America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
lezer+flashlight csak 2.1-ben lesz??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[LoverZ]Neo_HUN
wazzz... végigkúsztam A-ba, A-ból B-be, B-bõl C-be és mit tesz isten COMMUNICATION ERROR!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ne kapjak agyvérzést?

[HUN]Crassus
Milyen fegyverosszeallitast alaklmaztok a palyakon???
Az enyemek:SF reacon:tavcso+hangtompito+flare-(Flare szerintem istenkiraly ahogy bevilagitja a teruletet amifele fellovod es kiszurod az osszes kis ravasz snipert. qrva jo ahogy a kitamasztott sniperek iszkolnak a feny hatasara mint a bogarak csak itt pont forditva nem a fenyre mennek hanem a feny elol😊
SF CSAR:itt mar a nagyitos red-dot-ot alakalmazom(erre apalyara jobb mint a tavcso mert nem nagyit akkorat viszont pont annyit nagyit amennyi nekem kell)+203-ast+hangtompito
Pipeline SE:szinten red dot+203+hangtompito
Hospital:Tavcso+hangtompito+kitamaszto

[HUN]Crassus
de ez a ket felbontaskulonbseg oriasi marmint a LOW+Veryhigh kozt a regi palyakat most is Ultra Highon nyomom.

[HUN]Crassus
Az azert erdekes hogy a palyakat VeryHigh felbontasban myomom a Hospital rescue-bnal pedig LOW-ra kell vennem mindent,hogy tudjak jatszani......hmmmm erdekes.Mi a francnak kellett annyi csicsas vilagito lampaoszlop fenyes nappalra nem ertem.........

SSBeeci
köszi Mighty...,de sajna !!1óra 7 percbe telt!!, míg az 1.6-tól a 2.0-ig eljutottam, egyébként mindíg hibahibahiba volt...Most már megvan, mingyá kenem is a tréninget!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Nyers
Sztem érdemes várni! Én is azt teszem, még egy tréningem sincs kész! Kell egy kis idõ még letisztázódnak a dolgok! Egyébként azonnal szóljatok, ha megint mûködnek a szerverek, köszi!

My Life for Freedom!

Törölt felhasználó
Hejdefelb@sztam magam ezzel a játékkal! Régebben már próbálkoztam vele, akkor is tetszett, most feltettem az új verziót, de ez a mocskos rohadt állat nem enged tovább az elsõ training után amit gratulációval zárok, ugyanakkor a többi nem elérhetõ!Még egyszer tuti nem fogom végiglövöldözni az unalmas elso gyakorlást, hogy megint ne jussak tovább.A szerver meg karbantartás miatt nem hoz létre nekem accountot, így nem ment semmit. Ötlet?
Help tudtok magyar oldalt ahonnan le lehet szedni a 2.0-át??????????????????????????????????????????,,,
Nyers
Neked hányadikra sikerült az SF teszt?

My Life for Freedom!

patacsi HUN
SF-en A után a C-ben kötöttem ki hehe LOL 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

rush, icq...
Mighty
Igen. Elkezdtem reggel 10 körül és délben SF lettem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Nem tudom. 15-én megyek egy lanpartyra a SOTE-re (õs mohaasok lan partyja, ahol bf1942 lesz a játék ), ahol majd beszélek az adminnal. Nem tudom mi lesz.

Nyers
Kösz öregem megmentettél! Ha most csináltam volna és nem írta volna föl akkor fölkötöttem volna magam! Te már megvagy a tréningekkel?

My Life for Freedom!

[Rush]
Mighty mikor áll át a CODE szerver 2.0-ra?

hTTp://ror.hu/

Mighty
Nagy eséllyel nem fog sikerülni....

Nyers
Na akkor kérdés: ha most csinál az SF tesztet, akkor felírja a szerverre az eredményt?

My Life for Freedom!

Slow
szarakodik a z auth, szerintem ez a tipikus átállási periódu-para, 1.9-mél ue. volt....

Na tessék, végre visszatértem gamézni 3 hónap kihagyás után és kezdek örülni a 2.0-nak aztán most meg nem bírják a szerverek

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Nyers
Én csak most érkeztem haza, de azt hiszem most mindent bepótolok!

My Life for Freedom!

Mighty
Szerintem valamit elkeféltek a serverek beállításánál 😞
Reméljük mielõbb kijavítják.

