S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
network gameben nem a clientre, hanem a szerverre mész! beállítod a szerver nevét, milyen map legyen, szerver típusa, és annyi!

dante3
segítsetek és csinálok szervert

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mila69en
akkor viszotn elég jó uppod van😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

dante3
chello,27-es pingem van álltalában

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Akkor hajrá!Nekem csak 375,és így is egész jó néha 5-6 embernek simán.
Bár én nem veszem észre mert nekem nincs pingem.

dante3
nem tom hogyan kell! 😞

mila69en
chello vagy dsl?😄 mer az sem mindegy

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DJ Skyline
az pedig már nem rossz feltöltés! próbálj már meg egy szervert indítani pls, meglátjuk mi lesz!

dante3
nekem csak 512-es

bertino
hát ha valamelyikõtöknek legalább 1 mbites UPja van, szoljon és legyen õ szerver
ennyi... addig ez van, nemhogy örülnétek 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
belemész és megtudod! 😊
van ilyen tornádó szerû vackeráj, az felkap, és szétszed, van villám, van pulzáló gömb, és van olyan, hogy amikor közel mész egy fém tárgyhoz, akkor szemcsés lesz a kép, kicsit zöldes is lesz! pl jármûvekhez ha közel mész!

kifagytam....

mila69en
ja:S bár nem is érdekel lagzott búgzott mint állat😞

bertino
jaja, fagyott gondolom

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

dante3
eltünt a szerver 😞

xj700t
Sehogy sem fogják észrevenni ! 😊))

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

berlinboy6329
Öööhhhmmm.Meg tudom nézni,hogy ha látok 1 anomáliát,milyen kárt tenne bennem?

És találtam 1 rohadt jó anomáliát,az idõjárásba.Ha esõsre állítom,akkor naplemente lesz!<#confused>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Drephis
köszönöm végre megtaláltam a bétát 😊

help

király 😊

csak sztem mehetett volna vmi nagyobb betüvel is a megjelenés...
hátha igy nem veszik észre 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

_Atti_
csak a feliratnak egy kis kontraszt jól jönne..meg ha egy picit fentebb lenne az alcim hogy ne érjen a széléhez..amugy franko.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

RaZoK
tess:

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Attila8805
A belépés nekem se megy mindig de a vásárlás az b-betû mielõtt spawnolsz.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

én is a faq-ból szivtam le, nekem lejött szépen, megy is, csak nem tudok belépni sehova, sem fegyvert vásárolni
kirol
NA onnan szedtem, be is fejezte, aztán látom, hogy csak 200 mb. Persze, hogy nem indult el.

Attila8805
Nekem dx8 ban is volt idõjárás változás.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

faq-ban találod
kirol
Mi a pontos neve ennek a verziónak, hogy megtudjam keresni?

mila69en
dx8-ban is esik az esõ

az nem lehet hogy azért nem látjuk egymást mert vki dx8-ban, mások meg dx 9-ben futtatják(lehet láma kérdés)
wesker24
azt irja ki unkown player !!!
wesker24
én látok egy servert abban 3 vannak de nincs nevük !!!!!
Mor3llo
Hát srácok, ha dx9-ben marad ez a brutális gépigénye a játéknak, akkor sztem akik 1 kicsit is gyengébb géppel rendelkeznek, azok lemondhatnak a dx9-rõl.Nekem 9-ben kb közepes részletességgel bírja a gépem a megerõltetést.Sok különbség nincsen a 8 és 9 közt, én eleddig csak egyet vettem észre.Az idõjárás.Ég és föld volt a különbség.DirectX9-ben komolyan mondom orbitális élmény játszani, ahogy be-be villan az ég, vagy ahogy esik az esõ.Fantasztikus.
De mondom, szvsz számottevõ különbség nincs a 2 directx verzió között.Én Directx8-ban futtatom, mindent feltolra fullva, egy cseppet sem akad, semikor, semiért.Így viszont le kell mondanom a csodálatos idõjárási effektekrõl.Annyi baj legyen 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

wesker24
már nincs 😞
akkor adjatok ip-t, megpróbálom direct ip-n keresztül
wesker24
én látok egy sg servert !!!
Attila8805
Az elõbb csináltam szervert bent volt battyo pharao Dante 3 kicsit lagzott de jó volt😄

ehh...most se látok egy szervert sem😞..pedig gyönyörüen fut dx9-ben, meg a vásárlás a gondom, b-re nem reagál
wesker24
nálam lát egyet az a f.....sz ez lenne az kopf ???
DJ Skyline
kinek van itt normális feltöltési sebessége? mikor kopf csinált szervert délután, akkor nem laggzott, csak néha!

Nálam fut most egy,bennt vagyok mindkét szobában.Páran csak fel tudnak jönni nagyon remélem.

báttyó02
hát énis bennt voltam,de iszonyat szaggatott:\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bakvarnyu
Tényleg!Wesker24 majd gyere öldössük egymást<#circling> 1 óra múlva lent lesz nekem is

wesker24
én is ben t voltam egy ideig !!!
5 éve várok, most még egy kis szervernek is marhára örülnék😞
sajnos nem tudtam belépni, amit meg én inditok az óriáspinges, vagy fatal error😊
Na csináljunk végre valamit mert eretvágok!
Valami mûködõt hozzunk összemár!!!

DJ Skyline
levan írva pontosan a FAQ-ban!

bakvarnyu
Azok leirhatnák pontosan mit kell csinálni akiknek sikerult játszani hamachi-n !

buldozer99
van server?😄

Forca Barca

Egy kicsit káosz van<#idiota>