S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?????
1. Mi az a szám sárgával ott jobb alul fenn a kis térképnél?
2. Miután visszamentem a kereskedõ archoz meghaltam mert jobb oldalt a zöld atom jel villogott mit tehetek hogy ne haljak meg vegyek valamit nála vagy mi?😊😊
3. Mire jó az az artifact amit adott Wolf a Jelwfish vagy micsoda mer én beraktam inventoriba lehet attol haltam meg?😄
Elõre is köszi és bocs a sok kérdésért. Sok sikert mindenkinek a játékban!
Steam Nick: adakiller
Ez egy igencsak gyenge, elavult konfig!
én a Commander vagyok én
Nekem nem mondható modernnek a gépem (amd 2400+, 1,5 Giga Ram, 6600gt), de static light-al tök simán fut a játék. Nekem tetszik is hangulatos, stb. VISZONT! Az MI-ben van egy akkora bug, hogy az hihetetlen. Miután az elején megcsináltunk pár küldetést a manusnak, már lehet majd tõle venni hangtompítós pisztolyt. Na, vettem is. Ezzel meg lehet csinálni, hogy közvetlen közel megyünk egy tûz körül üldögélõ csoporthoz, vagy bárkihez és egyetlen fejlövéssel kinyírunk valakit. A többi meg se rezzen, hogy mellettük fejbelõttük a társukat, isznak, gitároznak tovább. Pl. a hídnál a katonákat is el lehet így intézni, mondjuk így aztán már nem kell majd nekik átkelési pénzt fizetni, hehe. Azért nem kicsit illuzióromboló a dolog...
(ha ilyen egyszerûek, akkor meg is érdemlik, hogy nem jutnak "tovább")
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
nem ment egyenesen XD
de hid tetelyén mikor voltam pont vihar volt!! Villálmlott, nem full a grafika nálam, de ez odabaszott,ez tetszik!!!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
stalker
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
volt legalább 4-5 kutya meg 3 olyan nagyobb darab rondaság😄
!Forza Ferrari!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nem baj van jó kis half-life 2😊
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Meg a lapozófájlt állítsd nagyobbra. Ennyi.
De a grafika/gépigény miatt nem szabad elítélni egy játékot, holott a hiba nálad van.
Irreálisan magas a gépigénye,nincs optimalizálva.
Ennyi évet elpazarolni,és egy ilyen takony játokot kiadni...
No comment.
A videó beállitásaiban:levettem a fényeket minimummra és még így is a többi beállítást is low-ra kellett tennem igy volt játszható.
Gépem:IS7-E2 alaplap,1Giga ram,Geforce 7600GS vga,P! 3 Giga proci.
Már bocsánat de ha egy ilyen gépen csak low-on fut,akkor töröljék ki nyugodtan vele a hátsójukat a készítõi.
Ekkorát csalódni egy játékban.
Uninstal.
<#gonosz3>#gonosz3>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Alapból felhúzta középre és 1-2 dolgot 3/4-re
És elég jól megy csak néha logol de azt eltûröm😊
Azt hittemhogy az Ati 9600-om cakaolni fog neki de nem.
15 percet tudtam tesztelni mert utána hátbalõttek shotival😄 és inkább mentem tusolni.Nah majd ma ha hazaérek😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hány féle verzió, miket kell róla tudni, és egyéb okosságok, amiket bekell írni még!
Ide csak konkrétan a játékkal foglalkozó kommenteket várjuk!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Arra vagyok kíváncsi, hogy az inventory változások mennyire látszanak meg rajta.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
azért összeségében jó a játékélmény, mert nálam az a fontosabb, nem a csill grafika?
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A beállításokon belül hol lehet directx 8-at beállítani?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
LOL Befalazták!