1345
http://www.ragnarokonline.com
-
#159 Tudtátok hogy állítólag télen, karácsonykor a poringoknak télapó sapkájuk van? legalábbis a szövegből ezt szedtem ki:) -
#158 hat hogy megent csuszik de amint lehet felrakjak de most nem mondanak mar idopontot -
#157 nem vagyok jó angolos, úgyhogy ezzel sokat mondtál -
#156 Ezert:
Hello this is Ragnarok Online Operation Team.
The offering time of Beta 2 Client
has been postponed without an approximate appointment again.
But we are trying to bring it away as soon we can,
Please understand and wait with patient.
Thank you. -
#155 jó...tenyertél..én mindenesetre megvárom amíg felrakják a hivatalos oldalra...inkább mint hogy vmi fake progit letölcsek -
rusland #154 alig varom ezt a gamet -
#153 7 ora
hiszen mint koztudott 6 ora a delutanban az a nap 18. oraja ... es mivel 18-11=7 ... ^.^
amugy ezt ajanlom figyelmetekbe:
ftp://ragnarok.nefficient.co.kr/pub/ragnarok/
itt van mar valami beta 2 setup
es a RO BBS-et is ajanlom ... mas is erdeklodott mar a hol van a file egy oraval utana hogy ott kellene legyen? -
#152 ha letöltés 11-ekor akkor 12-kor mér nem lehet már leszedni? -
#151 és ez magyar idő szerint van. -
#150 azt írják hogy Koreában most van hat óra 57. Itt 11:57 van. Akkor gondolkozz már, mennyi az eltolódás! -
#149 de viszont koreai ido szerint!!!
KST=GMT+8
CET=GMT+1
EST=GMT-5
PST=GMT-8
Azaz Koreaban 7 oraval van kesobb mint itt. Amerika keleti reszen 6, a nyugati reszen 9 oraval van korabban mint itt.
azaz letoltes ma de. 11kor
jatek 16-an de. 8tol -
#148 Timber: és ez nem hajnali, hanem du 3:) -
#147 letöltés ma 18:00-kor
játék 16-ikán 15-kor -
#146 Hello this is Ragnarok Online Operation Team.
We apologiese that we have to postpone the Scheduled offering time of
Beta 2 Client.
The pre-arranged time was 13:00,July 10 today
but it has been re-scheduled to 18:00, 5 hours later than expected.
Thank you.
Ez nalunk hany orakor lesz? -
#145 Ah mind1, tényleg nem értek hozzá :D -
#144 igen egeszen biztos ... 10-tol letoltes es 16-tol jatek. ^.^
(psszt. a GitS eredetileg kepregeny volt! es a film ami anime az animalt .. ^.~) -
#143 De amúgy mind1, csak offolja a topicot. Bár legalább megy tőle... :) -
#142 És ez 100%? Csakmert nekem a GitS eléggé rajzoltnak tűnt és úgy tudom az anime... -
#141 na tegnap IRCen megtudtam eme szavak jelentését:
manga - rajzolt, rajz
anime - animáció
hentai - beteges, perverz, romlott
De mivel ennek semmi köze a ROhoz ...
RAGNAROK ONLINE LETÖLTÉS júli 10től, JÁTÉK júli 16tól -
#140 Ezen ne itt vitatkozzatok mar pliz
inkabb azt mondjatok,hogy mikortol lehet leszedni az uj klienst -
#139 GiTS szép tiszta, modern anime. -
#138 Egyébként van pár film, ami nagyon tetszik még nekem is. Pl. Ghost in the Shell, bár asszem az már anime (nem értek hozzá)... :) -
#137 Az egyik 17k a .... :D -
#136 a hentai szó szerint "romlott"-at jelent amúgy... csak hogy itt értsek hozzá 1 kicsit ;) -
#135 Mindig tanul valamit az ember... :) -
#134 annyiban javitanam amit irsz, hogy a manga az nem feltetlenul rajzolt ^.^ Van elo szereplokkel megcsinalt manga is ...
pontosan nem tudom a jelenteset (csak azt tudom, hogy a hentai az perverzet jelent) ^.^ -
#133 Pedig jó! ;D -
#132 jovanna ... nem is mondtam, hogy szeresse ... de ha valami nem tetszik akkor ahoz nem kell hozzaszolni ... vagy legalabbis nem igy ...
