1345
http://www.ragnarokonline.com
-
#1065 mindet kinyirni.
szólj egy Priestnek mert bemehet segitteni neked. -
#1064 priest tesztnél végigmentem devil, doppelganger, lod, baphomet marha felajánlásain...utána meg a sok wc papirba tekert mocsok mindig kinyir
mi a feladat ott?
átfutni vagy kinyirni mindet mind a zombikat???
elöre is kösz
-
#1063 Érdekes sztori:
Kinyirok 1 monsztát,lesröl mert karcsu vagyok.Oda esik 1 juzer-luzer és simán felveszi a kidobott tárgyat.Kérdezem :miért tetted ezt.Erre a tahoka: hmm..eladni...ennyi...ja meg még "hehehehe"...
A dolok pikantériája: a fasznak még infot is kerestem a gondjához,mivel OLd bandagét hajt.Szal kulturcsökevény játékostársam levágta a prosztoság olimpiáját.Nickje: amiböl bablevest föznek és kuszik,és ajakos.
GRATULA!!!!!
-
#1062 igen sajnos szerintem is sokan szeretnek visszaélni azzal ami van nekik (hatalom, program, cheat), dehát amit ember talál ki, legyen szó pl védelemröl, azt az ember ugyanugy fel is töri
és kiábranditó a sok csalás, habár én még nem szembesültem vele ebben a játékban, mert ha szeretnél rendesen játszai, mindig valami nagymenö a pofádba nyomja hogy ő egy nap alatt elérte azt amit te 1 honap alatt sem...valahogy ez elveszi az ember kedvét a dolgoktol
remélem itt nemlesz ilyen...amig nemtudok rola addig jo -
Lord Zax #1061 Üdv.
No látom ide is beszivárgott a flame... várhto volt.
Sajnos eza játék itt kicsiny hazánkban erröl szol, és egyik szerver se kivétel. Minden szerveren visszaélnek a Gmek a hatalmukkal, Isteneknek hiszik magukat stbstb... Nemhogy örülnének hogy van egy ilyen szerver, a játékosok, és a gmek is...
Sajnos eza magyar mentalitással jár,és a játékosok/gm ek korával.
A legtöbben azthiszik hogyha csalnak, akkok jobbak, nagyobbak lesznek mások szemében, hát sztem nem, én jobban becsülök egy olyan játékost pl ,aki csinál egy 80-as dancert, vagy papot kis ratek mellett, mint aki 1 hét alatt 1 assa crosst. min1, ez mástéma
a 2 szerver közti vitához annyit: mindkettön voltam, a magyar szerverek kezdetétöl ittvoltam a szervereken, minden gm-et admint ismerek. És egyik se jobb a másiknál. Nem képesek a csapatmunkára, és összedolgozásra.. Warlock semmivel se jobb mint Khazar, ugyanaz a tészta, régen ugyanezt játszotta meg velem mint Khazar most Reddel.
Amugy minkét szerverben van jo, és sok rossz.
A legtöbbröl nem a gmek tehetnek, mert a clensek hibásak alabol, amiket kiadnak. és azok mindig jönnek az ujak ki.
Sztem a hunro elönye, a oks event, verseny, sok ember, jo hangulat
, viszont a sok uj dologgal jönnek bugok is néha, de elkell viselni.
A másik szervert nemismerem annyira, de néha szoktam figyelgetni a honlapjukat, forumukat, és nemsok ujitást/ versenyt láttam eddig.
Ami pedig kivan irva kicsit fura: hogy ez egy szerepjátékos oldal, meg ne ma szint számit, de a honlapon egyböl ottvan a nagy Toplista, hogy kik a legtáposabbak. :)
A botolás pedig mindkét szerveren megy (föként a raknarokon, nekem is legalább 10-en maondták hogy megy a botjuk, közbe nyomják más szerveren. :), mert nincs megfelelő védelem
Egyszoval mi magyarok márcsak ilyenek vagyunk, széthuzás, utálat, anyázás, mindenhol ezvan, még egy ilyen kis játékban is. -
#1060 Ezúton is thx az eddigi-és a további-segitséget mint itt mint a játéktérben ahol "parazit" nick alatt mint kezdő archer nyomakodok:)))) -
#1059 ok...hmm...igy jobb lesz..:))
-
#1058 persze :) nyomd meg az F12 és megjelenik egy keskeny akármi.
