S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Bár én nem veszem észre mert nekem nincs pingem.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ennyi... addig ez van, nemhogy örülnétek 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
van ilyen tornádó szerû vackeráj, az felkap, és szétszed, van villám, van pulzáló gömb, és van olyan, hogy amikor közel mész egy fém tárgyhoz, akkor szemcsés lesz a kép, kicsit zöldes is lesz! pl jármûvekhez ha közel mész!
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
És találtam 1 rohadt jó anomáliát,az idõjárásba.Ha esõsre állítom,akkor naplemente lesz!<#confused>#confused>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
csak sztem mehetett volna vmi nagyobb betüvel is a megjelenés...
hátha igy nem veszik észre 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De mondom, szvsz számottevõ különbség nincs a 2 directx verzió között.Én Directx8-ban futtatom, mindent feltolra fullva, egy cseppet sem akad, semikor, semiért.Így viszont le kell mondanom a csodálatos idõjárási effektekrõl.Annyi baj legyen 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Valami mûködõt hozzunk összemár!!!