34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
[Walaki]D`Lair #373 Na! Bazze! Ez stalker topic, nem HL2.... -
#372 ba vagy kicsit baszva, jól látom? :D -
#369 ez nekem új, ugyanis anno (kb. 2 vagy 3 éve) egyszer csak bejelentették, hogy a TF2 a HL helyett saját engine-t kap
és akkor még szó nem volt HL2-ről, nekem ezért új itt minden info :D -
#365 az a másik fele :D -
#364 na szal
Always bet on Duke. :) -
#363 Mert kishitű vagy!! :P
Always be on Duke! ^.^ -
#362 de amúgy nem érdems rajta vitázni. Ha nem lesz itt, akkor mással játszunk, ha meg itt lesz, akkor meg örölünk neki. :) -
#361 bazz bírtam vagy 10 sort erre zokszó nélkül nem került ide.
Szóval az már biztos(?) infó, hogy a HL2 után 6 hónappal ki fog jönni a TF2. (Már a többi észrevételemet nem írom megint. Elfáradtam. :)) -
antijedi #360 tény hogy az a valószinűbb ha lesz is TF2 hogy meghlat egyszer a project és a hl2-vel megpróbálják ujra feléleszteni... :D -
antijedi #359 jójó de én a cég nevére sem adok már nem csak a játék nevére :DD -
#358 persze, ez hihető duma, de én már kinőttem abból, hogy megegyem...
a www.tf2.com sem üzemel már, ez is jelent valamit
azt meg észrevettem, hogy amit évekig ígérgetnek, abból nem lesz SEMMI -
#357 A TF2 nem halt meg, a HL2 alá fog kijönni rövidesen. :)
Állítólag azért csendesedett el anno minden a TF2 körül mert nem akarták elárulni hogy készül a HL2 és a Source engine. -
#356 "A HL2-n viszont a Valve dolgozik 5 éve.."
Na ez az, amit NEM hiszek el. Több okból is, nem akarok belemenni, a legegyszerűbb ok annyi, hogy ugyanezt mondták a TF2-re is évekig, aztán szépen meghalt a project. Ha dolgoznak is rajta, azt max fél éve teszik. -
#355 Az Unreal2-t kiadták bérmunkába egy olyan csapatnak akiknek közük nem volt az Unrealhez.
A HL2-n viszont a Valve dolgozik 5 éve.. -
#354 Ja csak a Valve már bizonyított, az ukrán srácok meg olyan dolgokat ígérnek és mutatnak amelyek eléggé hihetetlen és soha nem látott dolgok. Őszintén remélem sikerül nekik a kivitelezés úgy ahogy megálmodták. (Az biztos hogy a grafikára és a feelingre nem lesz panasz :)) -
antijedi #353 mellesleg a stalker-ben ha nem csak a grafikára hajtanak tényleg nagyot fog ütni :D -
antijedi #352 tjaja, de én atól félek nehogy az legyen min unreal2-vel hogy csak a név van mögöte a többi meg... , bah..., reméljük hogy hl2 ne ilyen legyen :D -
#351 korai még a HL2-ről véleményt alkotni... gyakorlatilag senki nem tud semmit róla -
#350 a STALKER-ben is szörnyeket fogsz irtani, nyugi :D
csak több lesz az outdoor rész -
Deajka #349 Miért ne lenne semmi köze? Max a grafikába nem tud beszállni. Amúgy megjegyzem igazán kiemelkedő fps mostanság (MOHA OK. :) ) nme jelent meg. A HL-ben anno minden olyan elemet beletettek ami ilyen egy játékban elfér(sőt kötelező).
Azért az mégsem véletlen, hogy még mindig beszélünk róla. Nagyon nem tudsz még egy ilyet mondani (ööhh Unreal !!! Jóvannagyöztél) ) pedig 5 éve alatt jelet meg néhány versenyző. -
#348 sztem meg nem kell választani sztem nekem mind2 nagyon be fog jönni! :)
Amúgy meg más világ a két játék. Az egyik szörnyes, többnyire városban játszódó gém lesz (eddigi infok alapján), a S.T.A.L.K.E.R. meg katonai taktikai FPS, nagy nyílt terepekkel.
Amúgy meg ez keleti fejlesztés, szóval szerintem jó lesz ez. :) -
#347 HL-nek már köze nicns ehez a mezőnyhöz!
Jött, látott, győzött, de már lefutott!
A stalker meg már szerintem most győztes!
Nagyon nagyot kell hibázniuk a fiúknak, hogy elbasszák!
