America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
azthiszem kinyírom a tesóm Bundy..........Bazz már együtt nyomtuk volna ha nem cseszi el:(:(

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Al Bundy23
annyuit mondok, gecijól lettek a modellek

IBANEZ UV777 Rulez

[HUN]Crassus
vagy mpcheat után még ezek is jók:m4,m4m,s,svd,m24,ak,g,gp,ak74su,rct,r

Al Bundy23
már csinálom a medic traninget :))
ugy látszik gyorsag az aut-hos loginos fijjuk :)

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
hopp most meg beloginoltam :))))))))))) beszarok ezen megyek tüstént :)

IBANEZ UV777 Rulez

[HUN]Crassus
igen ,mert kell egy ilyen:nyisd meg a konzolt majd:mpcheat changeclass rpk

Al Bundy23
lol már megvan, viszont amint berak a gémbe, se megmozdulni se semmit nem lehet csinálni :(

IBANEZ UV777 Rulez

[HUN]Crassus
open pályanév
:)

Al Bundy23
hogy a kukimba is kell consolrol inditani valami pályát?

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
igy van sajnos....de szeritnem mi isszuk meg a levét...mert mindig a játékos baszik rá....szerintem ki is huzzák az a bizonyos 48 órát :(

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
ohh tényleg....ez eszembe se jutott annyira levoltam kötve :)

IBANEZ UV777 Rulez

[HUN]Crassus
Amúgy kíváncsi vagyok meddig húzzák a serverek megcsinálását most hogy az egész AAO team-et beszopatták ezzel,hogy kidobták a pöcst a megbeszélt idõ elõtt! Biztos qrva ideges az összes DEV-es csak ne mi igyuk meg a levét mi csak jáccani akarunk.Majd beszéljék le egymás közt meg pereljék be egymás ahogy akarják:)

[HUN]Crassus
de nincs gyakorlás mint az 1.7-ben???vagy konzolból indíts el egy régi pályát csak hogy lásd az új karaktermodellt meg árnyékokat stb

Al Bundy23
lol de azért lejez egy pár 1.9es bétaservert a beépitett game keresõje, csak mivel nincs beloginolva nem enged, vagy ha authorizál is, azt mondja hogy nem csináltad meg azt hogy játszhass a pályán :)

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
:) egyenlõre lofasz......alapból, nem lehet ugye loginolni..legalábbis engem nem enged be..a kezelõ felülelet pofás, zene siráy...de mivel nem lehetz loginolni még egy tetves modellt nem láttam a gémbõl :) rajta vagyok az ügyön

IBANEZ UV777 Rulez

[HUN]Crassus
Te Bundy és milyen a gamma??Jól néz ki a katona jó a pálya? megcsináltad a doki tréninget??

ZsozS
de remélem ebbe a 619Mb-os fullinstallba belefért az a rengeteg bug javítása! mert ha bugos lesz mint állat, én naggggyon morci leszek!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

[HUN]Crassus
Kedves tesóm éjszaka megszomjazott el is indult a konyhába inni hogy-hogy nem észrevette be van kapcsolva a számítógépem.Gondolta biztos elfelejtettem kikapcsolni mire meg is tette helyettem!!A letöltésem az utólagos nyomozásom szerint akkor tarthatott úgy 50%-nál és mivel nem a flash gettel lett elkezdve buktam is az egészet úgy ahogy volt........Most kb 30kbit/sec-el jön csak le ,mert gondolom egy rahedli amcsi szívja le ugyanebben az idõben.......Már csak 8 és fél óra van hátra:))

Al Bundy23
be is kapta szerintem, fõleg hgy megtudta hogy elöbb van kint mint mint 2008 karácsony lett volna :)))))))

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
hát hülyeségeket beszéltek akkot többen :))
amennyioben lehet 1-2 orán belül inditok egy servert....remélem jó lesz

IBANEZ UV777 Rulez

ZsozS
Azé' ezaz Abrakadabaz bekaphattttya

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Al Bundy23
"peccs" még nincsen, csak full install!!!! :) Azért srácok ez a nap megérdemel végre egy nagy HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-t :)

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
Fene a formádat, bezzeg "ellenem" még esõtáncot is jártak!
Már installálva van az 1.9:))) HOOAH

IBANEZ UV777 Rulez

Atiti
Végre

ZsozS
sztok!

KINN A PECS! ha nem akartok várakozni, akkor www.3dgamers.com!

V-Storm
fileshack.com 1.9 full 605mega csak az a gond 160-200 perces várakozási idõ van.

