34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • gman906
    Aranyos kis házikedvenc.
  • dante3
    Flesh a neve!

Like many other living creatures, domestic pigs in the Zone underwent serious mutation, which affected genes responsible for their metabolism causing the animal's phenotype to change significantly.
  • Mor3llo

Tuti szép állatka, v miez :D
  • dante3
    Nana,akkor atomot fogok robbantani!:D
  • Glpetyus

DjSkyline-t házigizdának,htx :9
  • Voltan
    Aztán holnap jön a bejelentés : "Bizonytalan ideig elhalasztva"
  • Code92
    ember!!!! a járék 5. éve késik a videók özönlenek mindenki játszani akar és te pont a főmenüjére vagy kiváncs? lol xD
  • DJ Skyline
    elején biztos nem fognak ránk vadászni a Mi-24 helikopterek, meg arcunkba ugrani a különböző lények! :D eleje szerintem hasonló lesz egy osztály kiránduláshoz, aztán idővel elkezdi a játék adagolni a jóságokat! vagy lesz egy tutorial, ami elmagyarázza mire vigyázzunk, mit hogyan, stb!
  • constantin
    Valmit kéne csinálni nem?Szerintetek mi lessz a játék legelső nyitóképe amikor megkapjuk az irányítást és mit kell csinálni.Tuti borsózni fog a hátunk.Valamint szerintetek milyen lessz a főmenüje?Szerintem Kint lesznek a szokásos new game meg ilyenek,a háttérben pedig ingame grafikával megy a kamera és a pusztán meg a városban megy az élet.Stalkerek lövik egymást,Fertőzött állatok beleznek ki egy embert meg iylenek.Kiváncsi lennék a TI véleményetekre.
  • dante3
  • Hellsing47
    mért az stalkeres ? :D
  • dante3
    Nem is veszitek észre,hogy új avatart készítettem direkt a stalker tiszteletére?:D
  • dante3
    Miért nem küldi át neked?
  • constantin
    Nah.Végigvittem.Egész jó.Egyébként angliai haver kapott bétakulcsotés tolja.
  • stuka85
    Ja mint havaernál nézetem annó a cod 2 maxon minha valami lakk mániások harcolnának ja a Vegas edig még senkinél se láttam futni, haveroknál. Egy jókis sorozattot is megöltek. Ja amúgy zsir lesz ez a game újra elkeztem várni.
  • dante3
    Én a HDR-t sem szeretem,nagyon rámentek a fejlesztők ezekre a dolgokra!
    Szerintem ne azért legyen egy játék felejthetetlen,mert csillog-villog, fénylik!
  • Daveee
    motion blurnak télleg nincs érrtelme, de azért a hdr nek van.....
  • [Walaki]D`Lair
    Fú ne is mondd...aki kitalálta ezt a Motion Blur-t meg a HDR-t a Vegasban...hát kiszúrnám a szemét....
  • obe
    ha csak az jelenti majd a különbséget a dx8 és dx 9 között hogy blőrben uszik az egész, mint r6 vegas..akkor sokkal jobban járunk a dx8-al, ráadásul több fps:)
  • Hellsing47
    ha dx9-en nem is dx8-on tutira mnkinek el fog futni
    szal sztem annyira nem fontos az optimalizáltság :)
  • Rage47
    Az a baj, h a demok általában még nem olyan kiforrottak, szal azok általában jobban szaggatnak nálam, mint a full game-k.
    Amúgy remélem nagyon jól optimalizálták, legalább valve szinten:), ha már ennyit késett:)
  • Inquisitor
    Itt nem is erről van szó, pusztán mindenki szeretné megnézni mennyire megy a gépén sé miként fest, másrészt még is csak elsőkézből jobb informálódni, mint review-ek olvasgatásával. Ha lesz egy hosszú és velős demó, vagy nyílt béta, azzal járnánk legjobban.

A ruszki játékok meg általában olcsobban jonnek ki itthon, mint nyugati fejlesztésű társaik, mondjuk kivéve ha UBI softosak, ezért bízvást várok 5-7.000 közötti árat neki. :)
  • _Atti_
    még egy hóónap.és már most a toptenben :) mi lesz itt, ugynézki azért csak van érdeklődés erre a ratyi bukásra(szarkazm) így is hogy ennyit késett..
  • Code92
    húha téllleg nem túl barátságos......gondolj csak bele éjfélkor tolod a gammát hót sötétben teljesen nyugiban sétálsz egy késsel és hirtelen eléd ugrik egy ilyen wáááááááá nagyon para de ettől lesz játékélmény!!!:D már nagyon várom
  • obe
    persze, jogos..én sem warez gyüjtöt szeretnék itt látni...csupán több türelmet az első napokban...ez nem vonatkozik arra a véristvánra, aki sem faq-t, sem pár sorral lejjebb nem hajlando olvasni..
  • Rage47
    uh micsoda szörnyek, már most xarok tölük:D
  • festéktüsszentő
    ez a klimax
  • Voltan
    enGem
    (Mostanság sokszor vétek gépelési hibát, mi a fene van?)
  • Voltan
    Tekintettel arra, hogy alighanem késve lesz a boltokban itthon, alighanem én is lerántom először.
    Az a pár hands-on cikk enkem meggyőzött. Meg amúgy is imádom az iyen depresszív, nyomasztó poszt-apokaliptikus hangulatot. Legyen szó filmről, könyvről, vagy játékról.
  • Hellsing47
    én elöször lekapom..majd ha nagyon megteccett akkor veszem csak meg (már ha 15ezren belül lesz :D)
  • Voltan
    Csak 1-2 napig. Amúgy csak akkor rántom le, ha addig nem jelenik meg itthon. Ezt tutira megveszem.

Egyébként örülök is, mer csellós vagyok :D
  • Inquisitor
    Chellosok meg örülhetnek, hogy márciustól nincs korlátozás, meg emelték a sávszélleséget ...
    Majd a 8Mbites elérésen fog 0,1K-val (se) jönni a Manna. :D
  • Voltan
    Mondjuk ez elkerülhetetlen. Bár lehet, hogy a STALKERT kevesebb agyhalott várja, mint a Carbont anno, de erre ne nagyon számíts! :D
    Tuti, hogy megjelenéskor el fog itt szabadulni a pokol.
  • DJ Skyline
    engem nem érdekel, csak ne itt legyen reg. kunyizás a különböző fizetős oldalakra, meg különböző fizetős, ill torrent oldalak linkjei se itt legyenek belinkelve! az ilyeneket privátban! meg fröcsögés arról, hogy épp milyen kamu verzió került fel az xy torrent oldalra, mint anno a Carbon topikba is bekopizták az összes létező fake verziót, linkkel együtt!
  • Serpa
    ez a Pseudodog fránya egy dög.
    nem kegyelmez a területére belépőnek.

• Inquisitor
    Kipakoltak még pár szörnyleírást a srácok ...
  • haxoror
    Nekem tökmindegy ki lesz a házigazda amíg békénhagyja a kommentjeimet :P
  • mila69en
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • obe
    nekem mindegy ki lesz, csak a leendő házigazda ne pampogjon az elején a warez miatt:)), később ugyis megveszem
  • mila69en
    engem nem érdekel a házigazdaság