A HL2-ről meg még olyan keveset tudni, hogy nem igazán kerülhet még egy ringbea stalkerrel...
Én ezt a gémet várom legjobban ever!!!!!!
Utána abbahagyom a jáccást :-DDDDDDDDDDDD -
Deajka #346 Gondolom a HL-t. Ennek a stalker-nek lehet mindene igen jó (graf,sound, gameplay) de nekem valahogy nem tetszik. Na, nagyon szép meg minden és teljes elismerésem a jómunkásembereknek de valami nincs benne. Ellenben a HL2 képekből sugárzik valami megfoghatatlan dolog. (legaábbis számomra) .
HL kontra Stalker meccs szerintem rég lefutott inkább a HL2 kontra stalkerről kéne beszélni.
(nem fair a papát indítani a juniorok között) -
#345 Szóval, ha a játék tényleg olyan jó lesz még multiban is mint reméljük, akkor kíváncsi leszek arra a játékra ami ennél jobb tud lenni.
De mondjuk ez még nem téma mert előbb jelenjen meg legalább egy demó, sztem azután lehet messzemenő következtetéseket levonni. -
#344 Mit tud lenyomni????? -
#343 hmm.
A KAMAZ enyhén szólva is állat. :)
Mondjuk a többi kép is elég sokat ígérő. Ha a multija is penge lesz, akkor kiváncsi leszek az ellenfélre aki le tudja nyomni.
-
#342 az oldalad
amúgy nem tudhatod, mennyit fognak eladni belőle
a gyönyörű látvány még nem zárja ki a zseniális tartalmat
és a HL sem lesz örökké király :D -
#341 Micsoda? -
#340 Hát 8 millió példányt biztos nem fognak eladni a STALKERből. Akármilyen grafja is lesz.
Persze ettől még lehet zseniális gamma. Sőt, remélem az lesz. -
#339 én csak bólogatni tudok !!!
egyértelűen bestseller, és a legnagyobb game...
nem járnánk itt ha HL nem lett volna... -
#338 tök mindegy, melyik topicban mondod
ez ha - lehet ilyet mondani - "szent" dolog, mivel a HL a gondolkodós/horror/kaland fps atyja, és legtöbbünkben mély nyomokat hagyott
egyszerűen tökéletes, hibátlan, egyedülálló
persze ettől még okés, ha valakinek nem jön be, csak ebben az esetben az illetőben van a hiba, hiányzik belőle az érzékenység vagy fogékonyság az adott feeling iránt
a HL a game kultúrában olyant, mint Bach vagy Vivaldi a zenében, nem mindenki szereti, de mindenki tisztelettel beszél róla
csak erre kérlek én is -
[Walaki]D`Lair #337 Héhéhéhéé....ez STALKER topic...én csak annyit mondtam, hogy nem szerettem anno a HL-t és a HL2-t sem várom...nem én kezdtem erre nemnormálisozni...
Amúgy már jóval a HL előtt játszottam, hisz az '98-ban jött ki és én már egészen zsenge korom óta HC Gamer vagyok...SŐT! Játszottam a HL-al, tehát nem csak a levegőbe beszélek, hogy nem tetszik...nekem nem jött be és kész...nem kell ezt ragozni...
Na...OFFTOPIC vége...(ha kérhetek egyáltalán ilyet) -
#336 sürgősen állj le ezzel a dumával, mert erős flém lesz a vége
nem kötelező elfogadnod, hogy a HL az az FPS gamerek bibliája, de ahogy nem mész be egy templomba I LOVE SATAN pólóban, úgy itt sem kell ezt a véleményedet hangoztatnod
a HL akkora alap játék, hogy csak sajnálni tudlak, amiért nem szereted, gondolom jóval utána kezdtél el gémelni, ezért nem kattantál rá
anyway, elég baj az neked, de hanyagoljuk a témát -
[Walaki]D`Lair #335 Miért lennék? Mert a DoomIII-at és a STALKER-t jobban várom? Mindenkinek más az ízlése...a HL-ben egyetlen jó dolog van: a CS....=)))) -
#334 mer pöcs vagy -
[Walaki]D`Lair #333 Naná hogy nem olvastam utána...mondtam, hogy nem várom... -
#332 ne csodálkozzatok, mert az oltcit rámetn az egyára :DDD
Half-Life powaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDD -
#331 miért, már kész? -
#330 Nem olvastál behunt, te macó. -
#329 na ma már tanultam valamit :)