S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
hivatalosan is be van jelentve hogy 2007 elsõ negyedévében jön 😞

PSN ID.: Beegabor

mila69en
ez a játék már tuti jönni fog.... és tuti hogy még idén kifog jönni😄DDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Halfer
szerintem tuti hogy nem lesz, mert anno a DNF-rõl nem jelent meg ennyi kép, videó!

eprex
csak nehogy ebbõl is duke nukem forever legyen <#vigyor3>

Halfer
Grebbernek igaza van. Az legyen benned, hogy ha eljön az ideje akkor megjelenik és lesz egy zseniális játékod! Addig meg úgy is megjelenik kismillió másik ami nagyon jó, szóval én sokszor gondolok a játékra, várom az újabb híreket, de rájöttem, hogy a f*sz se aggódik rajta, hogy mikor lesz már!

grebber
A nagy lószar kinszenvedés már bocsi, nem kell rá gondolni és kész.
Vagy nem tudod kiverni a fejedbõl hogy ne gondolj rá akkor beteg vagy fordulj orvoshoz!<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

TES IV😮blivion még 3 nap--->kivárni lehetetlen.Stalker még 3000 év--->kínszenvedés<#vigyor3>

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Hála az égnek, ha most elkezdték volna unreal enginere átrakni simán ideggyogyót kapok <#csodalk>

Istencsászár
DNF 😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
A THQ is bevásárolt az Unreal Engine 3-ból
<2006. március 18. @ 13:03 - ZeroCool>

További pénzügyi stabilitását "fitogtatja" a THQ. Úgy határoztak, hogy õk is licenszelik az Epic Games zseniális grafikus motorját, az Unreal Engine 3-at. Véleményük szerint a mai motorok legjobbja ez, így nem is volt különösebben kérdés, hogy mibe fektetnek be. Azt is elárulták, hogy PC-s és next-gen konzolos fejlesztéseik is lesznek majd UE3 alapokon. Az igazi érdekesség azonban az, hogy ezt a motort összekutyulják majd saját enginejeik legjobb elemeivel (természetesen csak a még be nem jelentett projektekhez), hogy még jobban tökéletesíthessék az egészet. Nyilván itt a S.T.A.L.K.E.R. motorjának apróságaira gondoltak, viszont egyuttal lényegében azt is simán elismerték, hogy a GSC fejlesztésû engine manapság már önmagában nem képes megállni a helyét... Szó nincs azonban arról, hogy a S.T.A.L.K.E.R. motorját kidobják, és ezért még késne a játék további 4-5 évet.

info: Gamestar

Halfer
jahhh <#vigyor3><#idiota> én próbálom mindig a jobb oldaláról nézni a dolgot, mivel nagyon beleszerettem a játékba <#wave>

Esrohnoil
Még nincs kész a traktor eleje? <#vigyor5><#pardon1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Halfer
fogjuk fel ezt a traktoros dolgot úgy, hogy a szerkesztõk még titkolják hogyan néz ki a traktor másik szemszögbõl és azért látjuk ugyanazt <#kacsint><#wave>

Esrohnoil
Egyébként ha meglátnék egy pont ilyen rozsdás traktort, nem az jutna eszembe h. ezt még helyre lehet pofozni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Csak egy elsõ kerék kell, az egyik már ott van a traktor alatt. 😄

Esrohnoil
Hát erre meg aztán gondolni sem mertem. 😄
A végén még az is kiderül h. a Stalker csak egy kamu-játék. 😄

Halfer
váó nagyon szép ez a kép. még nem is láttam. nem tudni mikori?

ui. téleg nem arra céloztam

Istencsászár
ezmár lánctalpasos😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Glpetyus
*lánctalpas munkagép

Glpetyus
Glpetyus
nem arra céloz.

kirol
Ha most arra célzol, hogy én csináltam, akkor talán nézdd meg a kép forrását!

erx13
😄 hehe tök jó tényleg ugyanolyan szög 😄

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Halfer
ennyibõl erre is lehet mondani hogy a photoshop csodákra képes 😛

grebber
Dehogynem nem olvasol volt róla szó, hogy egyik küldetés pont errõl fog szólni szerezni kell használható két elsõ kereket meg egy aksit némi benzint és már lehet is suhanni. <#idiota>

kirol
Az még hagyjám, hogy vezetni nem fogod, de más szögbõl sem fogod látni! <#hehe>
Nem érdekes? (2005-ös kép):

bertino
<#vigyor>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Halfer
de ha jobban megnézed nincs kereke <#vigyor3> ezért mondta hogy "AZT a traktort..." <#wave>

bertino
dehogyisnem fogja 😊 ha kész a játék, a DX9 videoban mennek is vele...

Halfer
biztos kell majd kereket szerezni a traktoba az egyik questnél 😄DD

JackDaniels
Akár mozog, akár nem jóleszaz!😄DD<#taps>

\"Never say never!\" W Churchill

Istencsászár
nem ugy értettem

Esrohnoil
Azt a traktort valszeg nem fogod mozgás közben látni. XD

tigeroo
szép nemzeti ünnep!😊
Adam II
Én már elõjegyeztettem magamnak egyet 😊

bertino
holnapra, ez 99.9%

Hi all... mikorra várható a stalker megjelenése????
Teperinke
Ezek a képek is azt mutatják, hogy sajnos még nagyon messze van a megjelenés.
Minden játéknál az van, hogy nagyonjó képeket látunk a fejlesztés elején, aztán amikor megjelenik, a grafika olyan lesz amilyen.
Ha valamit kiadnak annak futnia kell az ÁTLAG videokártyán, nem csak olyanon, ami a vásárlók 0,001%-ának van.

Halfer
valóban, happy bithday my stalker-fan pal <#awink>

mila69en
htx<#buck>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Glpetyus

Istencsászár
traktor kerék szép, de már látnám mozgásban😊)

Glpetyus
aztakurva .o

Adam II
<#wow1>

Hmmm ilyen jó kis orosz fegyverekkel nem is lehet nyomulni más játékokban nagyon jóóó lesz (ha lesz).

nemtom amíg videó nincs ilyen képekrõl.....addíg maradok annál hogy a photoshop csodákraképes 😊)
bakvarnyu
Basszus ezek a kepek mintha fotok lennenek. Meg tisztabban latni mint a Halflife 2-ben.

PrasCo
Szép disznók. Azok az alsó képen micsodák? Már arra is gondolni mertem, hogy MÓKUSOK :Ð:Ð:Ð
Halfer
komolyan nagy nap lesz mikor kijön a játék! az 100% így pl ezek a képek alapján hogy ez a játék annyira hangulatos lesz hogy az leírhatatlan! ez a 3 kép tényleg azt mutatja. valszeg nagyon lassan fogom végigvinni, mert ezeket helyszíneket elnézve minden apró részletet meglesek a játékban. vááá de álalti jó lesz <#vigyor3><#wave>

mila69en
<#eljen><#taps>

szer: az árnyékok valami gyönyörûek😄

erx13
wow, szép grafika és hozza a hangulatot 😄, a középsõ képen teccik a szemben álló emberke fegyvere, komoly formája van 😊

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!