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Atiti
-az

Atiti
Sziasztok! Na neeeeeeeee akkor az már az 2.8

[Rush]
Mind1ik peccsnél valaki elöbb dobja piacra, mint ahogy kéne? pffffffffff

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Hazajöttem a szigetrõl

hTTp://ror.hu/

V-Storm
Tegnap az egyik US.Army serveren többen is azt írták hogy Agusztus 15 jelenik meg a 1.9

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

csak, hogy ne tûnjön spamolásnak a dolog:)
10163
[HUN]Crassus
Ja Meier a focsatorna csak kicsit magyarositottam:):)

[HUN]Crassus
Offtopic:van arra lehetoseg,hogy elerjem az otthoni gepem egy masik geprol valami program segitsegevel???es tevekenykedjek rajta??olyasmire gondolok mint a windows messenger"tavsegitsege"Tudtok ilyesmit??

[HUN]Crassus
Azert remelem reggel majd orultok a sok infonak!

[HUN]Crassus
De jol el vagyok igy egymagamban lehet hivok egy csajt a "mappabol",hogy ne unatkozzak.........

[HUN]Crassus
Meg egy kis info bar ez kb. ua mint az elobbi bar itt mar kiderul ,hogy valami "third-party vendors"(ez valami kifejezes nem ertem igazan talan 3-ad rangu kereskedo??vagy ilyesmit jelenthet)hibazott,hogy elerhetove valt az 1.9 ezzel nem tudsz authenticale-ni(de szep lett)Meg mindig a szerverekkel szarakodnak.Viszont a vegen a mondat nem tiszta,mert azt mondja ha kesz a szerver helyrerakasi procedura az 1.9 mukodni fog.Akkor ha letoltom ezekszerint ezzel is lehet majd jatszani csak nem most hanem majd karacsonykor mikorra elkeszitik az 1.9-szervereket.

[HUN]Crassus
Due to a security issue with one of our third-party vendors, 1.9 was mistakenly made available. For those who download it, be advised that there are no official servers available to play, and you will be unable to authenticate. We are still in the process of setting up servers for 1.9. As soon as this process is complete, 1.9 will become functional.

[HUN]Crassus
A lenyeg ugy sacc/kb:Valamilyen ismeretlen okbol kifolyolag(amit probalnak kideriteni) valaki(k)elerhetove tettek az 1.9-et ami nem a nagykozonsegnek volt elkeszitve.Tehat hiaba toltod le nem tudsz jatszani vele mert ehhez meg nincs szerever az ``igazit``meg finomitgatjak meg mindig<Tehat addig amig hivatalosan nem lesz 1.9 ezzel az 1.9-el nem tudsz jatszani sehol...
Na erre jutottam.Ha telsejen masrol szolna a story szoljatok visszamegyek a suliba es lehentelem az angoltanarnomet(amerikai modszerrel,de csak 2 het mulva mert akkora lesz meg a Glock-om)

Mighty
Hiaba inditasz, mi nem tudunk majd csatlakozni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Al Bundy23
Jóccakát mindenkinek!!!

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
ez már volt, irta valaki

IBANEZ UV777 Rulez

[HUN]Crassus
Most meg egy ilyet talalatm.....:
Abraxas> Akamai was given the 1.9 build to test there Ecommerce system. For some unknown reason (which we are trying to find out), the version was made prematurely available. While the build is a genuine 1.9, it should not have been made available to anyone yet. We are still finalizing servers, so anyone who gets this build will not be able to play it yet, as there will be no servers up for it.
<Abraxas> Also, until it is officially made live, no one will be able to auth with 1.9.
Inkub

Al Bundy23
amennyiben lesz benne ugyanugy lan server cucc benne akkor holnap reggel amint feltettem a gémet inditok is egy szervert az 1.9el amennyiben ez lehetséges lesz.....aztán amig nincs hivatalos 1.9 addig lehet gyünni gémelni :)

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
leszivhatnak!! Én már szedem, csak remélem hogy ez tényleg full, és nem valami hulladék béta :)

IBANEZ UV777 Rulez

[HUN]Crassus
Kemenykednek a sracok!!

[HUN]Crassus
Ezt most talatam a traackeren.......
Important Announcement
Providing or exclaiming invalid information about the patch may result in you being removed temporarily from this website ! 1.9 is not official released yet!

[HUN]Crassus
Apropo ti miert nem jaccotok vagy alsszotok mar ilyenkor??Vagy szinten melo??Esetleg jaccotok es kozben forumozgattok??

[HUN]Crassus
Ugyan mar Mighty en semmit nem vettem eszre a ``karomkodasodbol``