S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Tetszik az elõszó! link

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ez nem igaz,nem is kell hozzá egy mai jó gép,és minden maxon teljesen simán fut.

dante3
Valaki olvasta már az új gamestar-t?
Csak érdekelne,hogy a magyar lap mennyi pontot adott a gamenek!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

bertino
jo majd meglátjuk ha kijött, tul van tárgyalva...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az Operation Flashpoint-ot '97-2001ig fejlesztették és a jelen High-End gépeken sem megy el full grafikán röccenésmentesen 😊

bertino
nem is fog elõfordulni, ne izgulj <#eljen>

a kommented elsõ fele még korrekt is volt,de a "nem azért fejlesztenek több mint 5 éve valamit,hogy ez legyen végeredmény" dolognál felröhögtem .. elõ se fordulhat az ellenkezõje mi? na mind1, eltekintve ez egy kis vitát szült köztünk,remélem neked lesz igazad,és menni nálam is mint a kisangyal,korrekt beállításokkal.
bertino
tisztázzunk valamit
a szerencsétlen az, aki ilyen béna, hogy egy ilyen fullos gépen 1FPSel töketlenkedik
a másik szerencsétlenség az, hogy én az ilyennek addig nem dõlök be, amíg a saját gépemen nem tapasztaltam
innentõl gondolkodj el, logikus-e az, amit te itt megpróbálsz elõadni, mert nem azért fejlesztenek több mint 5 éve valamit, hogy ez legyen a végeredmény, használd az agyad egy kicsit 😊

köszibocsiéscsá

mucsácsó
dettó ugyanez volt nálam is, de nyugi, ez 100%-osan a beta hibája.. 😊
sõt, nem csak nekünk volt ez...nyilván a full már nem ilyen trágya lesz 😊
Mi nem stimmel te szerencsétlen? Ahol ezt olvastam,ott még sok hasonló komment volt,ami azt igazolta,h ez se lesz az optimizáció fellegvára,én csak beírtam,h ezt olvastam,aztán van aki elhiszi,van aki nem,én nem köteleztem senkit..lehet túlzás a dolog,meg vmit szerencsétlenkedett a tag,nem lenne túl hihetetlen,h ennek is minden baja lesz még jó gépeken is.
oneal1:AmdX2Dual 3800+,2gb ram,2ghz,gf nx6600.
Casper007
Valószínûleg nekem is fog futni. Ezen a systemakármin megnéztem, kiírta, hogy nem elég jó a proci, de nem tudom, miért 1.8GHz-t írt, amikor 2,4GHz-em van. Na szóval fog futni, és ez a lényeg!

Hello World!

Fogadd meg megboldogult öregapám tanácsát, és ne higgy el mindig mindent...

oneal1
milyen géped van?

!Forza Ferrari!

bertino
nálad nem stimmel vmi
és annál a töketlennél, aki ennyi FPSt produkált a gépén
LOOOLLL

Amilyen régóta csinálják, minden egyes eladott gaménak CE-nek kéne lennie, másképp nem is szabadna boltba kerülnie, persze akkor a marketingosztály éhezne a kiadónál 😊

Na,látszik nem volt alaptalan a gépigényes félelmem,kicsit utánaolvastam fórumokon,volt egy olyanis,ahol a gyereknek 7800gs-el,2,8prescottal és 2gb rammal 1024x768as felbontásba 1-2fpst produkált,ha a talajt nézte akkor 30at..
Ha ez a játék is kurvaszarul lesz optimizálva,mint a mai gémek többsége és kb minimumon lesz majd csak hajlnadó normálisan elfutni,tökönszúrom magam..
bertino
az ilyeneknek semmi értelme, nemtom minek etetitek vele a népet 😄
ezek kb olyan szintûek, mint a sebességmérõ rendszerek

akkor már inkább itt

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DJ Skyline
igen!
"You have 512MB" ,még jó hogy 768
"You have Intel Celeron (0.13u) 2800MHz" ,még jó hogy Pentium, és 2.4Ghz

na mind1

Nem jó a teszt, nem lát dolgokat és hibás. Ennyit errõl.
Törölt felhasználó
Evogordon
Most néztem egy videót és abban elszalad egy ellenséges katona akit ép lõ a stalkerünk.

Falconer
Mivel meg nem jelent meg ezert nem jatszott vele senki, tehat fogalmunk sincs.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DJ Skyline
elnézést, reggel nehezen forog még az agyam! 😊

Bokafix2
Tényleg olyan fejlett a gyáték M.I.-je ahogy beszélik?
Hogy az ellenfeled, aki épp arra készül hogy leabálja a fejed, egy hirtelen ötlettõl vezérelve (taktikai okokból persze) sarkon fordul és elszelel?
Majd 5 perccel késõbb egy vegyesboltban találod meg, amint zabálja a Danoninót? <#idiota><#crazya><#vigyor1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Van tps nézet is,de azért nem ennyire szerepjáték.

Falconer
Amcsi? Loooolll. Amcsik lo*art sem tudnak tesztelni. Eddig akarhany consumer reportot meg barmilyen online osszehasonlitast neztem szetrohogtem magam.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Scottt
akkor fps nézet rpg-s fejlõdés nekem jobbkevlármellényemvanésnemfograjtamamutánsköpés style lesz ugye?<#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

RPG elemek is vannak benne.

Scottt
Öhh ez ugye tisztrán fps lesz mert mintha vhol az olvastam volna h fps/rpg lesz

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Voltan
Nem arról van szó, hogy okosabbak, hanem arról, hogy kevésbé hajlamosak az ok nélküli fikázásra.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

koschwarz
a képek és videók alapján a játéknak szerintem jól kell futnia a mai un. átlagos gépeken, hiszen a grafikájában nincsen több, mint pl. a HL2-ben. igazából minden megint csak az optimalizáláson múlik. talán-talán a sokévnyi fejlesztõmunkában sikerült ezt megoldani.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

háhhh 😄 Akkor fussunk neki mégegyszer: a kérdést úgy tettem fel,hogy "hogy fog menni?" nempedig úgy,h "menni fog?". Szal nem a gépemmel való gizdázás volt a komment,(6600al be is baszna)mint amivé te formáltad,hanem komolyan kíváncsi vagyok,h az eddigiek fényébe mire számíthatok. Mert mivel álszerény se vagyok,és tudom,h azért nem egy rossz gép,a mai játékiparba ez semmit sem jelent. Szal vki érdembe mondana vmit? Elõre is kösz.
mucsácsó
kinek a pap, kinek a paplan.. 😊
koschwarz
amcsi?<#ticking>
na mind1 hagyjuk ezt<#wow3><#ravasz1>

mucsácsó
hát épp ezaz, ha külföldi, akkor már inkább az amcsi tesztek...
magyarok se rosszak, de néha azért nem értek velük egyet..
koschwarz
vagy letöltöd a CE-t<#miaz><#idiota><#hehe>

sajnos még nem volt a kezemben, de a gsonline-on ez aszöveg akadt a szemembe:...hogy megérte-e 6 évet várni?..tömören:igen...nekem ennyi elég is értékelésnek😊
koschwarz
mert a németek aztán qrvára okosabbak a magyaroknál. bírom az ilyen nyugat-sznobokat<#szomoru2>

A németben 90%. A magyar nekem nem mérvado.

Triathlon for life

The Protector
Valaki tudja hogy a gamestarban milyen értékelést kapott?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Evogordon
😄DDDDDDDD

Lehet történne mégegy baleset,de most a programozokkal😊

Triathlon for life

Raptor 2
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

mi lenne, ha csúszna április 26-ra? (botrány!) (akkor történt az erõmûben a baleset)
vicc volt na 😊😊

http://www.dailymotion.com/visited/search/stalker/video/x1f8y1_stalker-video-in-game

Triathlon for life

Triathlon for life

Raptor 2
Hát nem gyönyörû? Ennyi idõ utána meg is érdemeltük ezt a nyálcsorgató csomagot!<#sir><#gonosz1><#taps>
MEGVESZEEEEEEEEEEEEEM!!!!!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

oneal1
vááóóóóóóóó!😊

Akkor módosítom, nekem is ilyen kell!!!😊

!Forza Ferrari!

Én vagy a CE-t veszem meg,vagy egyáltalán nem veszem meg.