S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
t/i
ghost cb
h???

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

dr Kotász
h
ghost cb
b

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

gizzda
a

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

hispan2
Szép a naptár, tényleg lehet, hogy még szebb, mint a márciusi de mindig csak ezeket a lezuhant helikoptereket tudják mutogatni? Ezt már kezdem kicsit unni (és közben mégis olyan jó nézni).

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

IvanovicsTech
Na mos akkor mi van?!El lopták vagy nem?Aki meg állhíreket terjeszt az b*sza meg!!!<#mf1>

Mercedes CLK 270

Glpetyus
Istenes naptár ^^

hispan2
Kimaradtam ebbõl az áprilisi mizériából és mikor elkezdtem visszaolvasni és láttam az ellopásról szóló hírt persze én is beütöttem minden fájlcserélõm keresõjébe és közben nem tudtam, hogy ez most jó vagy rossz. Aztán persze kiderült, hogy csak kamu de ha mégis így lett volna sokkal többet ártottak volna vele mert én még azt is elképzelhetõnek tartanám, hogy ha 65%-ot ellopnak, akkor már ki sem nagyon adják. Úgyhogy én ezzel nem viccelnék. De ha jól emlékszem, tavaj meg az volt a vicc, hogy törlik a játék kiadását. Lassan már hozzászokik az ember, hogy ez van. Viszont valamikor meg, amikor nincs ilyen vicces nap és unalmas az élet (mondjuk õsszel, akkor nincs semmi), akkor jöhetne egy hivatalos levél, hogy végre kiadják-kiadták! Bár ha azt vesszük a nyár is elég unalmas, sõt a tavasz is...

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Evogordon
Egy biztos én nempróbálom ki az ellopot stalkert<#shakehead>

Glpetyus
<#eljen>

JackDaniels
Nagyjábólpont!😄

\"Never say never!\" W Churchill

Glpetyus
Példáúl ha kijönne már,mi? 😛

JackDaniels
Kicsit megélénkült legalább a topik. Bár tudnék jobb élénkítõt is!😊

rezsofiz
Na ne spammeljünk mert kapunk ^^ .d

sazl : c

Glpetyus
😄

rezsofiz
Petyus teso ^_^

dr Kotász
Dehogynincs. Tavaly pl. a Tom's Hardware április cikke az volt, hogy a Microsoft megvette a Linuxot.
Általános tendencia: április elsején kívül sosem hazudunk, erre mérget vehetsz 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Glpetyus
Rezsõ tesó ^I^

Glpetyus
Stalker-el nem viccelünk vazz... <#banplz><#banplz><#banplz>

nem csakk egy kérdés mivan a gta sa val az is álhir mert akkor ez már nem poénos mert egy oké de azért ketöt hát ezek után nem tudom mikor mondtok igazat és mikor linkeltek egyébként jó a honlap
Ebben igazad van, csak az a gond, hogy álhíreket csak és kizárólag április elsején találhatsz mind nálunk, mind más honlapokon. Legalábbis jó esetben 😊
Sajnálom, ha szívedre vetted a dolgot.

nem csak kurvára unom hogy sok barom jobb szorakozás nem tud találni csakk azt hogy álhireket irkáljon ja és ez nem csak mára vonatkozik
Johnny23
háát az volt SZÁNALMAS!!!!.....kettõvel lejjebb GRUSI ,(aki irta a cikket a HCgameren) bevallotta,hogy poén volt!!!!

KURVÁRA SZÁNALMASAK VAGYTOK!!!<#mf3>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

rezsofiz
Sztem felesleges itt dobálozni azzal hogy áprilisi tréfa mert nem tudhatjuk. Ha meg mégis az akkor elég szánalmas egy vicc.

kár hogy nem enged irni a hc oldalon ugy elküldeném öket hogy csakk na de mindegy
Nem ez volt, de közel volt ahhoz 😄
sipi78, csak nem hitted el, hogy derült égbõl villámcsapásként április elsején szivárog ki a STALKER béta, valamint jelenik meg a demó is 😊

ezaz végre honnan lehet letölteni ?<#hawaii><#conf>
nem tudom hogy ebe mi a jó saját magukat minösitik hogy hülyitik az embereket de nem tudom mire jó remélem ez volt élete legnagyob évezete<#violent><#mf3><#mf3><#boxer><#mf3>
jAsOn VoOrHeEs
Ezt írták hcgameren kiegészítve a Stalkeres hírt:

A cucc pár percen belül megérkezik, tessék nyitva tartani a szemeket, hihetetlen büntetés van kilátásban!

