1345
http://www.ragnarokonline.com
-
#572 hát a lokinhál észrevettem hogy sosem volt benn senki...
remélem hamar megcsinálják mer már kezdenek elvonási tüneteim lenni (UT-ban senki sem áll ki ellenem, NFS5-öt nem találom, GTA3 végigjátszva satöbbi...:)) -
#571 na ... RO ismet kis idore bezart. valami gaz volt mar a Lokival is es ugylatszik Chaos is megkapta a magaet ... szoval RO most nem lesz egy darabig (meg nem tudni meddig)
Lehet, hogy kapjuk az ujabb adag kasztokat? ^.^ -
#570 lalalala ^.^ -
#569 hmm..van eajd a játékban (ha menni fog) -
#567 mér kell akkor leállítani a nemzetközi szervereket amikor tudnék jáccani?:) -
#565 Ja igen..engem keress .BLaKEmAn. -ként vagy F301 -ként -
#564 Öld meg a szörnyeket. a következő sorrendet ajánlom:
Először csak a lufikat
Kettes szinten már a hernyókat
4-esen már a nyuszikat
6-7 esen meg már a békákat is írthatod.
Itt egy trékép, hol nincsenek agro szörnyek - az összes többi helyen vannak (tehát ha mászkálsz akkor nem támadnak meg)
Pénzt úgy tudsz szerezni hogy a szerzett tárgyakat eladod a boltban, fegyveret vagy egyéb extrát érdemes a játékosoknak eladni
gyúrj a luck-ra, hogy jó dolgokat dobjanak az enemyk
gyűsd a feathereket, el tudod őket adni 300-200z-ért
Mindenki Swordman akar lenni? -
#563 Sikerült letölteni (thx az infokat), nekem tetszik nagyon, csak nem igazán tudok mit csinálni, Swordsman akarok lenni, csak kicsit már unalmas volt öldökölni a lufikat, mászkálni meg nem merek, mert a méhecske már komoly ellenfél. :) Csak 4re sikerült felvinni a Basic Skillt, fogalmam sincs hogy kellene pénzt keresni, szóval jól jönne egy kis segítség. :)
Tegnap kerestelek benneteket, de nem voltatok fenn. -
#562 heralere...bazmeg jóvan...írni is tudok:)
az r és az l fel van cserélve -
#561 úgyhogy ha tetszik ha nem, én leszek a csapat heralere :P -
#560 ingyen teleportálni? és mi lesz a blue gemstonokkal? melleseleg elmagyarázom hiogy is megy ez
Van a kis aco, bemegy a boltba, vesz egy blue gemet. elmegy morrocba, beírja asszem hogy /memo , elmegy még két városba és megcsinálja ugyanezt. aztán elmegy egy negyedik városba, és ott árulja a treleportálást össz 3 városba. Aztán ha vkinek kell, odaadja a pénzt és ő ellövi rá a Warp Portalt. (NEM a teleportot, ez egészen más) Majd megint bemegy a boltba, megint vegy egy gemstonet és a városok memorizálásán kívül minden kezdődik előrről. -
#559 bocs .. de elfoglalt voltam ^.^ -
#558 nekem lesz egy acolyte botom ... valoszinuleg valahol Izlude teruleten lesz es ingyen fog teleportalni nekunk ^.^
Ja es newbie karaktereknek meg elerheto lesz Ynev a thief egy kis tankolasra ...
talaltam egy jo kis botot ... (nem ... nem autohunt. csak lehet neki uzenetekkel parancsokat adni) -
#557 már kezdem unni a disconnected from servert... nektek megy? -
#556 nemenged fel:( -
#555 Ne legyetek már így kihalva!
-
#554 http://shuurai.topcities.com/ - RO képregény, nem rossz:) -
#553 Szereztem a thiefemmel úgy egy rakás pénzt, hogy nem foglalkoztam szörnnyel (nem öltem le, nem loptem tőle)
Na ezt csináljátok utánam:)
Ja és ha kell poring doll, chonchon doll vagy puppet, forduljatok hozzám nyugodtan:) -
#551 ja és egy ChonChon doll is eladó 5k-ért, volt aki azt 10k-ért megvette -
#550 szedd le Timber oldaláról, itt vhol le van írva a cím.
Nem akar tőlem senki sem venni poring dollt? csak 4000 2 darab és a kettőt akár 10-20k-ért is megveszik (Timber merchant karija előnyben) -
#549 Ti honnan töltöttétek le? Nekem 1 és egy negyed óra alatt sikerült túllépnem az 500 kilobájtos álomhatárt... :( -
#548 nah...az aco karimnak F301 a neve (Haggyátok abba a röhögést:))... és majd ha megflesz a teleport vari szívesen elteleportálok mindenkit egy ezresér vagy egy blue gemstone-ért...
Timber neked meg gondolom addigra meglesz a 24%-os kedvezmény...majd szálíthatod nekem a gemeket, és én megveszem 22%-osan... de ez még a jövő zenéje:) -
#547 asserossz -
#546 +5 -
#545 nemigaz mindegyik név foglalt... -
#544 aconak mit érdemes fejleszteni? -
#543 csinálok egy acolyte karit..olyan még úgy sincs... -
#542 állítólag a bunny hairband +10 luck-ot ad....ha ez igaz, kezdem gyűjteni a 100 feathert:) -
#541 ted=red -
#540 Tomper nemtok visszamenni nkább haggyuk az egészet ja és ted potionht utcai árusoktól vehecc asszem a középső épülettől d-re lévőnél... -
#539 ja igen ... jatekban most mar a tenyleges legvegessebb vegleges karakterjeim:
Ruyi - magus (20\15)
Timbah - merchant (18\14)
Ynev - thief (28\21) -
#538 mert akkor nem vagy szem elott .. max. lab alatt ^.^ -
#537 nemtudom ^.^ -
#536 tomper ... mi az email cimed? fontos lenne ^.^ -
#535 a dollok mire jók? -
#534 és az mér jó ha el tudok bújni a föld alá? -
#533 van egy uj szerverfigyelo ... es eleg jol csinalja ami azt illeti ...
pukkog ha valami valtozas van ^.^
Mert neked ez kell!!! -
#532 http://onesided.da.ru
ehhh -
#531 na character db megint lent ...
valaki szorakozik evvel? ^.^ -
#530 Timber segíts lécci! MMORPG Topik