S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
http://flickr.com/photos/zolika90/
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A gamestarton kint van egy 660 megás demó,ezt próbálta már valaki??Mert látatlanba nem naon akarom lesezedni.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Amúgy amirõl te beszélsz az a S.T.A.L.K.E.R.Build.1154???? Mármint nekem nem kell a multiplayer béta, az megvan cd-n és jobban izgatna az a rövid singleplayer cuccos, azaz az alpha.
Szóval Build 1096 ha jól tudom, és akkor az 1154 lenne a frisebb? Remélem ez is alpha, azaz singleplayeres.
<2006-04-03 18:46:12>2006-04-03 18:46:12> -- A BitTorrent elindult --
<2006-04-03 18:46:20>2006-04-03 18:46:20> (globális üzenet): Egy stat mûvelet nem sikerült E:\stalkervideók\S.T.A.L.K.E.R.Build.1154.torrent
<2006-04-03 18:47:59>2006-04-03 18:47:59> (globális üzenet): Egy stat mûvelet nem sikerült E:\stalkervideók\S.T.A.L.K.E.R.Build.1154.torrent
Honnan tudnám leszedni? És mégis hogyan lehet elindítani? Gondolom optimalizálása nem valami nagyon jó meg hát ugye elég régi. 😊
Plz, plz nagyon érdekelne!
Azért ez már kicsit sok komment<#banplz>#banplz>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Legközelebb Árilis elsején majd a CCN -ben mondanak híreket arról hogy atomtámadás érte az USA -t , amire a kirobban a harmadik vilégháború 😄 vicces lessz!
Az új fiókom: DevLupius
04-01 @ 20:38:57
Kommentjeim: 7190 db Megmondom õszintén, Stalkerfan követelte a Stalker demót az egyik mai hírben. Hát, most megkaptátok. Onnan jött az ötlet. Mindenkitõl elnézést kérek, akit rosszul érintett a dolog. De aki nem tud megbocsátani az április 1-jei tréfának, azt nem tudom sajnálni. Aki egy ilyen miatt meggondolatlanul dönt vagy szól, azok véleményére nem alapozok.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL
(Demó - 666,67 M😎
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
én is leszedtem amugy mert kiv voltam mivel szúrják a szemet..hát egy elég gyengus slide showwal
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"Never say never!\" W Churchill
Next PC upgrade: 2022
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A halál csupán a kezdet...
bár ha belegondolok most elõrendelés 12rongy mondjuk, és 50 év múlva az már aprópénz lesz 😉
szinte ingyen jut az unokánk a játékhoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.