<#nyes><#hehe><#idiota>

😄D
Vagy valami fake játékot tesznek fel 😄DDDD

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Serpa
lol

april fool's joke

S.T.A.L.K.E.R. a neten!
pc
0 hozzászólás
captainm - 2005.04.01. 12:01
Sajnos ismét bekövetkezett az, amit a Half Life 2 óta nem akartunk átélni: újabb játékot nyúltak le ismeretlen tettesek. A mostani áldozat már szerepelt anno a hírekben az alfa változat kiszivárogtatásával, most viszont valaki, vagy valakik rákontráztak erre, mert a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl 65 %-os készültségi állapotában jutott ki a világhálóra és terjed azóta is. Hivatalos állásfoglalás még nem született, azonban néhány GSC-s emberke megszellõztette az információt, hogy egy orosz újságírónak is köze lehet a dologhoz, mivel õ kapott rá engedélyt, hogy kipróbálja ezt a változatot. Mindenesetre ez már kezd kicsit idegesítõ lenni. Ha e miatt marad annyiban a project, szinte biztos, hogy a tetteseknek nem lesz hová menekülni a rajongók bosszúja elõl!
És persze ne feledjétek: április elseje van 😊 Forrás

Seth
Skacok, nézzétek már meg az eredeti angol(mondjuk az 5636 hsz.-ben lévõ linken) szövegben a vastagon szedett betûket és olvassátok össze õket.....

PSN ID.: Beegabor

_Atti_
van..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Serpa
egy alpha.

nemcsakfeel
eddig mi érhetõ el a játékbõl?

*hihi ** *

Serpa
hiszem, ha látom.

Nahar
Ha a megjelenésig mondjuk lene 1 hét kb akkor pojén,de így...

Motorola Defy

Nahar
nekem mind1,ugy se jön ki ettõl hamarabb....

Motorola Defy

Istencsászár
GONDLOKOZZMÁR egyikheleyn Kijött a demo , másikhelyen ellopták....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nahar
Külföldön is van ilyen h április 1.????Mert szerintem nincs 😄

Motorola Defy

Istencsászár
ÁPRILISI TRÉFA.....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JackDaniels
Warezen nem kellett volna már megjelennie, ha télleg ellopták?? A HL2 igen hirtelen kikerült, miután azt - állítólag - valóban ellopták.😊

Glpetyus
Oblivion-lost.com-on is fennvan 😮

Alexease
De a mai nap meg barmi lehetseges😊 Lehet hogy meg is jelenik😊))))))))
Alexease
Mar nem valami eredeti huzas, de lehet hogy nekik is bejon, es itt az indok a kovetkezo egy ev csuszasra😊) Mar ezek is nevetsegesek😉))
Nahar
jo kamu....

Motorola Defy

Nahar
S.T.A.L.K.E.R. LEAKED!!!
<2005. április 01. @ 11:24 - ZeroCool>
Nos, egy igen kellemetlen hírrel kell kezdjem. Remélem emlékeztek még a Half-Life 2 forrásának kilopására, melyet igen közel az eredetileg tervezett megjelenéshez követett el egy vicces kis emberke. Most úgy tûnik, hogy a teljes S.T.A.L.K.E.R. körülbelül 65%-a is felkerült a hálóra. A 3,9 gigás csomag az internetes infók alapján 8 pályát, a DirectX 8-as render engine-t, fizikai motort, AI-t, és hasonló "apróságokat" tartalmaz. Oleg Yavorsky csak annyit tudott hozzátenni: "borzalmas ami történt, gyakorlatilag három évnyi munkánk eredménye került közkézre egyetlen pillanat alatt". Egyelõre nem tudni, hogy ez mennyire befolyásolja a végleges játék megjelenési idõpontját. Amint többet tudunk, jelentjük. Thanks kovpeka.

Gamestar

Motorola Defy

Johnny23
na hamár áprilisi tréfáról beszélünk, egy mai hír!!!! (bár asszem ez nem tréfa!)<#merges2>

" S.T.A.L.K.E.R. leaked! 2313 GMT, 01.Apr.2005

According to reports by numerous German gaming portals, the unbelievable has happened. About 65% of the source code of S.T.A.L.K.E.R. found their way to the internet. The file (dated: 30.02.2005), approximately 3.9 GB in size, is being spread in major file sharing programs since the evening of the day before yesterday. According to the information of several download pages, the packet contains 8 levels in total, the DirectX 8 render, the full A.I. and physics engine and several missions. At the moment, hackers are trying to activate the DX 9 engine, as one can read in sundry forums. Reportedly, on several levels there are so called “black holes”, that is, if you approach specific spots, the game consequently crashes.
It is yet unclear how this fatal step could occur. Senior PR manager Oleg Yavorsky said: ”This is a caracinous day for the entire GSC team. We expect 60-70% of our three years of work to have been destroyed in the course of hours. Our team’s still in a state of shock.” However, he did not want to address other details. Furthermore, it is unclear how the future of our favourite game is to evolve. GSC has just started to track down the perpetrator. Although there are no official statements, rumours claim that an editor of the Russian magazine Play Karapuz, who was allowed to play the described beta for four days, is suspected of having conducted this crime. Apparently, a cover story for the first issue of the mag was planned.

We will, of course, keep you updated as more details and statements by the publisher THQ become available."

forrás!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-