1345
http://www.ragnarokonline.com
  • Ron Ragm
    hát a lokinhál észrevettem hogy sosem volt benn senki...
    remélem hamar megcsinálják mer már kezdenek elvonási tüneteim lenni (UT-ban senki sem áll ki ellenem, NFS5-öt nem találom, GTA3 végigjátszva satöbbi...:))
  • Timber
    na ... RO ismet kis idore bezart. valami gaz volt mar a Lokival is es ugylatszik Chaos is megkapta a magaet ... szoval RO most nem lesz egy darabig (meg nem tudni meddig)

Lehet, hogy kapjuk az ujabb adag kasztokat? ^.^
  • Timber
    lalalala ^.^
  • Ron Ragm
    hmm..van eajd a játékban (ha menni fog)
  • Ron Ragm
    mér kell akkor leállítani a nemzetközi szervereket amikor tudnék jáccani?:)
  • Ron Ragm
    Ja igen..engem keress .BLaKEmAn. -ként vagy F301 -ként
  • Ron Ragm
    Öld meg a szörnyeket. a következő sorrendet ajánlom:
    Először csak a lufikat
    Kettes szinten már a hernyókat
    4-esen már a nyuszikat
    6-7 esen meg már a békákat is írthatod.
    Itt egy trékép, hol nincsenek agro szörnyek - az összes többi helyen vannak (tehát ha mászkálsz akkor nem támadnak meg)

Pénzt úgy tudsz szerezni hogy a szerzett tárgyakat eladod a boltban, fegyveret vagy egyéb extrát érdemes a játékosoknak eladni
    gyúrj a luck-ra, hogy jó dolgokat dobjanak az enemyk
    gyűsd a feathereket, el tudod őket adni 300-200z-ért
    Mindenki Swordman akar lenni?
  • Petyus_
    Sikerült letölteni (thx az infokat), nekem tetszik nagyon, csak nem igazán tudok mit csinálni, Swordsman akarok lenni, csak kicsit már unalmas volt öldökölni a lufikat, mászkálni meg nem merek, mert a méhecske már komoly ellenfél. :) Csak 4re sikerült felvinni a Basic Skillt, fogalmam sincs hogy kellene pénzt keresni, szóval jól jönne egy kis segítség. :)
    Tegnap kerestelek benneteket, de nem voltatok fenn.
  • Ron Ragm
    heralere...bazmeg jóvan...írni is tudok:)
    az r és az l fel van cserélve
  • Ron Ragm
    úgyhogy ha tetszik ha nem, én leszek a csapat heralere :P
  • Ron Ragm
    ingyen teleportálni? és mi lesz a blue gemstonokkal? melleseleg elmagyarázom hiogy is megy ez
    Van a kis aco, bemegy a boltba, vesz egy blue gemet. elmegy morrocba, beírja asszem hogy /memo , elmegy még két városba és megcsinálja ugyanezt. aztán elmegy egy negyedik városba, és ott árulja a treleportálást össz 3 városba. Aztán ha vkinek kell, odaadja a pénzt és ő ellövi rá a Warp Portalt. (NEM a teleportot, ez egészen más) Majd megint bemegy a boltba, megint vegy egy gemstonet és a városok memorizálásán kívül minden kezdődik előrről.
  • Timber
    bocs .. de elfoglalt voltam ^.^
  • Timber
    nekem lesz egy acolyte botom ... valoszinuleg valahol Izlude teruleten lesz es ingyen fog teleportalni nekunk ^.^

Ja es newbie karaktereknek meg elerheto lesz Ynev a thief egy kis tankolasra ...

talaltam egy jo kis botot ... (nem ... nem autohunt. csak lehet neki uzenetekkel parancsokat adni)
  • Ron Ragm
    már kezdem unni a disconnected from servert... nektek megy?
  • Ron Ragm
    nemenged fel:(
  • Ron Ragm
    Ne legyetek már így kihalva!
  • Ron Ragm
    http://shuurai.topcities.com/ - RO képregény, nem rossz:)
  • Ron Ragm
    Szereztem a thiefemmel úgy egy rakás pénzt, hogy nem foglalkoztam szörnnyel (nem öltem le, nem loptem tőle)
    Na ezt csináljátok utánam:)
    Ja és ha kell poring doll, chonchon doll vagy puppet, forduljatok hozzám nyugodtan:)
  • Ron Ragm
    ja és egy ChonChon doll is eladó 5k-ért, volt aki azt 10k-ért megvette
  • Ron Ragm
    szedd le Timber oldaláról, itt vhol le van írva a cím.
    Nem akar tőlem senki sem venni poring dollt? csak 4000 2 darab és a kettőt akár 10-20k-ért is megveszik (Timber merchant karija előnyben)
  • Petyus_
    Ti honnan töltöttétek le? Nekem 1 és egy negyed óra alatt sikerült túllépnem az 500 kilobájtos álomhatárt... :(
  • Ron Ragm
    nah...az aco karimnak F301 a neve (Haggyátok abba a röhögést:))... és majd ha megflesz a teleport vari szívesen elteleportálok mindenkit egy ezresér vagy egy blue gemstone-ért...
    Timber neked meg gondolom addigra meglesz a 24%-os kedvezmény...majd szálíthatod nekem a gemeket, és én megveszem 22%-osan... de ez még a jövő zenéje:)
  • Ron Ragm
    asserossz
  • Timber
    +5
  • Ron Ragm
    nemigaz mindegyik név foglalt...
  • Ron Ragm
    aconak mit érdemes fejleszteni?
  • Ron Ragm
    csinálok egy acolyte karit..olyan még úgy sincs...
  • Ron Ragm
    állítólag a bunny hairband +10 luck-ot ad....ha ez igaz, kezdem gyűjteni a 100 feathert:)
  • Ron Ragm
    ted=red
  • Ron Ragm
    Tomper nemtok visszamenni nkább haggyuk az egészet ja és ted potionht utcai árusoktól vehecc asszem a középső épülettől d-re lévőnél...
  • Timber
    ja igen ... jatekban most mar a tenyleges legvegessebb vegleges karakterjeim:

Ruyi - magus (20\15)
    Timbah - merchant (18\14)
    Ynev - thief (28\21)
  • Timber
    mert akkor nem vagy szem elott .. max. lab alatt ^.^
  • Timber
    nemtudom ^.^
  • Timber
    tomper ... mi az email cimed? fontos lenne ^.^
  • Ron Ragm
    a dollok mire jók?
  • Ron Ragm
    és az mér jó ha el tudok bújni a föld alá?
  • Timber
    van egy uj szerverfigyelo ... es eleg jol csinalja ami azt illeti ...

pukkog ha valami valtozas van ^.^

Mert neked ez kell!!!
  • Timber
    http://onesided.da.ru

ehhh
  • Timber
    na character db megint lent ...

valaki szorakozik evvel? ^.^
  • Lazarus
    Timber segíts lécci! MMORPG Topik