34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Gabe18 #1217 Ez nekem jött?Mert nekem igen,XP-m van. -
#1215 Ez olyan, mintha a Quake 2-3 lenne az engine alapja.:) Meg az ember alatt a paca arnyek is olyan;)) De jo, szep, es tenyleg gyors;) -
#1214 Nem tudom mi a rák van.
XP-d van?
Amúgy eddig kb. 2x elindult, egyszer a kisebbik gépemen, ez hihetetlen: 800-as cerka, 128mb!!! ram, XP, és egy Gef2MX-en is jól fut 800x600x32 felbontással.
Mindjárt beszúrok képet is. -
Gabe18 #1213 Kiprobáltam bekapcsolt tűzfallal,nekem ugy is megy... -
#1212 Ki van kapcsolva!!! -
#1211 Kérdésem: Hogyan lehet létrákra mászni? :) -
#1210 1024X768:32 FULL MINDEN!!
2500Barton:ATI9600PRO
olyan 70-80FPS!!!!!! -
#1209 BAAAZZZZZ!!!! Ezek a pályák baromi nagyok, baromi szépek és a játék nagyon jól futt!!!!!!!! -
Corey #1207 izé, holnap nélkül:P -
Corey #1206 jah ezt én is egyből leszűrtem, tényleg furi picit:P Most nézem én is fórumot, holnap ma csatlakozom én is multiba. -
#1205 Ez most sajat, nullarol fejlesztett engine, vagy "vettek" egy alapot?
A hangok azert is lehetnek hasonloak, mert lehet, hogy ok is ugyan azt az efekt CD-t vettek meg;)))))) -
FLeK0 #1204 az meg oke hogy a fegyverek hangjai a CSbol vannak, de hogy csomo hatterzaj is.. fura ;P -
#1203 kivák=kivág -
#1202 Bazz, nekem azóta se megy, mindig kivák a kapcsolódásnál... -
Inquisitor #1201 user.ltx - alul valahol utols= el0tti sorban.
Basszus! Bekapcsoltam FSAA, Aniso, Mipmap, HUD, stb. és nem lett lasabb!!! Most már vettett árnyékai vannak a tereptárgyaknak.
Ja és az orosz dal nagyon fain, pláne a végén a rádióbeszélgetés :)) -
#1199 Megtekintettem;)
Nalam allitgatas nelkul (csak a 32 bitet allitottam be), tuzfallal, mindennel egyutt elsore elindult. Csak egy palyat neztem eddig, de pozitiv. Hogy a jatek milyen lesz azt nem tudom, ebbol az aphabol ki sem derul, de a felelmem az enginnel kapcsolatban, hogy hasznalhatatlanul lassul lesz, ugy nez ki egyelore elszallt:)) Bar meg semmmi nem tortent a palyan, de hiba nelkul, gyorsan futott. Gratula a keszitoknek (eddig;)!!! -
#1198 en az animacioktol felek kicsit, eleg szarok voltak a videokban is -
Gabe18 #1197 Na én leszedtem a HDC-ről.
Hát az én igényeimnek meg fog felelni ha ilyen alapokra normálissan megcsinálják az egész játékot.
Ja és persze valóban müködik az ATI kártyámmal. -
MrTressy #1196 danke -
Lifeforce #1195 rs_stats off parancsal -
MrTressy #1194 képernyöre kiirt infokat hogy lehet kikapcsolni nem tudja vki? -
#1193 majd biztos igy fogjek felmerni az igenyeket...vannak ennel jobb modszerek is, hidd el :) -
Lifeforce #1192 Bocs a betükimaradásér... -
Lifeforce #1191 Igen.
A demot akkor dobják ki ha egy "idejében" elkészült gammáról beszélünk.
Elenben ha egy game 2 éve készül, és még mindíg ninc kész akkor így fel tudják mérni, hogy szükség van-e á é folytassák, vagy csak felesleges pénzkidobás....
Ha mindenkinek tetzik, akkor kussban maradnak, ha fujjonganak, akkor magyarázkodnak, hogy ez egy kilpott pre alfa, béta gamma amit 1956-ban kezdtek el írni...
-
#1190 Oksa thx. -
#1189 EOOATE_1.WAV
elvileg így jó
letöltés után, az aláhúzás helyére tegyél hullám jelet -
#1188 jól van linkelve? -
#1187 na.eddig ment a server.akik jottek velok felfedeztuk a zona 1 reszet :) akik nem azok meg sajnálják! jo game volt!
tovabbi kellemesset!holnap lesz majd server megint.addig meg nézzük mit lehet még variálni -
#1186 Nincs valami ötlet, hogy a faszér' vág ki a "CONNECT: Connecting 'localhost'" után??? -
#1185 nem elérhető :((( -
#1184 ez jó, felraktam, de nem lehet leszedni -
#1183 Thank you! -
#1182 EООАТE~1.WAV
nemsoká fent lesz -
#1181 most olvastam vissza, látom már mindenki a prealpha verzióval van elfoglalva.... :( -
#1180 Winrar...eltudnád küldeni? -
#1179 Mivel akarod?
Nekem is csak a Winrar-al csinálta meg jól.
A Winace-el, és a Winzip-el nem. -
#1178 ezt nem hiszem el, tegnap este 9kor néztem utoljára be ide, és most 224 új üzenet volt... vazze, Ti aztán belehúztatok! :) csak így tovább! :) -
#1177 Nekem egy file-t az istennek nem akar kicsomagolni. Valaki feltudná rakni? A neve: E______e~1.wav -
#1176 A CONNECT: Connecting 'localhost' után kivág... -
#1175 Neked megy most? Nekem sehogy sem akar elindulni.