S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha lesz server valahol akkor mondjátok pliz

nekem meg van vagy 5, de egyiket sem látja nekem a gém =/

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

DJ Skyline
lett egy pár hamachi szoba azért ma! 😄 most 3-on vagyok fent, az easyghostosat töröltem

DJ Skyline
van egy stalkermpbeta (szoba név, pass: stalkermpbeta)
meg egy Stalker MP (szoba név: Stalker MP, pass: uranium)

de most üres mind2 szinte!

ScarY MAN
szoba neve : stalkerHUN
pass: stalker

ha akartok most gyertek😄

...

wesker24
Mi a felhasználónév és jelszó amin nyomjátok ???
Elmondanék én is egy-két apróságot.Lehet hogy nem újdonság dehát ki tudja.
Tehát aki kicsit jobban körülnézett a "boltban" az láthatja a lõszeres és robbanóanyagos fül alatt a rengeteg féle lõszert.Namármost minden fegyverhez van legalább kétféle lõszer,pár fegyvernél közös ugye a kaliber tehát univerzális mondjuk az AK-k közott.Van olyan amelyiknek páncéltörõ képessége van tehát acélmagvas vagy mittomén.Ezekbõl kell bevásárolni a megfelelõt a meglévõ pisztolyhoz,puskához és az "change ammo type" gombbal ki lehet cseréltetni a hagyományos skulot a vásároltra.
Ezekután a vékonyabb fémen röhögve átlõhetünk az ellenre,akár egy halom ócskavason is!!!Nagyobb sebzéssel akár.
Ezenkívül nem tudom megfigyeltétek-e hogy a a lágyabb lõszer viszont lepattog bizonyos felületekrõl.Tehát ha fedezék mögül akarsz valakit kiszedni akkor ezt is számításba veheted a cél érdekében,és mûködik is.
Másrészt ajánlanám még az anomália detektort ami csipogással jelzi ha valamelyik anomália felé közeledsz,így nem érhet meglepetés.
Az elsõsegélycsomagra is van hotkey,tehát nem kell menet közben turkálni az inventory-ban.

wesker24
ti most melyik hamachi szobában vagytok ???

Az easyghoston ???

köcce

Maxtreme
Igen közben rájöttem arra is. Csak volt 1 másik forumon aki elvileg 4xAA-val nyomta, és ugyanennyi fps-l ment mint nálam kb.. De mostmár ott is keveredés van, szal hosszú 😄 😄

DJ Skyline
spawnolás elõtt lenyomod a B-t!

FAQ frissült, minden benne van elvileg, olvassátok át, ha van még valami akkor szóljatok, és bõvítjük!

volt 2db nagy dobozkám,meg injekciós szett(úgy loptam😊de hiába nyomkorásztam azokat a gombokat(meg a többit)amire rá volt konfigolva semmi
ezért pöccentem be😊
cuccokat hogy lehet vásárolni?

mila69en
szerintem meg nincs

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DJ Skyline
hát elvileg úgy, hogy veszel magadnak a boltban elsõsegély táskát! 😄 hogy melyikkel adagolod be magadnak, azt nem tudom! szerintem nyomkodd a számsort, ahol a fegyvereket választod, lehet ott van!

jaja 😄
felkapott valami szar aztán szétdurrant a hullám 😄DDDDD

szerk: hamcsi szobát lelõttem.

http://thenamelessphoto.com/

na nem sikerült sehova fellépni,mondom bóklászok akkor egyedül erre jöttek mások is arra a pályára amit csak úgy magamban elindítottam😛
volt egy kis csihi-puhi csak sajna laggolt
"gabika" néven rohangáltam,ha valakit hátbalõttem most lehet anyázni😊
amúgy lenne egy kibasz fontos kérdésem:HOGY A VIHARBA KELL ÉLETET BETÖLTENI AZ ARCBA!
bocs kicsit felbasztam magam mert fél óráig lihegtem sétamenetben,végignyomkorásztam minden billentyût de az éltcsomagot ami nálam volt baszta bevenni
viszont nyomkorászás közben rájöttem valamire:lehet gyorsítani az idõt(bár ez szerintem csak nekem újdonság)jól néz ki ilyenkor az idõjáráseffekt!
érdekes anomália az ugyanazon a ponton felkelõ és lenyugvó nap,föci érettségin nem erre emlékszem😛

A HDR-t ki lehet kapcsolni valahogy?
Mert alig észrevehetõ, szóval inkább az élsimítás, mint az alig látható HDR.
Glpetyus
<#finom>

