S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már azt hittem megjelent a game,én meg melózok!<#boxer>#boxer>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Ha végképp nem sikerül sehogyan sem mûködésre bírni, akkor feldobom a hamachit, és kitapasztalom,hogy dedicated szervert lehet-e normálisan csinálni.és amíg ilyen gyér a szerverválaszték, vállalom,hogy futtatom. Csak menjen stabilan, és ne kelljen 20 percenként iderohangálni,hogy fatal error miatt úrjaindítsam 😄
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Akkor 22:30-kor megpróbálom újra, ha úgyis jöttök 😄
hamachis szerevereket nem látja..a netesekre meg nem enged fel..vagy visszadob a fömenübe vagy nem csinál semmit csak tölt =/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amugy én is mennék..ha tudnék csatlakozni 😞
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szóval, ha minden jól megy, 10-kor +-5 perc indítok egy 100 frag-es tdm szervert. Az a baj,hogy beindították már a cd key ellenörzõ szervert, és néha megy, néha nem. Szóval ha tudok, indítok szervert(ha épp fut az ellenörzés,hiába kapcsolom ki, azonnal visszadob a menübe.
Egyébként 10-en voltunk délután, így mindenkinek stabil 40-60-as pingje volt a magyarok közül.
Itt az IP-m megint,hogy ne kelljen visszaolvasni:
80.99.248.172
"apa elment igy indítok egyet, elbírok 10-12 embert"...
megkeresném 😄 és számonkérném hogy akkor csinálja ha ittvagyok 😉
u dont have to listen anybody else but me
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
K4NR-RUY9-2ZK5-JMPF
...
lehet hogy hülyének néztek de nem tudom <#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused><#banplz>#banplz>
ez az a game amelyik csernobilban jáccódik ??
válaszotok elõre is thx <#integet2>#integet2>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Azért van kint több mint 5000db kulcs, pöttyet könnyebb összehozni élvezetes múltit, mint Hamachi-val vagy egyebekkel görcsölve 😉
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
/hacsak megnézed a képet, látszik hogy az éleknél papírból van és ez a széép stílusos kerek fémdoboz csak festék ... sajnos
elképzelem ahogy fröcsög az emberkéböl a vér 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Hidrodinamikai hatás: Akkor lép fel, ha abecsapódási energia nagyobb mint 850 m/s. A hatás kalibertõl független.
A nagy viztartalmú anyagba (pl.: emberi test) csapodó lövedék lökéshullámot gerjeszt, amely a nyirokér- és véredény rendszeren keresztül terjed (mivel a folyadék normál légköri nyomáson max 3-5%-ig összenyomható). A lökéshullám az érfalakat felszakítja és a lövedék becsapódásától nagy távolságban (1-2m) is roncsol (így lehet belehalni rögtön egy láblövésbe, a lökéshullám elérhet akár a szívig is).
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Annyit meg nem szánok azért rá. Marad a papírdobozos CE. Bár még meggyõzhetõ vagyok 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
bár az is igaz hogy limitált kiadás =/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Pisztolyok:
Standard 9x18 mm: Ólomag semmit nem lõsz át vele, max. falapot
Improved 9x18 mm +P+: Ólommag, sztem embere sebez jobban...
Standard 9x19 FMJ: Ólomag, szintén..
Improved 9x19 BP1s: Acélmag, Ezzel már fém ajtót, falapot, vascsõ, faajtókat átlehet zúzni...
Armor Piercing-esek falátlövésre való, meg mellény átlövésre amit vehetsz ha Professional szintbe lépsz...
Standard .45 ACP: Ólomag semmire szintén
Improved .45 Hydro Shock: nah ezt nem tudom milyen szerintem bénító lövedék...
Roham Puskák:
Standard: 5.45x39 mm SS109: Ólommag szintén nagyon semmire sokat nem teszteltem ezt a lõszert de falap ilyesmit lazán átvisz...
Improved: 5.45x39 PB1S: Acélmag, szokásos ez már elég sok mindent átvisz factory mapon vasgerendától kezdve vas henger alakú szellõztetõ csõ a házon meg minden szart átvisz😄 beton lapot nem😞
Standard: 9x19 FMJ
Improved: 9x19 PB1s kb. pisztoly erõsségû az MP5 (lenne)...
Standard: 5.56x49 mm SS109: Ólommag -||-
Improved: 5.56x49 mm AP: Rézmag ez szerintem ugyanúgy átviszi a dolgokat... max nem sebez úgy
Hát majd még megcsinálom a többit, ha valakit érdekel, de szinte már nem változik semmi, csak a lõszer nevek, viszont a Sniper puskákat nem teszteltem még meg a Assault-ba a vagy 3 fegyvert, de szerintem sok külömbség nincs, csak erõsségbe...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