SACA_(HUN)
Slow bácsi, nekem is azt irja minden szerver!!! Auth szerver kicsit túlterhelt? 😊) LOL! Jól felkészítették a 2.0-ra! 😊))

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

pet70000
Sikerült vérgre az SF, hála kollégának!!
Viszont nekem csúnyán laggol a Hospital még 80-as ping mellett is!
Na majd holnap egész nap nyomjuk

Gfreiter
LOL 😊 Még sajnos nem volt idõm, mert egész nap nem voltam itthon, és vszínûleg holnap sem leszek nagyon. Úgyértem, hogy van mindig 1-1 óra szabadídõm, de annyi idõ alatt értelme sincs nekikezdeni... legalábbis sztem. Ezér jó az éjszaka, akkor nem siet senki sehova, kivéve persze a hétvégét. Szal nekem még nincs meg, de ha nem jövök túl késõ (korán?), akkor rárabolok, mint a vérbéka 😊 Jók legyetek, most télleg megyek!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Aki nem tud angolul: A 2. résznél az elején azt irja ki, hogy feküdj le és maradj úgy egy kis ideig, ha észrevesznek (elkezdenek kiabálni).

Kutyika
Igen, már benne vagyok nyakig. Az A pontot elértem, de a B... Jaaaj az nagyon nehéz ügy..... Megjegyzem, kétszer is elbóbiskoltam bevetés közben, kár hogy nem az õrszemek hunynak egy kicsit, amikor éppen arra kúszok-mászok...

Kutyika
Jah, most látom, ha majd visszajön....

Kutyika
Köfi! Hééé, Gefreiter, te már megcsináltad a Sf tréningeket???

Slow
"communication error/Plese try it again"

írja nekem minden mapon...😞

Gfreiter
Mentem inni, ha visszajövök, nyomulok 1000L, megcsinálom a kiképzést, mint a gép, aztán gyilok. Becsszó nem fogok részegen írogatni a fórumba Kutyika! Gyógyulj meg!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gyadi
Kira ez a tracker:
"Currently 192 soldiers and -192 guests playing America's Army" 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

MarkBlade
Ha van ilyen válasz akkor igen.. De nem vagyok militarista.. 😊
Gfreiter
Amcsibaba.. Szóval ez Bradley 😊

MarkBlade
Persz és milyen baba vezeti? 😊
Mighty
Ez egy harci babakocsi

Mighty
File nevekben nem használunk ékezetet!

MarkBlade
m4 bradly szerû..
te kis gonosz..vagy itéletosztó..
[HUN]Stravinsky

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Tikal
SF kérdés: ez vajon mi?

nem vagyok gonosz, magának választotta 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MarkBlade
Hehhe! 😊 Ez nagyon gonosz emberre utal.. 😊
Daniel_F
A magyar szerverek mikor állnak át 2.0-ra? Vagy már átálltak? ASE nem látja csak az 1.9-es Landort😞

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Tikal
legalább lesz kit legyilkolni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MarkBlade
De reméljük a 10 éves kis játékgyilkosok nem jutnak be.. tisztelet a kivételnek..
Daniel_F
Sajnos van, aki szerint ez is sok (és itt nem magamra gondolok)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Hája..

Tikal
Jaja, de az körülményesebb lett volna 😊, vagy tehettek volna több kérdést a tesztbe....nem tudom, de szerintem ez kevés...

Mighty
Akkor nem megoldókulcsokat kérnének, hanem konkrét válaszokat 😊

Az lett volna még szép, ha minden próbálkozásra más és más kérdést tettek volna fel. Azért valljuk be, ez egy SF kiképzéshez édeskevés kérdés (5). A medic teszthez képest pláne kevés.

Tikal
Ha csak annyi kérdés van amennyi daniel oldalán, akkor az nem olyan sok...

Egyébként meg szerintem ugy lehetet volna neheziteni a teszten, hogy ne legyen megoldo kulcs, ha a válaszokat mindig más betûhöz rendelné a progi, nem? Igy nem lehetne azt mondano hogy itt a megoldo kulcs: ABBBCADA stb...

Gfreiter
Tom, de nem tok ennyi mindent egyszerre megjegyezni... De láttam, hogy Daniel_F is a ss-os megoldást alkalmazta.