skill táblából odalehet húzni a nem passiv skilleket. -
#1057 a skilleket lehet hotkey-ekhez rendelni? -
#1056 ok..mindenesetre thx a helpit:))) -
#1055 ezt a skillt akármikor fellehet venni a lényeg az hogy csak novicevel kapsz ingyen rotten bandaget -
#1054 HAHAAAAA!!!!sikerült-örülök mint az ovis:)))
szal lehet kasztválasztás után is elsősegélyt szerezni/skill-t
Ezt nem mint okostojás irom,hanem az ugyanolyan "bénák"-nak mint én:)))) -
#1053 vettem közben /305 pénz/...most a csajt keresem -ujra-...a térképen a poziciot számmal hogyan lehet keresni?..pl a növér: 234,133... -
#1052 egyszerű rotten bandaget szerezni.
csinálsz egy novicet és elmész pronterába a nővérrel beszél aki elmondja mikell a skillhez utánna elmész a pronterai kastéjba keresni a csákót aki ezután ad neked ingyen egy rotten bandaget. áttadod a másik karidnak és kész :) -
#1051 oooo....közben taliztam agy taggal:mondta..nincs gáz...szerezzek rotten bandagét és akkor még ok lehet a firts aid skillem...kár hogy az überbrutál mummi dobja el....
amugy ha esetleg megvolna a :
5 reb herbs,
5 clovers
old bandage
akkor ok lenne?...és ha veszek ilyesmit?akkor is jo a picsának(sorry) ??
1 nap alatt 14/7 es archer lettem-elsö online gamém-igy éthetö ,hogy semmi kedvem az elejéröl kezdeni:)))
-
#1050 Igazából nem egy nélkülözhetetlen skill, csak varázslónál és kereskedőnél jön igazán jól. Varázslónak a sok sp miatt, kereskedőnek meg azért, mert nem nagyon van skillje, ami fogyasztaná az sp-t. Ijásznál meg már úgyis véged, ha elér a szörny , ráadásul nála a vit-re nem szabad statpontokat pazarolni. Legtöbb íjásznak 1-es vit-je van, mert mint írtam ,ha elér az ellenség, akkor már mindegy, mennyi a hp-d. -
#1049 ugyértem:nem lesz qrva nehéz igy...??semmi kedvem előröl kezdeni
-
#1048 ok...és -mivelhogy ezt már bebuktam-nagy gáz ha igy jáccok tovább? -
#1047 First Aid-et csak novice-ként tudod megszerezni. Egyébként Prontera bal oldali kijárat felé az összekötött ház felső felén. -
#1046 Annyit megtudtam hogy egy Nami nevü NPC-t kell keresnem Pronterában de nem találom:(((...thx
-
#1045 Hi...sikeresen Arcserike lettem....ezután még annyit ,hogy hogyan tudom az "elsösegély" pociot elsajátitani...mert ezt még a kasztválasztás elött elfelejtettem:((..köszi -
#1044 Köszönöm!-))) -
Khazar #1043 Ha te mondod Redeemer... -
#1042 Te tisztára olyan vagy mint az Én,a robotban VIKI... -
#1041 kösz a listát, jól jött:)
esetleg van valami oldal is ami a Hunro szerverre vonatkozoan adatokkal szolgál....??
jameg nemtudom letölteni a mosterdatabaset
habár ezt lehet nem ide kéne irnom, remélem nem nagy gond:) -
#1040 akkor lehet hogy csak a sok börtön bemondogatás miatt tünt soknak
-
Khazar #1039 A Poring 10 tárgyat feltud szedni.
A Chonchon 4et ad az AGIhoz.
A Spore tud mérgezni.
Az Orc Warrior 158-at támad.
Az IsIs Magnum Breaket tud.
A PoPoring 15 tárgyat tud felszedni.
A HunterFly 187-et támad.
A Steel Chonchon 4-et ada VIThez.
A Picky 4-et ad az STRhez.
A Rocker minden Stathoz ad egyet.
A Smokie Perfect HIDEt ad.
A Yoyo 20 tárgyat tud felszedni.
A Lunatic a LUKhoz ad 3-at.
A Poison Spore 176-ot támad.
