S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

be is baszna ha elavult lenne egyebkent szerinted az normalis dolog hogy csak a csucs gepeken megy normalisan? az atlag embereknek hidd el meg rosszab gepuk van.
hello! szerintetek miért volt az hogy reggel még maxon nagyon szaggatokt most mire ismét megnézem megy minden MAXOn 1024-ben anti közepesen!
?????

Megérte a sokéves várakozás,kaptunk egy "fostalicska" játékot... Szépen lebutítva még az én elavult gépemen is röccenésmentesen megy,ezzel semmi probléma. Játékmenet jó,küldik felvétele,PDA rendszer még tetszik is,de maga a HARC az el lett szerintem k*rva,nem kicsit nagyon <#wow3>. Erre csak egy példa : megyek az alap stukival,közvetlen közelrõl belémdurrant egy "célszemély" fejbelövöm,erre elkezdi tölteni a pisztolyát még egy fejlövés,meg sem kottyan neki,belémlõ.. még egy fejlövés elterül. Mondjuk lehet a sugárzás miatt az agya a seggében nõtt ki,de azért ,hogy közvetlen közelrõl 3 lövés kell neki a fejébe...Másik fickó nem sokkal ezután szintén közelrõl (szóval tuti,hogy nem lõttem mellé <#vigyor1>) Na a fejlövés nem jött be,hát lövöm a szivét,bár lehet ez is máshová nõtt neki a nagy sugárzásban (ami mellesleg gagyi módon pulzál a játékban ettõl kész is lettem mikor megláttam). Második lövés,harmadik,negyedik,ötödik,hatodik na erre elfexik (basszus qurva jó kevlármellénye lehetett,de szerencsére "elfáradt" az anyag a golyózáporomtól) Shotival meg egy lövésbõl fexik mindenki,tuti jól megcsinálták...
Szevasztok! Én játszottam vele egy picit megszabadítottam a car parkot meg azt az arcot szerintem iszonyatosan nagy játék viszont lenne egy két kérdésem amit nem értek ha tudtok légyszíves válaszoljatok:
1. Mi az a szám sárgával ott jobb alul fenn a kis térképnél?
2. Miután visszamentem a kereskedõ archoz meghaltam mert jobb oldalt a zöld atom jel villogott mit tehetek hogy ne haljak meg vegyek valamit nála vagy mi?😊😊
3. Mire jó az az artifact amit adott Wolf a Jelwfish vagy micsoda mer én beraktam inventoriba lehet attol haltam meg?😄
Elõre is köszi és bocs a sok kérdésért. Sok sikert mindenkinek a játékban!

kill3r21
valaki tud cd keyt szoljon thx XD
AdaKiller
alaplap kivételével nekem is ilyen vidkari+proci+ram van. és sztem nem elavult, pl test drive is megy rajta szépen...

Steam Nick: adakiller

"Gépem:IS7-E2 alaplap,1Giga ram,Geforce 7600GS vga,P! 3 Giga proci"

Ez egy igencsak gyenge, elavult konfig!

én a Commander vagyok én

Sziasztok!

Nekem nem mondható modernnek a gépem (amd 2400+, 1,5 Giga Ram, 6600gt), de static light-al tök simán fut a játék. Nekem tetszik is hangulatos, stb. VISZONT! Az MI-ben van egy akkora bug, hogy az hihetetlen. Miután az elején megcsináltunk pár küldetést a manusnak, már lehet majd tõle venni hangtompítós pisztolyt. Na, vettem is. Ezzel meg lehet csinálni, hogy közvetlen közel megyünk egy tûz körül üldögélõ csoporthoz, vagy bárkihez és egyetlen fejlövéssel kinyírunk valakit. A többi meg se rezzen, hogy mellettük fejbelõttük a társukat, isznak, gitároznak tovább. Pl. a hídnál a katonákat is el lehet így intézni, mondjuk így aztán már nem kell majd nekik átkelési pénzt fizetni, hehe. Azért nem kicsit illuzióromboló a dolog...
Ikarus
ztem nem kell az beleirni,
(ha ilyen egyszerûek, akkor meg is érdemlik, hogy nem jutnak "tovább")

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

artschiatwork
beleírhatnád, hogy aki elakadt a legelsõ szobában(!) az mit csináljon... egész délelõtt ezen ment a vita, ha visszaolvasol.

gamerboy91
Közvetlens link a 3.0 Ultramodehoz me ami itt van a rossz! PLT

F.A.Q. -ba szerintem be lehetne írni hogy ha a virtuális memóriát (lapozófájlt megnöveli az ember akkor nem svapol) és hogy dx8 as módba sokkal jobban megy szóval le lehetne írni mike kell állítani) meg személy szerint engem is érdekelne ez a txt.fájlal történõ buherálás😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

kill3r21
géped is van hozzá? 😄
FAQ-ba beleszövöd ezt a txt.fájlal történõ buherálást,amitõl feláll a szõr a hátamon olyan graf lesz a játékban!?

kill3r21
ott vagyok papa gyere fel probáljuk ki 😄
komolyan mondom nemértem miért nem megy nektek nálam tökéletesen megy 50-60 fps ,semmi akadás és nem low-on,pedig szarabb a gépem mint neked...

