1345
http://www.ragnarokonline.com
-
#352 Di hiába magyarázom nem hiszitek.. inkább gyertek játszani... amúgyis megvan a sunglass... Áhh csak elveszitek az ember örömét:) -
#351 full magyar a csapat...és máshonnan is ismerem őket...tökéletesen beszélik a magyart, ismerik a történelmet és a tájakat is.. és még -18 mindenki... -
#350 Tagok:
Klánvezér: Ywen - Hdan - Hollósi Dániel
Tagok:
Leogec - Dlac - Detvay László
Ron Ragm - én - Bartus Ferenc -
#348 honnan veszed? full magyar.. -
#345 hogy egy olyan csapatot akarunk osszehozni ami csak magyar ... Flamewarriorz meg nem olyan. -
#344 vagy megse? ^.^
eleg randomnak tunik ... de nagyreszt eddig archert dobott ki ra ... most epp thief-et ... de volt mar acolyte is.
Szet is rohogtem magam:
Kerdes: Ha valaki segitseget ker ...
Valasz: Nem erdekel. (le se szarom)
utana kielemzes: Te olyan vagy aki szeret onzetlenul segiteni masokon. -
#343 mit nem értek? -
#342 bazze tényleg? ezt nem is tudtam.. és mihez lehet használni? -
#341 archert ugy dobja ki ha mindig a legalsot valasztod a szemelyisegtesztnel -
#340 hogyan csinaljunk eleg penzt ahoz, hogy legyen penzunk fegyvert venni?
1. csinaljunk 3-4 accountot
2. csinaljuk meg a tutort es a szemelyisegtesztben akkor jo ha a ARCHERt ajanlja
3. ezt minden karival ...
igy kapunk karinkent 450 Zeny-t ... ^.^ havernak (pl. nekem) szolni es maris ossze lehet gyujteni.
mert en mar unom, hogy 3-10 damage-t csinalok ... -
#339 nem erted
pure hungarian newbie team ^.^ PHNT -
#338 a boltba annyit ... de el lehet adni embereknek 700-1000 kozott ^.^ -
#337 Izé
Flamewarriorz csapat -
#336 ok
gyertek a Flamewarrio9rz partyba
a vezető neve Ywen, azaz Hdan, akit én ki fogok nyírni (Timber tudja hogy miért:)) -
#334 ok -
#332 én ki lettem túrva abból a gépből ahol megy a Ragna... -
#331 az jó de miért pont trunkért ölöd a fákat? azért a boltba nekem csak 1gp-t adnak..vagy vmit nem tudok? -
#330 na mi van amugy? Senki nem jatszik ...
mivel nekem torlodott mindenem es mindenkim ugyhogy uj kari: ..::Timber::.. (csak igy DFesen ^.^)
lehet megkeresni ... es adni neki sok sok zenyt ^.^ -
#329 Dien es en regi haverok vagyunk ^.^
anno sokat nyomtuk egyutt a DA-t ... ^.^ -
#321 hat ja
es nincs semmim .. >.<
asszem megyek fakat olni a trunkert ^.^ -
#320 Huh, rengetegen vannak a szervereken, ez mar igy eleg jatszhatatlan...folyamatosan lagzik, a varosokban meg se lehet mozdulni -
#319 www.ro.pak0.com
ott az info ^.^ -
#317 Ragexe.exe -1rag1
ha eppen nem menne a patch server ^.^ -
#316 server down for upgrade ...
te nem olvasol BBSt? -
#315 valami armor ... 20K helyett 20Z volt az ara .. persze eladni 10K-ert lehetett. -
#314 És mi ez a Disconnected from server? belépek a játékba, baírom a jelszavam és ezt kapom. És mi a ráknak kell ilyenkor a játékból kilépni????????? -
#313 de mi a rák az a mink coat????????????????????????????????? -
#312 hat ja ... most en is utlegelhetem a huje fakat megent, hogy osszejojjon valami zse ... amivel aztan vehetek vegre ertelmes fegyvert magamnak. -
#311 nincs...
mi a fax az a Mink coat?
mellesleg elkérem az összes játékos IP-jét, megkeresem ki csalt és egyenként seggberugdosom őket komolyan mondom... -
#310 nem ok...
hanem azok a kis kocsogok akik kihasznaltak a zeny/mink coat bugot arra, hogy csinaljanak sok piizt.
Sajnos ilyen esetben nincs mas valasztas mint a rollback. Nekem is odavan a main gauche-m ... de figyu ... ha mar ugysincs napszemid (de piized van ra) akkor nincs kedved nekem kolcsonadni 2,4K-t? ^.^ -
#309 Fakarom ezekbe a *** Gravitysokba!
Gürcölök mint az állat, megvolt a 6-os Fire bolt, napszemüvegem is votl erre visszaállítanak mindent! Hát kapják be! -
#308 hello Dien'
itt van magyar mirror a letolteshez.
Utana inditsd el a klienst es majd az updateli magat.
Es igen meg mindig ingyenes.. csak asszem most nem lehet accountot csinalni >.< -
#307 Thx Timba. -
#305 hat akkor mindenki oromere: 06203866186 ^.^ 180 Ft+afa / perc -
#304 Faszt, írd ide a számod mert nem találom.Pannonos kártyámon volt de azt egyszerűen nem találom. -
#303 szamom tudod ... majd hivj! (hehehehe arra varhatok) -
#302 Neem.De valamit tényleg kéne csináli...Jó volt Balcsi.. -
#301 felolem ... csak ne ugy mint multkor ^.^
mert most nincs kedvem Veszpremben kikotni ^.^ -
#300 Dolgozom szombaton.Viszont fateromék elutaztak reggel.Üres a pecó szerda estig.Kéne valamit izzítani nem? -
#299 Mi van veled kamuember? ^.^
Jossz penteken WigWamba ... szar a buli mint atom de ingyen van es van sok szep leanyzo ^.^