34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
obe #11084 nos..ha gondoljátok indithatnánk egyet..i am ready:) -
#11083 Hali
Feltelepítettem,de amikor indítanám el nem indul el,nem ír ki semmit ,de nem csinál szart sem!
Mi lehet a baja? -
obe #11082 áááh...értem, én kb 1 éve huztam le, azóta is müxik, épp most frissítettem..beállítottam hogy mutassa nick szerint ki van éppen fenn:) -
#11081 Azért lehetséges, hogy most is el fog. -
Csoder #11080 Hmm, valakinek volt olyan problémája, hogy csak a cursor látszik?
Próbáltam Stalker_Net ikonnal is indítani, ott start server gombbal sikerült, jó is volt, csak spawn után megint elsötétült a kép (bordó) és csak a HUD látszott. :((
(Videokártya radeon 9250) -
#11079 az biztos hogy minden játékot lesöpört volna ! -
petersz #11078 itt gyorsabban
-
#11077 akárki akármit is mondd hogy régi már meg 10éve csinálják ...
egyszóval elmondva...
ez még mindig brutális, minden téren...
és a vicc hogy mi lett volna ha akkor adják ki mikor tervezték :D
szarráá mosott volna mindent :D -
KoPf04 #11076 A csillag a premium accountot jelenti.Amire vagy előfizetsz vagy van kipróbálási lehetőség bizonyos ideig.Ne kérdezd mire jó mert nem tudom,soha nem is próbáltam.
Csak tapasztalatból mondom hogy a csillagosok és a sima pöttyösek között nem mindíg jó a kapcsolat valamiért. -
#11075 Telepitési mappában találsz egy release_dx8 dos-os alkalmazás file-t, azzal inditsad.
:) -
#11074 Telepitési mappában találsz egy release_dx9 dos-os alkalmazás file-t, azzal inditsad. -
obe #11073 én már becsatlakoztam az easyghost szerverre(játék még tölt le)..a kérdésem: az egyik ip melett zöld pont van, mások mellett pedig zöld csillag..mit jelentenek?aki játszik azt csillaggal jelzi? -
KoPf04 #11072 Ha valaki esetleg csinálna játék servert vagy másik Hamachi szobát,az ne legyen rest megosztani velünk!
Köszönjük -
KoPf04 #11071 Na elmondom egy kicsit a Hamachi lényegét.
Ez egy VPN kliens,azaz Virtual Private Network-Virtuális "Magán" Hálózat.
Ebben a lényeg annyi hogy LAN hálózatot emulál a szobákban jelenlévők között.Csinál egy virtuális hálókártyát illetve külön hálózatot ip címekkel.
Tehát ha bennt vagytok a szobákban aktívan,pingelhetően,akkor a játékon belül a helyi hálózat lehetőségeit kiválasztva tudtok játszani gyakorlatilag bármilyen játékkal.A gépek látják egymást helyi hálón,tehát fáljmegosztás is lehetséges közvetlenül.
Ilyen szobát bárki létrehozhat és ezekbe bárki csatlakozhat. -
Gabyee #11070 igen azt ládtam,úgy írtam bé -
Gabyee #11069 köszi értem,de legalább te elmagyaráztad... -
#11068 valószínű a játék megjelenésének elején megkérek pár modit, hogy segítsen be, mert amíg pl suliba vagyok, addig nem tudok felügyelni a topikra! -
#11067 lehetséges, hogy tele van a szoba már! de figyelj a nagy és kis betűkre:
hamachi szoba: EasyGhost pass: easyghost -
Hellsing47 #11066 az csak késöbb :D
elsönek jönnek hogy "ti honnan szeditek" meg "adjatok linket" stb... -
Gabyee #11065 na igen jól gondoltam,nekem nem fogadja el az "easyghost" kódot
tehát a szobába belépésig sem jutok el,lehet fikázni:P -
#11064 hát vmi olyasmi, mert ez nem egy szimpla FPs game lesz... "mit kell most csinálni ???"
"hogy kell innen továbbjutni ???"
és egyéb szokványos kérdésekkel lesz elárasztva ez a topic :| -
KoPf04 #11063 Bolondokháza -
#11062 ha bejön a név lista akkor már bent vagy a szobában! ha villog egy zöld pötty a nevek mellett, az azt jelenti, hogy épp ők vannak fent a szobában! tehát lehet játszanak, DE, az nem egyenlő azzal, hogy épp fut is szerver a játékon belül! ez álltalában itt derül ki a topikban, hogy épp van-e szerver! asszem most per pill nincsen!
szerk.: tehát a szoba neve, jelszava csak akkor kell mielőtt csatlakozol! onnantól már nem kell, megjegyzi a hamachi! -
Hellsing47 #11061 mindössze még csak az mp béta jött ki de már az elsö helyen a topic :)
mi lessz it akkor ha maga a játék jön majd ki?:DDD
(másodpercenkénti 6új üzi?:D) -
Gabyee #11060 érdekes,a kis hamachi ablakban látom a zöldpöttyös neveket de innentől kezdve akárhová akarom beírni a kódot azt írja error hogy rohadjon meg:)
az lenne a lényeg hogy az én nicknevem is ott legyen szürkén nem?
és gondolom utánna a játékon belül lan,bár nekem ott sem adott ki semmit a kereső csak az internet részen de oda meg nem lehet csatlakozni:(
nem gondoltam hogy ilyen hülye leszek hozzá,anno a BF2-vel is nyomtam:)
szerintem lassan feladom,pedig 1el többen lettetek volna -
bcrics #11059 hamachi szájbarágósan -
#11058 -
Hellsing47 #11057 asszem a gém könytárában levö release_dx8.bat és release_dx9.bat-al :) -
#11056 -
#11055 frissült a FAQ egy gyorstalpaló hamachi tanfolyammal! :) -
#11054 Hol lehet állítani hogy dx8 vagy dx9 legyen?? -
#11053 KoPf-al kell egyeztetni, hogy majd akkor legyen szerver
én se hagyom ki semmi pénzért... -
#11052 énis szivesen benne vagyok egy multiba:) -
obe #11051 5 óra felé én is szivesen beszállnék egy jo kis multiba..már csorog lefelé..jo lenne ha annyi ember összegyűlne, hogy teamdeath-et tudnánk indítani -
#11050 az easyghostosat! -
KoPf04 #11049 És mennyire komoly hangja van! -
#11048 kipróbáltuk KoPf-al a rocket launcher-t multiba
hát nem semmi egy pusztítóeszköz -
KoPf04 #11047 Jó lett a FAQ,rövid és tömör.Egynlőre bőven megteszi. -
Hellsing47 #11046 thx Skyline, drop :)
csak sajna nem ir ki ott semmit :( -
#11045 mostmár legalább tudom ;)