DJ Skyline
frissült a FAQ, pls nézzétek át mi kell még bele!

DJ Skyline
multi is az MP/Off/Spam topikban pls!

kill3r21
Hát gyerekek ez a game odabaxx! Hatalmas a feeling!! Most valami specko küldit kaptam 2.at kb.. aidnál leestem game ovevr elötte piált a faszi asszem XD
nem ment egyenesen XD
de hid tetelyén mikor voltam pont vihar volt!! Villálmlott, nem full a grafika nálam, de ez odabaszott,ez tetszik!!!
javítva: STALKER

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

hamachin : STALER
stalker

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

oneal1
nektek is volt ilyen hogy pl mikor az elsõ feladatot megcsináltam és mentem vissza, tele volt monsztaaa val minden😊
volt legalább 4-5 kutya meg 3 olyan nagyobb darab rondaság😄

!Forza Ferrari!

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AdaKiller
ezen a gépen jobban kellene futnia...

AdaKiller
én inkább megvárom az elsõ patch-t😊

Jujjj akko mit szóljak én ezekután egy 9550-es atival?😄
Nem baj van jó kis half-life 2😊

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Ha kicsit visszaolvasnál megtudnád hogy be lehet normálisan állítani, hogy vigye 100 FPS-el is akár 😊
Meg a lapozófájlt állítsd nagyobbra. Ennyi.
De a grafika/gépigény miatt nem szabad elítélni egy játékot, holott a hiba nálad van.
Azt kell mondjam srácok,hogy ez egy darab szar ez a játék.
Irreálisan magas a gépigénye,nincs optimalizálva.
Ennyi évet elpazarolni,és egy ilyen takony játokot kiadni...
No comment.
A videó beállitásaiban:levettem a fényeket minimummra és még így is a többi beállítást is low-ra kellett tennem igy volt játszható.
Gépem:IS7-E2 alaplap,1Giga ram,Geforce 7600GS vga,P! 3 Giga proci.
Már bocsánat de ha egy ilyen gépen csak low-on fut,akkor töröljék ki nyugodtan vele a hátsójukat a készítõi.
Ekkorát csalódni egy játékban.
Uninstal.
<#gonosz3>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

DeathJr
Nah reggel felraktam😊
Alapból felhúzta középre és 1-2 dolgot 3/4-re
És elég jól megy csak néha logol de azt eltûröm😊
Azt hittemhogy az Ati 9600-om cakaolni fog neki de nem.
15 percet tudtam tesztelni mert utána hátbalõttek shotival😄 és inkább mentem tusolni.Nah majd ma ha hazaérek😊

koschwarz
b+ ilyeneken vitatkoznak ezek a pirátok...lol<#wilting>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ikarus
lelkem békére talált , )

DJ Skyline
valakit megkérnék, aki a hétvégén követte az eseményeket, hogy szedje össze mit írjak a FAQ-ba!
hány féle verzió, miket kell róla tudni, és egyéb okosságok, amiket bekell írni még!

DJ Skyline
amennyit eddig játszottam vele, az alapján baromi jó! elhagyott rozsdás kocsik itt ott, tûz körül ücsörgõ emberek, hullát kajáló kutya, rohangáló kutyák, stb...csak a gépem hát nem a legjobb, így lehet hanyagolom a játékot, míg nem lesz normálisabb memom

Pls ide írj ilyen dolgokkal, minden ami warez ide!!!

Ide csak konkrétan a játékkal foglalkozó kommenteket várjuk!
tugyiti
a karakter 50kg felett lassul (mivel terhelve van) 60 kg-nál pedig túl terhelt-->ergo megáll...
dante3
Nekem nem lett lassú,pedig már 30 kilót cipelek!<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

oneal1
persze hogy jó😊

én bug al amúgy nem találkoztam még

!Forza Ferrari!

fps-t hogyanlehet kiiratni ?
artschiatwork
külsõleg nemtom, mennyire változik, de én olyat észleltem, hogy a banditás résznél az egyik banditától begyûjtöttem az összes cuccát és utána lelassult(!) a karakterem...

AntiHero
És azt hogy nekem nem engedi. JA és a shadow csúszkát lehet külön álítani mert nekem nem:S?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Voltan
Persze. <#banplz>
Arra vagyok kíváncsi, hogy az inventory változások mennyire látszanak meg rajta.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ikarus
kicsit megrémitettetek ezzel a "sok bug" dologgal.
azért összeségében jó a játékélmény, mert nálam az a fontosabb, nem a csill grafika?

dante3
szerelmes?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Voltan
Egy hülye kérdés. (Nem, nem, a szobából kijutottam 😄D) Meg lehet valahogy nézni a karakterünket? Szóval lehet valami spectacle, vagy TPS nézetre vátani? Nézegetni akarom 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mila69en
static-ra rakod a fényeket

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
nekem meg az egyik npc átsétált a falon😄D mondom ez meg hova lett😄D aztán vissza bejött az ajtón😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hello
A beállításokon belül hol lehet directx 8-at beállítani?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

dante3

LOL Befalazták!

Ikarus
ehh, ez azért nagyon nem szép

grebber
Nfokba is beleolvashatsz már ott kezdik 😄

Next PC upgrade: 2022