S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
OK, de ennek rögtön le kellett volna esni, legalábbis sztem... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

zolo
Rég nem jártam a topicban,sorry.<#idiota><#idiota>

http://flickr.com/photos/zolika90/

MikX
LOOOL

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

dr Kotász
zolo
Sorry,gamestart akartam írni.

zolo
Helló!
A gamestarton kint van egy 660 megás demó,ezt próbálta már valaki??Mert látatlanba nem naon akarom lesezedni.

Az Azureus-al tudom szedni, bár szar a kapcsolata a torrentnek, mert 40k a max amennyivel jön. 😞(( (sokat érek itt a 2mbit-es netemmel😄D)

Amúgy amirõl te beszélsz az a S.T.A.L.K.E.R.Build.1154???? Mármint nekem nem kell a multiplayer béta, az megvan cd-n és jobban izgatna az a rövid singleplayer cuccos, azaz az alpha.

Szóval Build 1096 ha jól tudom, és akkor az 1154 lenne a frisebb? Remélem ez is alpha, azaz singleplayeres.
A torrent fájl naplója pedig ezt írta:

<2006-04-03 18:46:12> -- A BitTorrent elindult --
<2006-04-03 18:46:20> (globális üzenet): Egy stat mûvelet nem sikerült E:\stalkervideók\S.T.A.L.K.E.R.Build.1154.torrent
<2006-04-03 18:47:59> (globális üzenet): Egy stat mûvelet nem sikerült E:\stalkervideók\S.T.A.L.K.E.R.Build.1154.torrent
Nem megy, leszedtem a Bittorent 4.4.1-et de mindelyik torrent fájlra ezt írja: (globális üzenet): Egy stat mûvelet nem sikerült E:\stalkervideók\S.T.A.L.K.E.R.Build.1154.torrent
Halfer
torrentoldalakon keress rá. pl 2torrents.com. a legrégebbi alpha nekem nem ment mert hibásan jött le, a hülyék zippelték. egy újabb alpha viszont ment, le volt írva. exe indítás, pálya betallózás és kész.

Nagyon érdekelne a STALKER alpha verziója!

Honnan tudnám leszedni? És mégis hogyan lehet elindítani? Gondolom optimalizálása nem valami nagyon jó meg hát ugye elég régi. 😊

Plz, plz nagyon érdekelne!
!!! STALKER !!! (6688)
Azért ez már kicsit sok komment<#banplz>

Halfer
gondoljatok bele, annyi értelme volt a poénnak hogy félélesztette ezt a topikot. 2006. márc. 24. óta kihalt ááááá, borzalmas!! <#csodalk>

JackDaniels
Naon hülye vicc vót.😊

\"Never say never!\" W Churchill

mila69en
LoL ezt tavaly is megjátszották😄D csak akkor asszem valami olyasmi volt hogy kilopták a stalkert vagy mi😄DDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

www.gameexpressz.hu na itt aztán találtok böven ápr 1 tréfákat
Istencsászár
Gameszar minden évben eljátsza, tavaly is lelõtték ezt a poént.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Azt azért el kell ismernem, hogy így még nemdõltem be Április 1 -én egy tréfának sem 😄 Nemgondoltam volna hogy akkora név mint a Gamestar megenegedhet magának egy ekkeora "áprilisi tréfát" a hivatalos oldalon.
Legközelebb Árilis elsején majd a CCN -ben mondanak híreket arról hogy atomtámadás érte az USA -t , amire a kirobban a harmadik vilégháború 😄 vicces lessz!

Az új fiókom: DevLupius

#1799 - BerkenyeGS válasz erre
04-01 @ 20:38:57
Kommentjeim: 7190 db Megmondom õszintén, Stalkerfan követelte a Stalker demót az egyik mai hírben. Hát, most megkaptátok. Onnan jött az ötlet. Mindenkitõl elnézést kérek, akit rosszul érintett a dolog. De aki nem tud megbocsátani az április 1-jei tréfának, azt nem tudom sajnálni. Aki egy ilyen miatt meggondolatlanul dönt vagy szól, azok véleményére nem alapozok.

