X-Box emu
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No, majd kedden, arhi után.
A Mcro$oft perel szövegben lehet igazság 😊
A Mcro$oft perel szövegben lehet igazság 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
majd ha 4 GHz lesz és gef 10..akkor elfutna rajta...szerencsétlen pc....mit el nem várnának tõle...
emu az egy madár
a windows alá és erre az inkompatibilis pc-s világra...szinte lehetetlen optimálisan valamit is összehozni...tiszta zsibvásár
emu az egy madár
a windows alá és erre az inkompatibilis pc-s világra...szinte lehetetlen optimálisan valamit is összehozni...tiszta zsibvásár
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nekem nem mûködött tesztelte már egy rakat gameval, egyik sem ment rajta...
Na még 1 kis of...
C ép 125, jelöletlen ajtó mögül nõi hangok.
Stimm? 😊
A témához meg annyit, hogy ha 1szer 1ilyen kijön TÉLLEG, akkor a konzol lehet, hogy eladhatatlan lesz (bár addigra xbox2 is elõfordulhat :-)
C ép 125, jelöletlen ajtó mögül nõi hangok.
Stimm? 😊
A témához meg annyit, hogy ha 1szer 1ilyen kijön TÉLLEG, akkor a konzol lehet, hogy eladhatatlan lesz (bár addigra xbox2 is elõfordulhat :-)
Mellesleg arra kíváncsi lennék, hogy egyáltalán rábagózik-e a DVD-re. Az már más kérdés, hogy a kizárólag CD-vel rendelkezõ gépen DVD-ért könyörgött. 

#76: Kipróbáltad - DVD-vel?
Amíg valaki nem próbálja ki, nem tudom lezárni a vitát.
Amíg valaki nem próbálja ki, nem tudom lezárni a vitát.
Témáravissza!
Ki tudja valaki próbálni egy eredeti DVD-vel?
Egy vitát kellene eldönteni, és ez nagyjából az egyetlen érv...
Ki tudja valaki próbálni egy eredeti DVD-vel?
Egy vitát kellene eldönteni, és ez nagyjából az egyetlen érv...
Ezt a mondatot meg én nem értem 😄
Mndegy, lényeg hogy a uarról a proxyról netezünk, vhol itt vagy a közelben 😛
Mndegy, lényeg hogy a uarról a proxyról netezünk, vhol itt vagy a közelben 😛
Néztem a Csillagkaput, de perpillanat nem ugrik be a kapcsolat
Relaks: most komolyan... azt hitted komoly? 😊)) ha az lenne, erröl zengene a világ összes netes újságja 😊)) meg a nem netesek is
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
crypt.dll basesrv
grphx.dll bootvid.dll
snd3d.dll npbdplay.dll
xboxkrnl32.dll BDEEngine.dll (!)
xbox.vxd BDEimage.dll (!)
Most akkor mi van?
Tényle ÁTB@SZÁS?
grphx.dll
snd3d.dll
xboxkrnl32.dll
xbox.vxd
Most akkor mi van?
Tényle ÁTB@SZÁS?
én nem írok emut, mert egyrészt nem tudok annyira programozni, hogy meg merjem próbálni, másrészt ha már win-jellegü felület közelébe kell jutni, akkor a C sokkal okosabb megoldás.
egy adatbázis engine-re és egy activeX-netscape pluginre meg végképp nem tudom mi szükség van 😊)
bár.. most így belegondolva, ennyire müködö X emut én is tudok írni...
egy adatbázis engine-re és egy activeX-netscape pluginre meg végképp nem tudom mi szükség van 😊)
bár.. most így belegondolva, ennyire müködö X emut én is tudok írni...
Efreet, erre látatlanban is fogadni mertem volna. Az egészet csak úgy lehet megcsinálni, ha az X-Box-ban alkalmazott rendszer API-ja nagyjából azonos a standard Win-es API-val. Ez esetben a delphi kézenfekvõ választás, hiszen csak a rendszerhívások konvertálása a feladat.
Eredmény, valakinek?
Eredmény, valakinek?
Írjá má egy frankó X-Box emut, ha má ilyen profi vagy.
Aztán küldd mailban.
Kösz! 😊))
Aztán küldd mailban.
Kösz! 😊))
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
minden dll végébe érdemes belenézni, vagy legalább altenterrel infot kérni róla, tanulságos, hogy honnan lett összelopkodva 😊
a snd3d pl valami netscape plugin 😊)))
meg az is valószínünek tünik, hogy valami ausztrál srác rakta össze, mert a fileok ausztrál locale-al rendelkeznek 😊))
a snd3d pl valami netscape plugin 😊)))
meg az is valószínünek tünik, hogy valami ausztrál srác rakta össze, mert a fileok ausztrál locale-al rendelkeznek 😊))
Saturn-ra ATARI emu van?
Mikrohullámú sütõre fridzsider-emulátor létezik?
Mikrohullámú sütõre fridzsider-emulátor létezik?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Es esetleg psxre Gamecube emu?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
és azt is nagyon valószínünek tartom, hogy Delphiben van leprogramozva a "föprogram"...
plusz elindul minden "segéd" file nélkül flopiról is, és onnan is ugyanannyi idö alatt nem tölti be a "loading xbox files"-t 😊))
ezt meg a "kernel" végén találtam:
V E R S I O N _ I N F O ???
? ¤ S t r i n g F i l e I n f o ? 0 c 0 9 0 4 b 0 C o m m e n t s D C o m p a n y N a m e B r i l l i a n t D i g i t a l <
F i l e D e s c r i p t i o n B D E E n g i n e 8 F i l e V e r s i o n 3 , 1 , 1 0 , 0 4
I n t e r n a l N a m e B D E E n g i n e F L e g a l C o p y r i g h t C o p y r i g h t ? 2 0 0 0 ( L e g a l T r a d e m a r k s D O r i g i n a l F i l e n a m e B D E E n g i n e . d l l P r i v a t e B u i l d 4
P r o d u c t N a m e B D E E n g i n e < P r o d u c t V e r s i o n 3 , 1 , 1 0 , 0 S p e c i a l B u i l d D V a r F i l e I n f o $ T r a n s l a t i o n °
ez bizony a Borland Database Engine valami darabkája 😊)))
plusz elindul minden "segéd" file nélkül flopiról is, és onnan is ugyanannyi idö alatt nem tölti be a "loading xbox files"-t 😊))
ezt meg a "kernel" végén találtam:
V E R S I O N _ I N F O ???
? ¤ S t r i n g F i l e I n f o ? 0 c 0 9 0 4 b 0 C o m m e n t s D C o m p a n y N a m e B r i l l i a n t D i g i t a l <
F i l e D e s c r i p t i o n B D E E n g i n e 8 F i l e V e r s i o n 3 , 1 , 1 0 , 0 4
I n t e r n a l N a m e B D E E n g i n e F L e g a l C o p y r i g h t C o p y r i g h t ? 2 0 0 0 ( L e g a l T r a d e m a r k s D O r i g i n a l F i l e n a m e B D E E n g i n e . d l l P r i v a t e B u i l d 4
P r o d u c t N a m e B D E E n g i n e < P r o d u c t V e r s i o n 3 , 1 , 1 0 , 0 S p e c i a l B u i l d D V a r F i l e I n f o $ T r a n s l a t i o n °
ez bizony a Borland Database Engine valami darabkája 😊)))
Oldal 1 / 2Következő →