S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
meg egy
de most üres mind2 szinte!
Tehát aki kicsit jobban körülnézett a "boltban" az láthatja a lõszeres és robbanóanyagos fül alatt a rengeteg féle lõszert.Namármost minden fegyverhez van legalább kétféle lõszer,pár fegyvernél közös ugye a kaliber tehát univerzális mondjuk az AK-k közott.Van olyan amelyiknek páncéltörõ képessége van tehát acélmagvas vagy mittomén.Ezekbõl kell bevásárolni a megfelelõt a meglévõ pisztolyhoz,puskához és az "change ammo type" gombbal ki lehet cseréltetni a hagyományos skulot a vásároltra.
Ezekután a vékonyabb fémen röhögve átlõhetünk az ellenre,akár egy halom ócskavason is!!!Nagyobb sebzéssel akár.
Ezenkívül nem tudom megfigyeltétek-e hogy a a lágyabb lõszer viszont lepattog bizonyos felületekrõl.Tehát ha fedezék mögül akarsz valakit kiszedni akkor ezt is számításba veheted a cél érdekében,és mûködik is.
Másrészt ajánlanám még az anomália detektort ami csipogással jelzi ha valamelyik anomália felé közeledsz,így nem érhet meglepetés.
Az elsõsegélycsomagra is van hotkey,tehát nem kell menet közben turkálni az inventory-ban.
FAQ frissült, minden benne van elvileg, olvassátok át, ha van még valami akkor szóljatok, és bõvítjük!
ezért pöccentem be😊
cuccokat hogy lehet vásárolni?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
felkapott valami szar aztán szétdurrant a hullám 😄DDDDD
szerk: hamcsi szobát lelõttem.
http://thenamelessphoto.com/
volt egy kis csihi-puhi csak sajna laggolt
"gabika" néven rohangáltam,ha valakit hátbalõttem most lehet anyázni😊
amúgy lenne egy kibasz fontos kérdésem:HOGY A VIHARBA KELL ÉLETET BETÖLTENI AZ ARCBA!
bocs kicsit felbasztam magam mert fél óráig lihegtem sétamenetben,végignyomkorásztam minden billentyût de az éltcsomagot ami nálam volt baszta bevenni
viszont nyomkorászás közben rájöttem valamire:lehet gyorsítani az idõt(bár ez szerintem csak nekem újdonság)jól néz ki ilyenkor az idõjáráseffekt!
érdekes anomália az ugyanazon a ponton felkelõ és lenyugvó nap,föci érettségin nem erre emlékszem😛
Mert alig észrevehetõ, szóval inkább az élsimítás, mint az alig látható HDR.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
nincségboltom 😄
valakinek 5let?
u dont have to listen anybody else but me
nálam az nem ûberfasza h elmegyek egy asztal mellett és leverek mindent ami rajta van, aztán azok meg elkezdenek remegni a semmitõl 😄 mintha kikötözve lenne és fújám egy turbinával 😄
valóban, ha fizika akkor havok v phisyx ... fear fain game de a fizikája annyit ér hogy semennyit
/hl2 mellett furcsamód régi de jó fizikája van a maxpayne2nek
azért a fraps itt már ki lett lõve 😄
az elõbb már az SG-re sikerült bejutnom, de pár mp múlva kivágott, vagy én nemtudom mi történt 😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
elszáll az agyam, hogy itt mennyire nem értenek egyesek a dolgokhoz 😞
amikor reggel játszottunk 30-50es pingekkel képzeld senki nem repült 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
pass:lool
http://thenamelessphoto.com/
asszondja pixeles, hát ez hülye <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!