47
Az új CS klón...
-
#47 start server, aztán program nem válaszol.....
ilyet látott már valaki? -
#46 The update to the test is going to be out as soon as possible. Days.
-
#45 pancerfaust nincs ? :D -
#44 szerintem kapasbol a granatot vidd magaddal :) -
#41 Meg az is érdekes hogy dessertel másodperc tort resze alatt kiloheto az egesz tar - halal pontosan :D -
#39 ezt majd akkor ha sikerult jaccani :D az hogy egyedül rohangalok egy tok kihalt varosban nem neveznem filingnek :D
join server feliratnal meg kokemenyen kiakad :D
remelem valami kuldetes alapu dolog lesz belöle, nem az a lolj le mindenkit azt vege a körnek :D -
#38 van neki olyanja, hogy fíling? -
#37 bar kicsit durva, hogy 64megas kartya ajanlott :D -
#36 borzalmasan bugos, tehat jacchatatlan. a grafika szepnek mondhato -
#35 radeonra keszult vagy nem? ez is az :D -
#34 na MILYEN?????????????????????????????? -
#33 Neked 7500-ad van :o)) -
#32 ha radeonra heggesztettek az eleg ciki, mert van egyket kephiba :D neha elszarja az arnyekolast...
meg az is tok debil, hogy ha belelösz egy ablakba az nagy csorompölesek közepette ugyanolyan marad mint volt :D
vagy ott a piacter hatralmas dinyek a foldon, szinte kinalja magat hogy szetlöjem, de bulletproof héja van :D -
#31 De mondom -
#30 jolvettem eszre, hogy semmiféle sebességbeli megkötes sincs fegyvereknél? mi ertelme ak val menni, ha egy minigunnal is pont ugyanugy tudok szaladgalni? :D -
#29 nem hiszem: nálam a gf2mx200-asommal tök jól megy csak a hangcsipem miatt szaggat... -
#27 Nem ez az amit radeonra heggesztenek? -
#25 Hm, ez jól néz ki. Leszedem. -
#22 na hát körbenéztem ezen a pályán: eszméletlen szépek az árnyékok...nagyon közelít a valósághoz:) csak nekem is ugyanez a bajom hogy hiába állítgatom át a menuben úgy veszi mintha át lenne nyomva de semmit sem változik a gameben és mivel hogy 1024 channelre van állítva alapból a hang nekem meg még a 16 is sok talán a szar hangchipemmel ezért nemtok jáccani rendesen:((((( -
#21 asszem valami túl sok neki mert szaggat a hang de amikor belépek a játékba(hostoltam) akkor már jó a bill csak akad emiatt mert gondolom nem bírja a hangcsipemet:))) amúgy nagyon szép game szerintem! -
#20 heh mennyenek a francba -
DooDoo #19 Azért érdekes, hogy a hivatalos oldalon már nemműködik a fórum :) Lehet h megunták a készítők a sok panaszkodást :) reggel még ment.. -
#18 mi a host neve? megpróbálnék legalább bill nélkül bejutni... -
DooDoo #17 Ha vki tudja, hogy hogy lehet felbontást változtatni, az szóljon (próbáltam már a video.dsc-t átírni, meg játék közben is állítani, de egyik se használt) Thx. -
#16 a számokat engedi(nem a numbillen) -
#15 nekem meg akkor hogyha tölteni akarok a minigunnal :P -
#14 aha ha megnyomok egy billt akkor vág ki. lehet ez a driver? -
#13 bazzeg nem tudom átállítani a controllst mertr mindig kivág winbe:/ -
#12 Magyar teszterek jöhetnek a 62.201.70.93 IPre 7óráig... -
#11 de miket dumálok éppen szedem lefele:) -
#10 hát ekkora seggel akár az az afro(alsó képen) is lehet alien:)) -
#9 doom3 engem azert nem erdekel nagyon mert en jobban szeretem a taktika "realisztikus" shootereket es nem ezeket a fantazi lenyek ellen meszarlast ahol a grafika az ur :(( -
#8 Én a pénzemet inkább Ati R300ra gyűjtögetem Doom3 céljából :)
alapértelmezettként 'n' a vásárlás -
#7 szerintem nagyon kiraly csak azt nem tudom hogy mivel lehet fegyvert vasarolni ha a vegleges tok jo bugmentes lesz akkor talan meg meg is veszem ha cd-keyes lesz! -
#6 Nembaj. Inkább kivárom a full-t. Vagy a 23. beta patch-et. -
#5 Na kipróbáltam (3fő) és szerintem egész tűrhető.. elég kidolgozott viszont tele van buggal de a Bétába még belefér...
Hmuda várj türelemmel nem fagyott le csak pazarolja az időt :)
Szerintem sokkal gyorsabban is be lehetne tölteni... -
#4 Pedig egész jónak tűnik csak ki kéne próbálnom úgy is hogy nem csak egyedül mászkálok a pályán :)) -
#3 Feladom. Az egy dolog, hogy névváltoztatásnál kidob a Win-be, de azt már nem nagyon emésztem meg, hogy lefagy minden alkalommal, mikor joinolni akarok. Mondjuk már az első pillanatban gyanus volt, hogy kizárólag egyfős szerverek voltak. -
#2 Itt van néhány kép aki esetleg nem hallott volna még erről a csodajátékról.. :)
Modemesek beka****ák! :) -
#1 Ma jött ki az MP Test amit le lehet szedni innen