S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Csak érdekelne,hogy a magyar lap mennyi pontot adott a gamenek!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a szerencsétlen az, aki ilyen béna, hogy egy ilyen fullos gépen 1FPSel töketlenkedik
a másik szerencsétlenség az, hogy én az ilyennek addig nem dõlök be, amíg a saját gépemen nem tapasztaltam
innentõl gondolkodj el, logikus-e az, amit te itt megpróbálsz elõadni, mert nem azért fejlesztenek több mint 5 éve valamit, hogy ez legyen a végeredmény, használd az agyad egy kicsit 😊
köszibocsiéscsá
sõt, nem csak nekünk volt ez...nyilván a full már nem ilyen trágya lesz 😊
oneal1:AmdX2Dual 3800+,2gb ram,2ghz,gf nx6600.
Hello World!
és annál a töketlennél, aki ennyi FPSt produkált a gépén
LOOOLLL
Ha ez a játék is kurvaszarul lesz optimizálva,mint a mai gémek többsége és kb minimumon lesz majd csak hajlnadó normálisan elfutni,tökönszúrom magam..
ezek kb olyan szintûek, mint a sebességmérõ rendszerek
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"You have 512MB" ,még jó hogy 768
"You have Intel Celeron (0.13u) 2800MHz" ,még jó hogy Pentium, és 2.4Ghz
na mind1
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Hogy az ellenfeled, aki épp arra készül hogy leabálja a fejed, egy hirtelen ötlettõl vezérelve (taktikai okokból persze) sarkon fordul és elszelel?
Majd 5 perccel késõbb egy vegyesboltban találod meg, amint zabálja a Danoninót? <#idiota>#idiota><#crazya>#crazya><#vigyor1>#vigyor1>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
na mind1 hagyjuk ezt<#wow3>#wow3><#ravasz1>#ravasz1>
magyarok se rosszak, de néha azért nem értek velük egyet..
Triathlon for life
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Triathlon for life
vicc volt na 😊😊
Triathlon for life
Triathlon for life
MEGVESZEEEEEEEEEEEEEM!!!!!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu