S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen-igen, valóban...vagy T2-dö dzsádszment déj,a gépek öntudatra ébredtek😊
bertino
olyasmi kép, mint amikor az ufo-k végzetes tûzcsapást mértek a városokra a függetlenség napjában, bennem ezt az érzetet kelti, tökjó 😊))

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

az elõtörténetekben a zóna tágulásáról tettek említéseket...gyanítom ilyesfajta viharokkal/robbanásokkal tágul..vagy csak egy szokásos radioaktív naplemente a zónában<#idiota>
bertino
de kurva hangulatos...

rekettyes
ez csak egy kis tarlótûz

bertino

ajjajajajajjj <#wow2>

grebber
Ha voltak már bocs!

13 új kép

Next PC upgrade: 2022

szerintem jo dolog, meg mint emlitették, nem ugy lett volna megoldva mint egy BF-ben, hanem BENZINnel megy a verda, ergo nem tart örökké... ráaduásul szétlövik, felrobbantják megrágják ugyhogy itt garanciát tuti nem adnak a ladához...

Mr_no_NaMe
De én ilyen monszták elleni menekülésre értettem. Ha valahol helikopter kõröz akkor alacsony szinten, újoncként biztos nem ajánlatos odamenni.
VRSDM
menekülés? helikopter ellen?

így meg ottvan hogy heli vs. mi ? 😄 azmeg mienmár? 😄😄

szerintem jólett volna az a kocsi, pusztás részekre pl...
aztán kitudja, lehet tényleg folytonosak az épület / erdõ váltások (nemtudom nemvoltam még csernobilba 😄/ de ha valós szimuláció lesz a helyszín (márpedig az lesz) akkor kéne az a kocsi... hangulatot megdobná még ha használhatatlan lenne értelmes célre akkor is...

u dont have to listen anybody else but me

Mr_no_NaMe
A jármûveket speciel jó hogy kivették ráadásul a tereptárgyak kerülgetése indokkal. Ergo nagy világ és még van is benne valami.
Elég gáz lenne, hogy összegyûjtök 1 kis manit aztán veszek vmi terepgépet és végigmegyek vele az egész pályán és már szinte semmit nem is gyalogolnék mert ott a kocsi. Ráadásul ezzel még a menekülés se lenne nagy kunszt.
oneal1
az indok a tereptárgyak kerülgetése volt!
ha kivették volna ezeket a tárgyakat kövek stb.. akkor gyalogosan nagy lett volna a pusztaság!

!Forza Ferrari!

bertino
a fejlesztõk bennehagyták volna ezeket a dolgokat a játékban
a THQ gyíkarcú producere vette kézbe a dolgokat és ez lett az eredmény....

NINCS autovezetés! kár a gözért, talán csinálnak hozzá vmi modot, máshogy nem lesz

DJ Skyline
nem tudom már mi volt az indok, eléggé vissza kéne menni a topikban, hogy megtaláljam!

Mr_no_NaMe
Hát azért egy egy 6-7 soros szkirptet felesleges lenne kivenni szerintem. Ha meg kiveszik akkor meg hülyék mint a pusztulat. Fejlesztik 5 éve és a végén veszik ki a fejlesztés 30%-át mer szerintük az már nem való ebbe a századba vagy mi?
RocKY2
a kaja olyan szinten maradt meg hogy felviszi a hp-t...ennyi.

DJ Skyline
ha kiveszik, akkor hogyan akarod unlockolni? úgy tudom kivették!

Mr_no_NaMe
Ezek nem normálisak...remélem, hogy majd vmi modal biztos lehet unlockolni az alvást. Bár enni lehet. Vagy azt is kivették??!!
DJ Skyline
alvás, evés, meg talán még 1-2 apróság!

És még miket szedtek ki?

bertino
rajta volt a kihuzott dolgok listáján a játékkal kapcsolatban, mikor a THQnak elszállt az agya és egy csomó jó dolgot kiszedetett a gameból
:|

DJ Skyline
nem lesz! úgy tudom kivették végülis!

