America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PsychoStarfish
Apropó. Nem tud valaki egy linket lökni ahol a console parancsokat meg lehet találni?

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

PsychoStarfish
Na! Asszem ma nekiülök és leírom hogy mit is találtam ki mint film. Ha valakinek van még írja meg nyugodtan 😄

patacsi HUN
reggel az most van

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

PsychoStarfish
Reggelt!

[HUN]Crassus
na nekem a TS is megadta magát.......mindegy mára elég,mert nagyon gáz ma játszani úgylátszik.
Mindenkinek Jó 8!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[Rush]
Fluga ezt kirakhatnád a trackerre clanbannernek!!!

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Akkor majd bulizunk 1 jót

[negativ] Cirek
nem... (de jó lenne)

július...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
Az összes hivatalos szerver még mindíg szarkszik.......😞

Gyadi
December? 😊)

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

[negativ] Cirek
igazából miattam nem jön ki a peccs, mert a szülinapomon akarják kiadni....

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Belton
Jah csak kar hogy tegnap azt mondtak többen is az amcsik hogy 18-adikan jön ki a pöcs

BF:2-3-4(oORedstarOo)

[negativ] Cirek
jaja, auth failed...

lehet lassan kiadják a patchet?

patacsi HUN
nekem nagy gyakorlatom van az elhalálozott opfor szerepében

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

PsychoStarfish
Max 2 sniper lesz 😄

[Rush]
Én leszek a sniper

PsychoStarfish
Én Bridge SE És WC SE-re gondoltam leginkább. Mondjuk WC SE az elsõ videó, Bridge SE a második. A WC SE rõl infóval elmenekült Amcsikat üldözik és a hídon kell átjutni hogy elérjék a célt. nos?

Pályának talán a Bridge SE v. Radio Tower lenne a leglátványosabb... Esetleg Insurgent a turbánosokkal. De az lehetne a második rész is, ha az elsõ nagy siker lesz 😄
A rádiózás is látszana, nem?
PsychoStarfish
Feliratozhatjuk 😄

A filmehez... Szívesen leszek terrorista (csak az RPK miatt)... Lehetne az, hogy hullanak az amcsik és közben nem azt kiabálják, hogy MEDIC, MEDIC.. hanem CHEATER! CHEATER! ...Mi meg azt, hogy:GURÁ! GURÁ! LOWPING BASTARDS!!!
PsychoStarfish
A két gép helyett a 2 program is megteszi. 1ik a videót a másik a hangot veszi fel. Aztán a kettõt össze lehet fércelni simán és könnyen.

Belton
nah van mar 1.9 vagy valami???

BF:2-3-4(oORedstarOo)

[negativ] Cirek
én a felvételt két géppel csinálom.

Az egyikbõl kivezetem a hangot és a képet a másik meg felveszi...

ez a legjobb mert a hong pont passzol és a kép is szép.

PsychoStarfish
Bár van 1 megoldás. Fel kell venni 1idõben a hangot a videóval és utánna ráillezsteni és szerkeszteni. Ehhhh

PsychoStarfish
Na szal. Próbálgatom a fraps nevezetû programot. Megy királyul meg minde, de 1 gond van vele. Hangot nem vesz fel. Van 1 másik program (Camtasia Studio) ez vesz fel hangot is, csak nem jó a felvétel, mert ki kéne kapcsolni a hardware gyorsítást, de akkor nem megy az army. hehe

PsychoStarfish
Gyadi: Inkább jöjjenek az ufók. Az hatásosabb 😄

[negativ] Cirek
én már tervezgettem a filmezést, és halvány terveim vannak.... 😊

én egy WC_SE filmen törtem a buksim, amiben az amcsikat csapdába csalják.... 😊
az elsõ 2perc zenéje már megvan, (ez idõ alaat csak az épület megközelítését terveztem...

