America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsik
azért érdekes lesz hogy találkozok egy társammal a bevetésen vígan rohan, következõ sarkon meg összeesik a semmitõl az orrom elõtt (mert elvérzett az ezelötti karcolásából).

[negativ] Cirek
teganp megint lecsalóztak engem a Weapons Cachen...
ha lesz mejd PB remélem már nem lesz ilyen, hiába lesz 19 killem 7kör alatt

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

ricsik
79 - 22 a tegnapi mérlegen repedt fájós könyökkel

ricsik
hát ha csak a pb benne lesz már megérte várni rá, a többi már csemege, legalábbis nekem...

ricsik
jó a logód, te csináltad?

M313R

"gépigény változás ??"

Természetes megnõ a gépigény is, de eddig is ez a játék volt az egyik legerõforrás-igényesebb szóval ez nem meglepõ 😊. Természetesen megmarad a konfigurálhatóság tehát például a gyengébb géppel rendelkezõk az árnyékot kikapcsolhatják, a texturákat lebutíthatják ugyanúgy mint eddig.

"Sebzési modelrõl tudsz valamit, milyen lesz?"

Szerintem a sebzés marad az eddigi értéken csak idõben megosztva éri el a maximális értékét, ahogy le is írtam.

"Ez nagyon jól hangzik! 😊"

Ahhoz képest, hogy 2 hónapja várunk rá, (mert az 1.7 nem is volt olyan igazi patch) nekem csalódás, de azzal nyugtatják a tömegeket, hogy ezek a változások szükségesek a késõbbi "nagyvolumenü" update-ekhez, lehet, hogy nem lesz a játékmenetben akkora szerepe pl. az új kezelõfelületnek, viszont nélküle már nem tudnák a tervezett "monumentális" dolgokat belerakni. Ráadásnak, igérik, hogy izelitõt fogunk kapni a menü alapján a késõbbi terveikbõl is.

"Tudtok valami pontosat a mai napról?"

Ma csak újabb videót adnak ki a készülõben levõ special forces-ból tudtommal.

►►^._.^◄◄

[HUN]Stravinsky
Üdv!
Tudtok valami pontosat a mai napról?

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

[HUN]Crassus
De igen 1.7 az uccsó ésmindenki 1.8-at várt,de akészítõk azt mondták ebben annyi újjítás lesz,hogy rögtön 1.9-nek kell nevezni!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

a.carkey
Nem az 1.7 az utolsó? 😞

A medve nem játék.

Petyus_
Ez nagyon jól hangzik! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

patacsi HUN
gépigény változás ??

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
Sebzési modelrõl tudsz valamit, milyen lesz?

hTTp://ror.hu/

Slow
nincsmit😉

[HUN]Crassus
Bundy! Nem találtalak a traackeren! Így nincs szavazás....

[HUN]Crassus
Eltörom a másik kezem is mai nap játszottam picit:101 skalp és 32x haltam meg😊
le se tagadhatom,hogy aimbot 2.0-át használok

[HUN]Crassus
Hála az égnek!!

cgett
Jó hírek. Az army oldalán azt írják, hogy ebben a hónapban jön az 1.9
[HUN]Crassus
ITT IS KÖSZÖNÖM!!!

Viharmadár
Sziasztok!Tud már valaki valami biztosat az AAO Europe költözésérõl?
pet70000
király

Petyus_
Ez a logo!!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Slow
mail ment ,)

[HUN]Crassus
ma egész nap szavztam😊))THX

patacsi HUN
a patacsi team 2 szavazata kevés volt 😊
majd ha befolyásosabbak leszünk 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

biztosan hülyének néztek majd a kérdés miatt, pedig már xXx játékot végigjátszottam ebben a mûfajban is, de a training elsõ kampány második pályáját, az obstacle cousrse-t hogy kell megcsinálni? végigmegyek rajta, még marad egy fél percem. ha megállok a szögesdrót után és lejár az idõ, akkor se jó, megpróbálok oldalt visszafutni az elejére, vagy elõreszaladni a fákig, de akkor lefújja a parancsnok.

[HUN]Crassus
Srácok nyomassatok már 1 szavazatot a traacker oldalon rám!Menjen a rangom!😊)
Én is szavazok mindenkire😊)

[HUN]Crassus
Oh THX!!

Linkem nincs csak valami csácsi betûkkel kiírni,hogy :CRASSUS oszt jól van!😊

[negativ] Cirek
küldtem nekik....

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
én mingyá küldök nekik 😊

Slow
(ja majd este, mert most nem leszek kb 8-ig)

Slow
ha jó leszel kapsz te is ,)
küggyé' icukán linket, hogy milyen kép vagy grafika legyen rajta, meg szöveg, oks?

Mighty
Patch biztos nem lesz!
Viszont kezdenek javulni a SCI (akarom mondany U.S. Army) serverek. Mar csak elvetve van lag, az is minimalis. A ping viszont kurva magas (3-400). A hivatalos forum van ket topic, amiben a hadsereg es a SCI emberei vegre hallattak hangjukat. Kemenyen dolgoznak a hiban, de sajnos a routolasi problemakat ok nem tudjak megoldani. Ha jol vettem ki a szavaikbol, ha valaki kuld nekik tracert logot, akkor azt ok elkuldik a kerdeses NSP-nek, hogy esetleg csinaljanak valamit a rendszerukkel mert rossz.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
Hogy kell elyen Fain :BANNEREK-et csinálni???
Nekem nem csinál vki??

[HUN]Crassus
Ettõl függetlenül nem lesz pács ugy se nem!

[negativ] Cirek
Ma van a függetlenség napja 😊

patacsi HUN
ma nem tudom mi lessszzzz
😉

[Rush]
Na julius 4.-e van, na kiváncsi vagyok mi lesz ma!!

Slow
nem fiuk, nem ver semmit a panda, csak kicsit zizeg, mert el akarja kapni a szar füvet, de nem tudja és ezért sad...
,)

[MHA]Inquisitor
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elkaplak!!!! :-)))

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
hallod slow: az a panda mit dolgozik ott a jobb kezevel???? olyan mintah ki akarná verni. :-)))
és miért szomorú? mert nem tudja?

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
hallod slow: az a panda mit dolgozik ott a jobb kezevel???? olyan mintah ki akarná verni. :-)))
és miért szomorú? mert nem tudja?

[Rush]
Csak selejtzi a szar fûvet a mezõn, háttérben a tengerrel

Slow
te most melyik vagy?
😛PPP

[MHA]Inquisitor
rush csinalt nekem bránert, uhogy igy talan már nem fogtok össze keverni!

ty RUSH!!

Slow
nem Rush, nem rejszol a panda....
😉

Slow
köszönjetek az új pandámnak!

Dexa
Bár gyere, most bejutsz te is...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
Csá Cirek
Hát ha most megnézed, akkor még tele van mindenféle nyomottal...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

[negativ] Cirek
roger that 😊

Dexa
Csá
Aki él és mozog, az ma nyomuljon Landorra...
Sok fosarcú lekoccol és indulhat a Hungarian War...
😊
Mint hajnali 3-kor...
😊