Evogordon
Arra én is kiváncsi vagyok. Régen (2003-ban) írták hogy benzint is kell szerezni ha találsz egy ladát akkor beletankold stb... Jó lenne ez azért 😊

Raptor 2
Nah, és akkor mosmá valaki tudja, hogy lesz e a véglegesben autóvezetés, vagy nem?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

SötétBarom
Majdnem..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

85% az elsõ értékelés egy off-line szaklapban...

gamerankings

nem kimagasló, várjuk a többit is...
DJ Skyline
nem tudom miért, de szelektív olvasás befigyel úgylátom! de akkor elmondom ötödszörre is, van egy MP/OFF/SPAM nevû topik, ahova bla-bla-bla-bla! lehet mondani, hogy nem tudtam róla, de azt nem, hogy nem is hívtam fel rá a figyelmet, ugyanis kiböki az ember szemét a FAQ, alatta lévõ link, meg egy piros sor...megkérlek akkor titeket:
-ki milyen gépet, alkatrészt vett: OFF topikba
-fog-e menni a gépemen kérdések hagyagolása! válasz rá úgyis az, hogy menni fog, kérdés hogyan, de azt meg nem tudjuk megjósolni, ez csak akkor derül ki, ha már megjelent!
-de jó a Crysis: OFF topikba
-mikor jön már a játék, jaj jöhetne már, fú de lassan telik az idõ, bableves lesz ebédre: OFF topikba, mindenki tudja mikor jön, nagy valószínûség szerint 23-án!

köszi!

nagymamitól😛:Asus P5N32-E SLI,Intel® Core™2 Extreme QX6700 négymagos,Kingston 2GB PC3200,GeForce 8800 Ultra..stb..😄

wapolok

Ez nem hardware topic, hagyjátok abba kérlek titeket az offolást!
Hogy lehessen szépen hasonlítgatni, és és érezhetõ legyen az fps különbség a játékban.Egyébként ma megvettem a másik vga-ra is a hûtést, így már 695/1678-on járatom a kártyákat. így már 55 fps volt a minimum, amit ki tudtam belõle csikarni. Átlag 60-80 fps-el megy. Villámlás egészen 55-ig levitte, hát ez szörnyû,nem? 😄
Raptor 2
Most éppen kérdeztem valamit, és vároma válszt. ÉS tudod mit? Swegítséget kértem!

Fejezzétek már be hogy kinek mekkora gépe van!!!!! Hogy lehettek ekkora lámák vazz!!! Itt csak a játékról az infók szerepeljenek!!! Azt meg ki nem szarja le hogy apucitól meg anyucitól miylen gépeket kaptatok!!! Persze tisztelet a kivételnek aki fizuból vesz gépet!!!! Na ez jól esett!!!
Raptor 2
Egy 3800-as megfelel? Vagy izmosabb kell?
(Majd ha tudok, és lesz, veszek 4magosat, de addig ez jó-e?)

Raptor 2
Ó, hát akkor bocsánat Megyek és veszek jobbat, amint lesz pénzem... (nemsokára!!!!)
Szerintetek milyen AMD-t vegyek?
Nem akarom a legy-csúcsszuperebbet venni, de azé jó legyen a videokarimnak!

bertino
senkit
de villogni vele jó dolog

DanRyu
Jönnie kell!

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Mr Bishop
Reméljük, idõben jön már végre...

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

mila69en
így van😄DD éppen írni akartam proci kell a vidikarit meghajtani

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Evogordon
De egyébként ne mondj ilyen hülyeségeket hogy a proci csak arra meg arra jó... Mert minden utasítást az végez el sõt neked az a 3200+os amd kb a videókártyád felét hajtja ki..

"A proci csak a fizikára, mesterséges inteligenciára, és a scripteknek van, semmi másra."

Ez egy nagyon nagy tevedes. A CPU is oroszlanreszt vallal a grafikai megjelenitesbol nemcsak a GPU.
Evogordon
Az a villámlás annyi fps-t megeszik?

mila69en
most õszintén kit érdekelnek a 3d mark tesztek?<#ticking>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Raptor 2
Az X1950 Pr Ultimate meg 42k, és nekem is olyan van, oszt 80-90 FPS.
Villámlásoknál 20-30.
Mellette cssak egy 3200+-os amd, és nemtom mér hiszi mindenki azt, hogy az erõs procitól hude fog futni a gém. A proci csak a fizikára, mesterséges inteligenciára, és a scripteknek van, semmi másra. ÉS a STALKER-nek nincs olyan kemény fizikája,szal bõven elég egy 2.4-es AMD is!
(Bár a rongybaba NAGYOn teccik!!!!

939-es 3800+-os X2, és ez van meghúzva 2660mhz-re. Mellett 2*512 ddr 400-as ram.
Gratulálok.

Evogordon
Milyen procid van hozzá?

bertino
jo lenne, ha nem mennénk át NFS topic stílusába <#ticking>