Armies of Exigo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Beállsz védekezésre, tornyokkal bevéded magad, aztán mikor elég nagy a sereged, szép lassan nyomulsz elõre, mindig gyógyítva a sebesülteket. Ez hosszadalmas módszer, fõleg nehéz fokozaton, de ha nem akarod h. lerohanjanak, akkor egész jó eséllyel meg lehet így oldani.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Rash87
Jah,már rájöttem énis.
8. Pálya?Tipp?Mikor ki kell szabadítani azt a varázslót...

Glory, Glory Man. United!

Esrohnoil
Az még egy könnyû küldetés. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Rash87
Már mnid1,végre sikerült,de ez elég nehézre sikeredett sztem!

Rash87
A 4. Pálára tudna vki vmilen tipped adni? Egyszerûen nem sikerül bevédeni ezt a várat :S

ha valakinek kell game hátlap akkor a galaxisneten talál
Hali!
Olyannyira,hogy ez a játék Magyar!
<#integet2>

Rash87
Én most fogok ezzel elõsször játszani,nincs kedvem végigolvassni a hozzászólásokat,ezért az lenne a kérdésem,hogy:
Van ehhez a játékhoz magarítás??

jön valaki multizni?
14:00-kor?

Igérem, ha nem lesz világvége ma 16 körül leszek😄

srácok srácok nem kell itt civakodni én kibírom multi nélkül is<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
Heló!
Hogyan tudnánk egyeztetni,amikor mindig valami"problémád"van?<#csodalk>

szeva!

Voltam vasárnap a megbeszélt idõben, de akkor csak 2-en voltak épp játszottak...
Te voltál az egyik ?
Vártam egy darabig, majd léptem...

Msn-en egyeztetünk majd...

jaj de jó megint itt a hétvége
anyám már nem vagyok VIP-s a francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
ja tényleg
Nem, ez hasonló mint a warcraft, stratégia, abból is a jobbik fajta😄

aszem<#conf>'
littleNorbi
Ez a game RPG?

ja értem!!!!!!!!!<#bohoc>
nem, csak én még soha nem használtam a szerkesztõt...

most direkt szivattok hogy nem írtok???????????
ja és ezt a kérdést nem tudom hanyadjára teszem fel de léccccccccccccccci valaki válaszoljon is rá.na szóval hogy kell a helyszínszerkeztõt visszaállítani az eredeti beállításokra?????????????????????????????????????????????????<#conf><#worship><#rinya>
szép volt mangu
Erre megoldás pl. az msn!

Ha mindenjól megy a köv. héten végzek vele...ha nem kérnek újabb módosítást😞(
Kipróbáltam, felmentem múltkor netre, de nem volt senki fent😞(

Most feszített tempóban programozok, hogy minél elõbb játszhassak végre😄

Kész vagyok a Bukott hadjárattal is.
köszi de már azt is végigvittem
Mikor is?

Örülök, hogy megkérdezed a 18. pálya leírását, aztán miután a Te kedvedért végigviszem mégegyszer, hogy letudjam írni a taktikát, közlöd, hogy már megcsináltad. Ezt nem lehetett volna elõbb?! Még gondolkozom, hogy segítsek a kérdéses küldiben...
nekem az kell amikor kerant kell õrizni 20-perc-ig<#nevetes2>
és az utánalévõt is
de ezt már végigvittem
Van ugye negyven perced. A hidat csak akkor építsd újra, ha indulni akarsz, mert akkor csak légi egységek fogják a bázisodat támadni. Egységek: köpõk, rémlovasok és pár bosszúálló (a kezdeti kettõ elég). Ne fejlessz semmit, mert az idõ miatt kevés pénzed van, és az egységek száma lesz a döntõ. 25 perc után építsd fel a hidat egy idézõvel, majd indulj az úton északra (nem kell keletre az elsõ elágazásnál). Közben az épületeid folyamatosan termeljék az egységeket, és küldd õket magad után. Az elsõ városban szedd le az egységeket, a tornyokat, a temlomokat és barakkokat. Majd tovább, ahol is a második városbon szedd le a város elején levõ tornyokat, majd vonulj be úgy a jelig, hogy az egységek védelmezzék Kerant, aki legbelül legyen a köpõk és rémlovasok alkotta gyûrûben. Ha Keran a jelen van, vége a pályának.
hát az egészet (pl:milyen embereket alkalmazzak)
Mi kell?
mostmár az utána lévõbe kérek segítséget (bukottak/18-adik pálya)
megnyertem
Nem kell ott alagutat építeni, az átjárón felmész.
figyu a bukottak 17-ik (az elsõ pecsét) pályáján melyik emberrel kell alagutat építeni
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
igen, mert csak így lehet neten játszani😊

amúgy most töltöm a rome total war címû lyátékot
cd kód?????<#conf>
éljen zachi😄

amúgy megjött az eredeti játék😊)

igaz, még egy darabig nem tudok vele játszani, de a hozzá adott kis könyvet már elolvastam😊

és persze megvan a kód😄

Csak most van meg.
és<#nevetes2>!!!!!!!!!!! megvan
és
és
és
és