Istencsászár
Jön a madár tenger😊 istenem, tegnap milyen nap volt?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tudod áprilisi tréfa volt<#eplus2>
most akkor nincs is demo csak egy rohad AVI video????mert ott mondják hogy aaaaaaaaaaj itt van az uj 600mb demo váá tóótsétek le az letoltom azt sehol sámli csak egy video

Istencsászár
<#banplz><#lama><#idiota><#banplz>

Valaki letudta tölteni a demót a gamestar -ról ?
S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL
(Demó - 666,67 M😎

kirol
De mit töltöttek õk le valójában?

mila69en
bizonyos dolgokkal még a gamesszar sincs tisztában nemhogy az oda járkáló userek😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

_Atti_
az semmi de azért csak nem gondolták komolyan hogy az a 20 mbyte a stalker demója...

én is leszedtem amugy mert kiv voltam mivel szúrják a szemet..hát egy elég gyengus slide showwal

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

JackDaniels
Lehet nem is õk írják, hanem csak diktálják, aztán a mama vagy a papa írja.😄DDDDD

\"Never say never!\" W Churchill

Istencsászár
Jóhát gamestaros userek amiket irkálnak a kommentekbe, átlag életkor elég kicsi lehet...

grebber
De érted nézzed meg a statisztikáját a letöltéseknél szánalmas mennyi ember van akinek fogalma nincs mikor jön a stalker meg mi zajlik körülötte és letöltötték hát csak gratulálni tudok nekik.És ott sirtak hogy mekkora köcsögség.Lol van netük de minek informáciozerzés nuku.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Minden évben eljátszák, már unalmas...

Dynamic
Szvsz mai tréfák közül ez a gémsztáros volt a legátlátszóbb és legszánalmasabb.El sem olvastam, csak unottan továbbgörgettem😊Sokkal hihetõbb lett volna egy "tutifix" megjelenési idõpont vagy egy "új" videó.
maffia79
És megérkezett a demo !
<#vigyor3>

mila69en
jaja tavaly😄AS😄AS😄AS😄S:

Halfer
ha jól tudom egyszer már ellett játsza az hogy árp.1-jén stalker megjelenés és aznap meg h csak vicc volt. szerencse h itt láttam meg, mert el se olvastam volna a kommenteket hanem egybõl szedtem volna. de mondjuk az nagyobb szenzáció lenne 😛

😄

Csuhai G
Mééé? Jó vicc! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Viktorr
kapják be a gamestarosok
áprilisi tréfa

Istencsászár
<#lama><#idiota><#idiota>

Viktorr
MEGJELENT A DEMO!!!!!

Halfer
LAN-on sztem egyértelmû. Mondjuk más ellen is <#idiota> van olyan hogy Internet, kiválasztod és Refresh. Ott a serverlista, választassz servert. Vagy te csinálsz egyet és kipipálod hogy Public. Ez után már csak várnod kell. Utóbbi azért ajánlottabb mert akkor te legalább nem laggolsz <#idiota><#wave>

bertino
<#wilting><#wilting><#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Attila8805
Hi all végre leszedtem a S.T.A.L.K.E.R.MP.BETA.BUILLD.2215-TPAX verzióját és azt szeretném megjérdezni hogy tok valaki ellen neten jáccni és hoogy lehete vele lanon is nyomni?<#help><#help><#help><#help><#help>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Esrohnoil
Duke Nukem Forever-t elõrendelte vki? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Addigra már forint sem lesz. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

mila69en
LoL

Fenrir
Csak írtam valamit, ez lehetett volna akár automex is vagy cdgalaxis...

A halál csupán a kezdet...

Halfer
te meg járj sûrûbben ide és tudni fogod h poén volt amit mondott ...

M@TriX
hát én egy olyan játékot azért nem rendelnék elõ amit azt sem tudjuk pontosan mikor jön 😉
bár ha belegondolok most elõrendelés 12rongy mondjuk, és 50 év múlva az már aprópénz lesz 😉
szinte ingyen jut az unokánk a játékhoz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ja én is szeretném hogy kijöjjön de egyébként az 576-on azért van kint mert elõ lehet rendelni a játékot anyám talán olvasd már el a címét a sornak Fenrir<#buck><#buck><#buck>