1345
http://www.ragnarokonline.com
-
#255 quest ... 100at ossze kell gyujteni ... es maris csinalhatsz Bunny Hairbandet amint van egy 4 levelu lohered meg egy cica hairbanded ^.^ -
#254 minden karimat elolrol kell kezdenem
a Timber account az valamiert suspended ...
amugy karaktereim:
Drah - hunter, Drayan - wizard, es meg lesz majd egy pap vagy assasin
mondjuk meg mindegyik csak novice >.< -
#253 1ébként ugye Izlude-ban kezdenek az új karik? -
#252 akarsz? hmm.. hányas szintű vagy? Mer besegíthetek legyakni egy-egy erősebb ellent... -
#251 bááár...mindenképp fell kell majd fejlesztenem az összes fajta (tűz/víz/elektro/szél) varit maxra ha Wizzard akarok lenni:)) -
#250 Valamint...a cuccaim nincsenek az equipbe és mégis vannak de van amelyik nincs... pl a rod a kezébe van de a fejfedő már nem láccik... -
#249 a feather mire jó? mer viszik mint a cukrod, darabját 300-ért/250-ért... de hogy mire és hogy használják... -
#248 Én mindenesetre maradok a fire-nél ha már elkezdtem fejleszteni... meg amúgyis a Flamewarriorz csapatban vagyok:) -
#247 Pl most a napszemüveg megszerzésén fáradozok.. tudom már hol lehet olcsón megvenni, már csak a pépnzt kell összekaparni hozzá... ami nem kevés, 6500:))) -
#246 csak azt nem írják hol lehet beszerezni, mer az emberek ku**a sokat kérnek el egy-egy jobb cuccért... -
#245 jó oldal még a www.libraryofprontera.com -
#244 Patch!!!!
mukodik!!! -
#243 magusbol en egy jeg/villam magust akarok csinalni ...
ugyanis van a jegnek egy fagyaszto varazslata ... es a lefagyott aldozatra a villam 2x sebzessel hat ^.^
csak eleg nehez osszehozni. ... de utana ... hasznos tud lenni ^.^ -
#242 Egy nagyon jo oldal ...
NAGYON sok informacioval ... pl. mi mire jo ... satobbi ... kotelezo olvasmany
a szerverek allapotat meg itt lehet nyomon kovetni -
#241 fire bolt-tal:)
(t8-as int és 4-es fire bolt:))) -
#240 olyan kira mágusom van 4-szer kb 30-at üt az ellenbe:) -
#239 remélem minnyá kivágnak mindenkit a szerverről és megcsinálják... -
#238 hehe, kurvajó, nincsenek teleportok a mapok közt :D -
Relo #237 Azért remélem ez az "átmeneti dolog" nem tart túl soká. -
#236 :) -
Relo #235 Ez átmeneti dolog, kicsikét túl vannak terhelve a szervereik mostan. -
#234 beírom a jeslzót és disconnected
grrr:( -
#233 nekem megy elindul de folyton disconnected from server -
Relo #232 Nekem nagyon bejött a dolog, megnéztem a Koreai beta2-t it. -
Relo #230 2,2K! Ej, de gyors vagy... it 0.2.. -
#229 nekem nem akarta kicsomagolni és azóta "A program szabálytalan műveletet blablabla"... -
#228 ja
vánszorog le 2.2 Kbyttal
mindenki most akar játszani:) -
Relo #227 hmmm, "remek" ez a patch server... -
#226 Ok, kösz -
Relo #225 Tolvajnak alapvetően gyorsaság (AGI) kell. ezen kívül az erőt és az ügyit érdemes fejlesztened. -
#224 mellesleg nekem a háttérzenéi tetszenek a legjobban:) -
#223 mangá=manga -
#222 Ha szereted az MMORPG-t és nem vagy teli előítéltetekkel a mangá felé akkor tetszeni fog, vagy azt mondod majd "Nem rossz, de inkább majd a SW:Galaxies." -
#218 nekem már van regem vagy azt is törölték? -
#217 Nekem is azt írja Please run Ragnarok.exe -
#215 A tolvajnak mit érdemes fejleszteni? Erőt, gyorsaságot, ügyességet, egészséget? Vagy a szerencsét is? -
Relo #213 Attól függ, mihez van kedved. :-) -
#212 pff...nem gondoltam hogy elküldi..mind1 ezt a hozzászólást kéretik levegőnek nézni -
#211 Tolvajnak érdemes lenni? -
#210 Sztetek maradjak varázslónak vagy menjek inkább tolvajnak? A tolvajnak érdemes lenni?