S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
99% pedig a counter-strike már kapott! azt nem tudom melyik asszem a cz.
a stalker véleményemszerint nagyon magasra teszi majd a lécet az fps-ek között amivel csak mi játékosok járunk jól. ezt az egy hetet meg már kibírjuk. aki nem annak veszek egy buszjegyet csernobilba és kap egy csúzlit vagy egy kalát az ebayrõl!!!<#vigyor2>#vigyor2>
Jövõ héten már a kezetekben lesz, nyugi.
A GS-cikket olvasva már enyhe kifejezés az, hogy tûkön ülve várjuk.
Eddig is, de ezután fõleg, viszont érdemes elmerengeni, vajon a Gamestaros fickóknak melyik lesz az a játék, amelyik esetleg 99%-ot
kap...Persze, az az 1% biztos a buta AI lesz...
Úgy tûnik, játékkészítés terén sem lehet kimagaslót produkálni, melyet a nagyközönség végre akár 100%-os dícsérettel is illethetne. Ej...Ej...
De sebaj, egyénileg majd adunk rá egy százast, mert például nekem minden kimagasló, amiben van fantázia. És ebben van , kitûnik a videókból és a képekbõl is.
Meg azért majd meglátjuk...
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Má nyomogattam a billentyûket, meg az egeret, hátha olyan lesz, mintha én játszanék 😄DD Nem volt olyan 😞
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Kicsit bõvebben leírja,hogy milyen konfiggal mire számíthatunk és képekkel illusztrálva össze is hasonlítja!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
vagy mennyetek ki az uccara....setalgatni...csajozni...vagy mittomen...egesz nap itt ulni es irogatni hogy "jojjon mar ki" meg "nem birom, wáá" ... szal csak ezt igy megjegyzem...persze mindenki azt csinal amit jonak lat...de ha a forumot szetbasszatok ilyen "nem bírom valaki fogjon le" dumakkal...na pá 😊))
...
@
MEGJELENIK!
IDÉN!
(na ebben nincs tévedés 😄DD ha mégis akkor parasztfelkelés lesz XD)
@
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<õ is fórumozik a stalker.hardwired.hu-n>õ is fórumozik a stalker.hardwired.hu-n>
+fav... annyira sosem vártam ezt a játékot fõleg akkor nem mikor arról volt szó hogy nem dinamikus környezet lesz, de most hogy GS tesztet elolvastam 😄DD
@