A Baphomet JR 1776-et támad.
A Desert Wolf Baby 6-ot támad.
A Deviruchi 6-ot ad a DEXhez.
A Dokaebi 110-et támad.
A Drops 10 tárgyat szed fel.
A Petit 500-at támad.
A Savage Baby a STRhez ad 3-at.
A Sohee Healel
A Tobbi PETnek nincs skillje egyenlőre a szerveren..
-
Khazar #1038 Red tevagy az isten a te logikád hibátlan és megcáfolhatatlan.
És még én vagyok a hülye.....
1 Ember kapott Börtönt After Partyn és csak azért mert PvP alatt szánt szándékkal a könzönséget ütötte a party után kilett engedve. -
#1037 tökjó heogy ezen a forumon másrol semm lehet olvasni hogy egymást szidják a két szerver játékosai, fönökei.....
miért nem inkább játékos tippek, qpet zulajdonságok vagy valami hasznosat irtok ide...
énis ragnarokon, kezdtem és valoban CSAK azért mentem át hunro-ra, mert ott jobban tudtam fejlödni, és egy haverom áthivott...
tulkapásokról nem nagyon hallottam, habár az after partyn kicsit sztem hamar röpködtek a börtönök, habár ez az én véleményem
sztem mindkét szerveren jo a társaság
a sok bug vagy hibárol: ha ezzel élvezhetöbb lesz esetleg a játék akkor megéri idönként ujraconnectelni
és akkor egy kérdés a sokat tudó vitatkozo emberekhez... honnan tudom meg például hogy a qpetek milyen pluszt adnak , mert egyik gogyit másik jobb sebzést ad harmadik felszedi a cuccot, esetleg le van irva valahol hogy segitse a ragnarokosok életét??
mindkét odalt nézegettem, lehet nem minden egyes lapját, de én ilyet nem találtam leirva...
elöre is kösz a helpet
-
#1036 Sima Willow-t öljél, azok is dobnak néha -
#1035 Bocsi:javitok solid trunk -
#1034 NAAA!!!!nyomulnék Archer-nek...ugye be kellene 4 különbözö tip.fát villantani a céhnek...fa van dögivel de a "solid tree" féle nem naon akad...ez vmi specko???...Találkoztam Elder tree-kel de ezek ultrabrutál lények..remélem nem belőlük kellene kinyerni a hiányzo tipust....Aki csatizott az arcserekhez-:)))-az lécci informáljon..köszi!! -
#1033 kérdés!
Máá naon untam a tanpályán a "pamacsok" lividálását,igy kimentem a kapun...aztán qrva sok kérdésre adtam válaszokat,eztán kiqrtak vmi homokviharba...ja Basic/Job: level 8-as....nagyon elqrtam a dolgokat avval hogy nem volt kedvem a pamacsszadizáshoz,és elindultam?? -
#1032 Vazz,ha egyszer ezerszer elmagyaráztam neked a logikáját a dolognak és mégse fogtad fel most mit mondjak? Full gyökér vagy :D -
#1031 Jéé..egy hiba milyen meglepő :D -
#1030 ja mellesleg klienst ami nektek van azt nem használlom csak beirtam a szerver IP cimét az sclientinfoba és eddig ment vele. -
#1029 nade ennek miköze a szerverhez? zols tegnap elküldte az sclientinfot és IP nem változott. -
Khazar #1028 Ja kiderült miértvolt "faild to connect"
Az updaterbe ez a sor volt hibás.
// UpdateClientInfo - Write new clientinfo inside data\ directory? (0=no, 1=yes)
OverWriteClientInfo=0
nem 0-nak kell lennie hanem egynek.
// UpdateClientInfo - Write new clientinfo inside data\ directory? (0=no, 1=yes)
OverWriteClientInfo=1
ígyni.
C:\Program Files\Gravity\RO\Prana-Updater\updater4.cfg
fáljba kell átírni.
De eléggé felesleges, feltetem updater nélkül a clientet most ugyanoda.
Elvileg HexEditorral meglehet csinálni hogy olyan Updater legyen mint amilyen a kROnak meg a Sakraynak van, azt probágatjuk inkább. -
#1027 ok....thx:)
-
Khazar #1026 A 2. bejelentkezésnél már nemkell az _M vagy az _F.