1345
http://www.ragnarokonline.com
-
#657 Timber majd el kéne adni valamit ha úgy gondolod hogy álmos vagy ;) akkor berakod és ha végképp nem tudod eladni akkor meg majd kezdek vele vmit ok? -
#656 pfffff
Prostit nem akarnak a játékba rakni? :DDD
nah mos komolytalanul
hogy tudnék szerezni a thiefemmel
-sok pénzt
-mégtöbbet
-nagyon gyorsan
-annál is gyorsabban -
Igen igen ... az ott egy DANCER -
#654 meg egy szintet lepek Ruyival es oke ^.^ -
#653 jó..majd vidd paxonba mennyünk zombit írtani, mer ha beljebb megyek ahol alog vannak nem bírok velük, főleg ha egyszerre 5 csap:) -
#652 hat ... ha gondolod Timbah melled csapodhat ...
kellene rajta is dolgozni mert igy sosem lesz 24% discount ...
viszont Ruyi mar eleg frankon tud hentelni ^.^ -
#651 23 -
#650 amugy nekem is sakkat a kedvencem ^.^
Ron ... hanyas szintu vagy?
Mert Timbah-nak kellene valami tars a hunthoz ^.^ -
#649 50Kert mar kapsz Sakkatot ... de 70Kert mar tuti -
#648 még csak 2 willowot öltem le... de már most unom... inkább lepergek érte egy 100-ast... -
#647 nah..elkezdem gyűjteni a trunkokat... az Aldebaranos kérdést meg majd megoldom egy warppal... valahogy... :) -
#646 ja ... ott mar tul erosek ... nagyokat utnek ^.^
oda mar csak assassinok jarkalnak ^.^ -
#645 2nd flooron voltár már? -
#644 uhhh...10e zeny már megvan de a 120 trunk... ráadásul a legrosszab helyen...affranc :(( -
#643 en voltam mar ott ^.^ jo hely ... csak nekem mar keves XP-t ad -
#642 Sakkat: 120 darab Trunk + 10E Zeny ... es Aldebaran -
#641 nem jöttök a Payon Dungeonba Zombie-t gyakni?:) -
#640 Honnan tudnék szerezni Sakkat nevű izét? mer az a hülye ro.pak0 nem írja a beszerzési helyet... -
#638 en egyelore a futyi-szornyeket irtom ^.^
bar mar az is egyre kevesebbet ad .. >.< -
#637 na szep kis thief
a thief az akit utni lehet ... pl az en thiefem nem sok damage-t kap ... -
#636 mellesleg hamár jég/villám mágus vagy gyere a sevatagba kaktuszt irtani..azok nem szeretik a jeget :D -
#635 én szívesen mennék, ha a szörny téged püföl és nem engem:) (nagyon gyengus még a tiefem...22/17) -
#634 nálam 5000 tökéletes
6000 elfogadható
7000 idegesítő
8000 borzalom -
#633 senki nincs aki jonne egy 35/26os magussal gyakni egyet? -
#632 5000 player folott kezd nagyon laggzani ...
de addig teljesen jo ^.^ -
#630 De ha egyszer bejutsz akkor normális sebességgel játszhatsz. Kb 20 percembe került átvágni magam a városon, hogy kijussak a vadonba kábelneten! Vagy a szeverekkel csináljanak valamit, vagy a játékosszámot vegyék le, mert ez így botrányosan szánalmas próbálkozás játékügyileg. -
#628 Hát igen. Ilyenkor értelmes fejlesztők leveszik a maximális látogatók számát, hogy gyorsabb legyen... -
#626 Csak egy kérdés: A szerverek mindig ennyire botrányosan lassúak, vagy most épp gyengélkedik?Egyszerűen 5-6 másodperceket kell várni, hogy megtegyen egy kockát a cél felé. Ilyen szörnyű LAG-ot még életemben nem láttam. -
#625 Pfff...egy newbie nyitott egy topicot hogy adjanak neki pénzt. Erre bementem, és elmagyaráztam neki hogy jobban jár ha megöli a szörnyeket, feveszi és eladja a cuccokat. Erre megsértődött, leült mellém majd a következő szöveggel egy csetet nyitott: '<-- she's gay!!!' ... ilyenkor gondolkozom el azon hogy ide nem Aréna, hanem PK kell:) -
#624 engem .BLaKEmAn. néven (22/16 thief) -
#623 engem Ruyi (32/24 Mage) vagy Timbah (20/16 Merchant) vagy Ynev (28/20 Thief) neven talaltok ^.^
de leginkabb Ruyi -
#622 Akkor átmegyek, mert Lokin vagyoik Hmuda néven. Amúgy a szerver min most vagyok botrányosan lassú. -
#621 Chaos
a nevem .BLaKEmAn. -
#620 melyik szerveren vagytok? -
#619 mi a neved?
Nem kell senkiek egy ChonChon doll? vigyázzatok mert még a végén hozzám fog nőni ^_^ -
#618 már csinálják az arénát, ahol lehet egymás ellen harcolni (remélem lehet baráti meccset, nem halálig-küzdelmet csinálni:)) -
CORe #617 Hat nem rossz jatek, de belerakhattak volna valami PvP-t(Pl. DAoC-ban RvR), mert a szornyek egy ido utan unalmasak lesznek -
#616 nah már elvileg megy -
#615 Hát csodállak:))))
nemtom, remélem ma már menni fog (ajja, lehet már fizetős lesz?) -
#614 Nem tud valaki egy konkrét időpontot, hogy mikor fog menni a szerver, mert eddig nem nagyon kápráztatott el a game.