Gyadi
Vagy egy bazi nagy atomrobbanást a végére amikor felrobban a pipeline? 😊)

PsychoStarfish
Én arra gondoltam, hogy mindenki meghal a végére

Mighty
Ebben a filmben szakitva a hagyomanyokkal, a foszereplo az elso 10 masodperc utan kileheli a lelket.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PsychoStarfish
Oh anyám 😄 Szerintem mindenki fõszereplõ benne nem?

[HUN]Crassus
Hozzászólok a filmezéshez én is:NA SZÓVAL A FÕSZEREPLÕ ÉN LEGYEK!!!csak ennyit akartam mondani!

PsychoStarfish
Biztos sok haldokló szerveren voltál. Lehet azért.

Tarhonya
nem akar az honorom nõni. a tracker is rég 100%-ot mutat... vagy 500 ponttal túl vagyok már a határon!
PsychoStarfish
Nincs még patch. Csak a MAC-esek kaptak 1.7-et

PsychoStarfish
Errõl a bug-ról hallotatok? Pipelinon ha az assault spawn pointnál teljesen felfel lövöldözöl 203-al akkor a köv kör elején fog visszaesni és felrobbanni? Jó a védõknek 😄

[negativ] Cirek
Na, visszatértem és nem igazán van kedven egy hetet visszaolvasni, így felteszem a kérdést:

Van már vmi patch vagy vmi amit fel kell tennem?

PsychoStarfish
Meg legalább az admint megkérhetjük zárja le a kedvünkért, hogy csak mi legyünk rajta.

PsychoStarfish
Ohh micsoda indulatok!

Szóval aki szeretne filmezni az majd szóljon. De én is benne akarok lenni

Szóval másnak is fel kell vennie cuccot és majd átküldeni.

PsychoStarfish
Strahd_ lássukcsak. Hát írhatok egy forgatókönyvet, de majd ha kész akkor a többiek igénye szerint alakítsuk majd át.

inq: Menj fel a www.americasarmy.com-ra és keress

Szóval olyan ötlet jöhetne, hogy melyik pálya legyen. Én Bridge SE-re, vagy Radio Tower-re gondoltam a sniper miatt, de lehetne egy jó kis terroristás WC SE is.

Strahd_
Starfish rendezõ ur 😊 irsz forgatokönyvet is? Én jelentekezek szereplönek 😊 Hös és bátor mesterlövésznek 😊)

PsychoStarfish
Nekem van progim amivel fel tudom venni, és ott az Adobe Premier azzal össze tudom vágni, meg zenét nyomni alá. Szóval én szívesen benne vagyok.

Gyadi
A filmben még az is fura hogy a gránátnak 203 robbanás hangja volt, nameg a tükör a fürdõszobában...

Strahd_
OPERATION FREEDOM 😊 ez lesz a film cime a terroristák nyernek és ledaráálják a nagy Amcsi kommanodt 😊) Ha sokan vannak benne én szivesen gondolkozok film öleten csak legyen aki fel tudná venni.. és megszerkezteni 😊

Strahd_
Én benne lennék a filmben meg lehetne csinálni csak kell valaki aki forgatóköbnyvezi és lerendezi és oösszerakja. Anno DOD-+ban készült ilyen filmünk 😊 és tök jó volt de egész délután és este rámen a forgatásra 😊) DOD MUVI

[HUN]Stravinsky
Starfish,hogy te mennyire ráérsz

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

PsychoStarfish
Elég idióta hibát követtek el a srácok a filben. 203-al indul nincs nála másik fegyó. Erre mire már felér a gerendához, már m16 van nála. Miután meg kigránátozza kint az embereket hirtelen az m16 203-á válik. Na mindegy. De azért jó kis videó. Erre már gondoltam, hogy nincs e kedve valakiknek egy ilyen home made videót összehozni. Szal?

PsychoStarfish
Meg azért ez a Mountain Pass SE sem lessz olyan rossz. Legalábbis amit írnak róla az elég kecsegtetõ.

PsychoStarfish
Igen Lesznek Civilek. Lesz már most az 1.9-ben civil kinézetü terrorista a WC SE-n, de akarnak még berakni majd máshova is akik csak roangálnak a pályán. Magyarán figyelni kell kire lõsz.