
A köv problémám lenne: LAN-on szeretnénk a játékkal jáccani. A HAOM-al csinálok servert, elindítom a játékot. Látja is a servert, de amikor ráklikkelek, kiirja hogy most konnektál, és ennyi. Nem töltõdik be a pálya.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj?
nah inq nem kell a hülyítés, mivel hogy ahogy latom ez regisztralt név, és a 'régi' inq nek is regsiztralt neve Inquisitor, szal ezekszerint a d2-s inq is te vagy és nemtom mér mondtad landoron hogy nem armys inq vagy... most biztos hulyitesz meg minden de lamak nem vagyunk 😛

hussars.
feltudnál(tok) jönni ircre? most 

hi hussars 😊
Nem tudom mifélék, de tuti nem német, svéd vagy svájci klánjátékosok.
De az ET alatt is volt pár ilyen majom.
De az ET alatt is volt pár ilyen majom.
Köszi. Megnézzük ... majd holnap. 😊
találos kérdés!!
mijaz? kövér, buta, nincs humorérzéke, nem tudja hol van Magyarország, ha lelövik cheatert kiált.. etc...??
mijaz? kövér, buta, nincs humorérzéke, nem tudja hol van Magyarország, ha lelövik cheatert kiált.. etc...??
"Próba cseresznye szedj le egy 1.7 full-t tedd fel és meglátjuk."
Fene tudja, a nem regisztrálos oldalakon csak 1.6-ig találtam full-t. 1.7-et csak patch-ben ...
A CD-n meg az 1.6 full van.
Egyébként NEM Inquisitor a játékban a nevem, éppen azért mert NEM lehett ugyanazzal a névvel két játékos. 😊
Na megyek ET-t nyomni, az még elindul ...
Fene tudja, a nem regisztrálos oldalakon csak 1.6-ig találtam full-t. 1.7-et csak patch-ben ...
A CD-n meg az 1.6 full van.
Egyébként NEM Inquisitor a játékban a nevem, éppen azért mert NEM lehett ugyanazzal a névvel két játékos. 😊
Na megyek ET-t nyomni, az még elindul ...
Ebben a játékban CÉLOZNI is kell. Alapból azt hiszem "Z" gomb, magyaron talán "Y".
hmm, assa vagy def team???
Today, 19:02 Bridge_SE Kill:45 Death:9 Fragrate:5 Score:570 Roe:0 Legjobb 02:41:53 órám bal kézzel!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Én meg tudok egy inquisitort a d2 landor serveren, meg tudok egy inkvizítor cimu könyvet is (meg egy lámer aaosat is...) .... szoval eztet adjad össze 

õ ugyanaz az Inquisitor
volt õ MHA, sima, és most 2RF 😊)
volt õ MHA, sima, és most 2RF 😊)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
aki velem van az kövessen

A www.aaotracker.com szerint 90 fos az AA😮 tábor...
Egyébként azért lehet két Inquisitor, mert ahogy a #7712-es hozzászólásában írta: "...kihagytam vagy 8-10 hónapot..." én viszont pár napja játszottam egy Inquisitor nevû sráccal a 2RF klánból.
Egyébként azért lehet két Inquisitor, mert ahogy a #7712-es hozzászólásában írta: "...kihagytam vagy 8-10 hónapot..." én viszont pár napja játszottam egy Inquisitor nevû sráccal a 2RF klánból.
szerintem õ. Mennyi az esélye hogy pont AAot nyomják 2 en ugyanolyan nickel a 10 fõs aAO tárborban? 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
1 féle verzió van.
Próba cseresznye szedj le egy 1.7 full-t tedd fel és meglátjuk.
Vagy írj AA supportnak szerelmeslevelet.
Próba cseresznye szedj le egy 1.7 full-t tedd fel és meglátjuk.
Vagy írj AA supportnak szerelmeslevelet.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nem tudom nem e gáz, hogy eredetileg letöltött 1.0-1.3 alatt játszottam, most meg gyári lemezrõl lett telepítve az 1.6-1.7??? Bár nem hinném, hogy lenne külön OEM vagy EU verzió ...
Sigmund Vogel 😊
Es eddig milyen accounttal jatszottal?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Van végre otthon is nettem, fel is raktam az AA-t, el is fogadja a "régi" 2002 augusztusi loginemet, de az összes játék kidobb azzal, hogy az én jelszavam NEM elfogadott az adott szerveren.
Mivel kihagytam vagy 8-10 hónapot, kérdezném, hogy valami megváltozott vagy csak én barmoltam el valami beállítást??? 😞
Mivel kihagytam vagy 8-10 hónapot, kérdezném, hogy valami megváltozott vagy csak én barmoltam el valami beállítást??? 😞
Asszem akkor küldték ki a startlap.hu hírlevelét, és a jómunkásemberek nem tudták hogy mi lehet az americasarmy 😄
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
szeva

azt mondtad nem tudod??? nézd már meg a mozgásokat, a textúrákat ember, a csben gerinctöréses majmok futkosnak fel alá, és tele van csiterrel. kurvára nem reális. más kérdés, hogy az armyban tudni kell játszani, a cs ben csitelni kell tudni.
szerinted fos a garikája? és a cs-jé milyen??
ne röhögtess. miért lenne fos a játék? magyarázd már el légyszíves. mennyiben jobb, mint a cs?
ne röhögtess. miért lenne fos a játék? magyarázd már el légyszíves. mennyiben jobb, mint a cs?