Maxtreme
õ most nézem sztem ezen AA is van 😄

lanon keresztül az egyik pályán jött vmi hurrikán aztán a hullákat,dobozokat felkapva jól megpörgette azt,kicsiz durva volt

Maxtreme
Nah még 1-2 kép + fps szám: (dx9 fullon, 4xaf-el)

Hali! van egy nagy gondom. Valamiért amikor indítanám el a gamet kapok egy "Fatal Error" üzenetet. Viszont apám laptop-ja simén viszi gond nélkül . Valakinek valami 5-let ? léégysi aki tud az segítsen . thnx

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

DJ Skyline
PS? <#hehe>

VRSDM
találtam egy anomáliát 😄
nincségboltom 😄

valakinek 5let?

u dont have to listen anybody else but me

Fatal erroral el sem indul....

Smuge
Köszi , igy már legalább akadásmentesen megy 😊

rekettyes
release_dx8.bat - ezzel kell inditani dx8-ba

rekettyes
Na jó az a dolog tényleg idegesítõ benne de attól még nálam az az etalon.Meg a HL2 is fasza. Na mindegy várjuk ki a véglegest.

Smuge
Honnan látom hogy dx9 vagy dx8 ban futtatom? Talán az R1 és R2 jelzésü parancsikonok jelölik?

ScarY MAN
akkor mondjatok egy szervert pliiz 😄

...

Maxtreme
Nem. Itt még nem volt belõve 😊
Mondtam 30-32 volt csak.. és még ehhez jönnek az enemyk xD 😄

VRSDM
pici off de te akartad:
nálam az nem ûberfasza h elmegyek egy asztal mellett és leverek mindent ami rajta van, aztán azok meg elkezdenek remegni a semmitõl 😄 mintha kikötözve lenne és fújám egy turbinával 😄

valóban, ha fizika akkor havok v phisyx ... fear fain game de a fizikája annyit ér hogy semennyit

/hl2 mellett furcsamód régi de jó fizikája van a maxpayne2nek

mucsácsó
nha hát azért a FEAR-t sem kéne isteníteni...überkirályfasza fizikája esetleg az etalon HL2-nek van 😛
bertino
ez hülyeség...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

VRSDM
keményen szép 😉 fakéreg 😮 😄

azért a fraps itt már ki lett lõve 😄

mucsácsó
dettó 😄
szóljatok ha megy, mert akkor megyek énis 😄
rekettyes
Ez nem a ping miatt van egyszerûen úgy látni mintha nem lenne súlyuk a karaktereknek, mintha Holdon járnának. A FEAR pedig überkirályfaszaság fizika téren.

mucsácsó
bazz, csatlakoztam hozzátok is, de sehol semmi szerver a game-en belül..
az elõbb már az SG-re sikerült bejutnom, de pár mp múlva kivágott, vagy én nemtudom mi történt 😄
Maxtreme
Nak akkor még1x.
Dx9:

mila69en
megy már a szerve? hamachiban márt ment vagyok de a szervert nem látom

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bertino
200as pingnél mit vársz ? 5m-ereket ugráltunk, ez CSben is igy megy

elszáll az agyam, hogy itt mennyire nem értenek egyesek a dolgokhoz 😞
amikor reggel játszottunk 30-50es pingekkel képzeld senki nem repült 😄

VRSDM
a fear fizikája is egy kalap kaka 😊

rekettyes
Hát nem tom most bejutottam koch- hoz de nem egy nagy szám a multi része,csak sima hent , kiváncsi leszek a véglegesre. A karakterek túl gyorsak meg mintha "lebegnének" nem ér a lábuk a földhöz rendesen , a Far Cry multiba láttam hasonlot.Fizika tényleg 0 nem egy FEAR az tuti. Sztem ez a játék inkabb single-be lesz nagy durranás.

name:cucli18
pass:lool

http://thenamelessphoto.com/

Maxtreme
Wtf? 😄 😄 😄
Nálam jó. Megen beszart az Uw.. :/ Akkor nálam gondolom kesbõl veszi.

bolond-e vagy srác?

mila69en
lehet 640-es felbontáson tolta😄

mila69en
még johogy ez csak egy vélemény😄

bertino
lol, akkor most köszönés nélkül menj tovább <#idiota>

asszondja pixeles, hát ez hülye <#idiota><#nyes>

mila69en
jaja