Tudom en jol, hogy a digokat nem fogod meggyozni, hogy marpedig a metál az jo ^.^ -
#131 Matrixba tényleg voltak ollózások mondjuk a GitS-ből, de ettől még nem lett manga. Ugyanígy lehet, hogy a blade is onnan született, de hát ugye az sem lett az.
A gyönyörű japán lányoknak sincs túl sok közük a mangához (kivéve, ha valaki a rajzolt csajokra bukik )!
Egyszerűen csak vannak emberek (például rajtam is heveny hányinger vesz erőt, ha azokat az idétlen nagy-szemű, nagyfejű figurákat látom valahol... ), akiknek nem jön be ez a fajta stílus. Csak van aki ezt erélyesebben és van aki finomabban adja a többiek tudtára. :)
De már bocsánatot kért! Szerintem ne vitázzatok... -
#130 hat ha neked ez jott le abbol amit irtam akkor valoszinuleg megerosited a hitem abban, hogy te tipikusan az agyament tapolos expkiraly vagy ... tipikusan aki odamegy az NPChez elkezdi utlegelni es "Where's my loot???" felkialtassal erzi magat 1337-nek ... (minden 10. mondata az "OWNZ YO!")
Es egy szoval se mondtam, hogy a mangat kritizalasod volt ami gaz ... hanem a stilus ahogy tetted ... ^.~ -
#129 azert fogadni merek, hogy meg is tudod indokolni miert is utalod ...
MATRIX az ugye jo film ugye nagyon ugye? Erdekes, hogy az is manga-ra alapul ... BLADE az tok jo mert a vezli sznajpsz az total ott van ugye? Kar, hogy az is egy manga karakterbol szuletett ...
Es meg lehetne sorolni, hogy miket lopott az amerikai filmipar a 'bugyuta' japanoktol ... (es akkor meg szo sem esett a gyonyoru japan janyokrol!!!!)
De tudod mit ICRam ... irj a Dargai Attilanak hatha csinal neked valami jo kis jatekot ... hogy magyarhass! -
#128 jesszusom neked a manga=rpg? tudlak sajnalni :)
FLAME OVER :) -
#127 Martin ... hat nem eppen, de leginkabb ezert van az MMORPG forum?? Te aki ilyen teren jartasnak kell legyel szeru vagy miert nem ontod magadbol a jobbnal jobb linkeket? ^.^ -
#126 ICRam ... nem fogsz ROzni? tudom sajnalni ... azok utan amit itt eloadtal ketlem, hogy valaha valami kozod is lenne az RPGhez ... ^.^
na FLAME OVER. -
#125 itt vagyok!!! ^.^
szoval ..
Igen igen ... uj kliens lesz
julius 16an 10 orakor (ami nalunk hajnali 3) indulnak be a szerverek
A regi kliens szep es jo meg nagy de semmit nem er ... mert ugye lesz:
-minden kasztnak lesz egy felsobbfoka
-uj varos
-uj szornyek
-uj cuccok
azt igerik, hogy kb 2x lesz a vilag mint volt! -
#124 nemtom, sztem új kliens lesz tehát ne tölsd le, de ha megjön Timber biztos felvilágosít minket:) -
#123 Akkor azt a klienst, ami most kint van a lapon ne toltsem le? -
#122 Timber! Áruld el plz mikor lezs má béta 2 mer már türelmetlenek vagyunk:) -
#121 Hát biztos nagyon jó játék, de ez a Magna stílus, jajj...
Nekem nagyon nem jön be, úgyhogy inkább le se töltöm. :( -
#120 koma votlam meg es megegyszer bocs a pocssegemert :)) de tudjatok a meleg megart neha :)