34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • DeviloftheHell
    a fegyver egy alagut legvégén van tele electro anomáliákkal
  • MrAndree
    Nem bugos a fegyveres küldi csak éppen gondolom egy szinttel feljebb nézed. A föld alatt van. Tudom mert ott én is kóvályogtam egy darabig.
  • DeviloftheHell
    nekem eddig anyni bugot találtam hogy az elején nem lehet már kinyitni a bunker ajtot+hogy az egész bar körzet rámtámadt bár lehet annak köze volt hogy a tudostol szerzett seva suit ban mentem oda :D
  • mozesapo
    Bugos az egész. Felveszek egy küldit a bárban az egyik Stalkertól, hogy keressem meg a családi fegyverét, odamegyek ahova a térkép mutat és nincs semmi se ott. Vagy, nyírjam ki a Poker nevű banditát. Jelzi a minimap ugye, hogy merre menjek, átmegyek a következő mapra és eltűnik a nyíl, hogy fogalmam sincs merre találom a dögöt. Érdekes az egész, azért jó lenne, ha valami patch kijönne ezekre az anomáliákra.
  • Facek
    csak azt tudom hogy a dutyhoz úgy lehet csatlakozni hogy addig segítessz a dutynak (questeket csinalsz a barkeepertől meg a barban) aztán mikor friendek lesznek a dutysok akkor be tdsz menni a bazisukhoz és ott beszélni a főcsákóval (még nem csináltam meg az altala addot questet majd idővel) gondolom utána lehetsz tag
  • DeviloftheHell
    7.2 es catalsyt tökéletesen fut
  • Gazsi007
    Hello mindenkinek.
    Nekem mindig lefagy a STALKER és ez irja ki.
    taskmgr.exe alkalmazási hiba.
    Mi lehet a gond?
  • mila69en
    a multija qurvajó
  • DJ Skyline
    szitakötő
    én is csak a #18678 félét tudom tanácsolni
  • Andie
    Köszi Voltan, ez lesz. Találtam egy fórumot, ahol fullra ezt panaszolta mindenki, és tán a 93.71-es nvidia megoldja. Most downloading...
  • Voltan
    Szerintem próbálj ki egy másik drivert, vagy tedd fel a lemezen levő DirecX-et, más tippem nincs...
  • Voltan
    Nem kéne ennyi LSD-zni!
  • pirosBoci
    thx
  • SASI
    Emberek, van egy mentésem közvetlen az egyik vége előtt a játéknak, az a verzió mikor gazdagon hal meg a karakter, tehát először aranyeső utána meg bumm az épület, kérdés: vajon vissza lehet még onnét fordulni?
  • mila69en
    tökmindegy mert mindegyik módban van lámpa:) tegnap én is csodálkoztam hogy öcsémnél nem lehet bekapcsolni és tényleg nem lehetett!!

killecske: szedd le innen a FAQ-ból az user.ltx-et az erdetit cseréld le a tiedével azt jó is lesz a lámpa nem tudom mi lehet ez...lehet valami telepítési bug:DD
  • báttyó02
    szép:|:D
  • DeviloftheHell
    hát ez bizony személyi bug :D
  • wantonly
    Ha valakit érdekel:

Gamekapocs extra cikk
  • Andie
    Szasztok!

Végre valahára énis kipróbálhattam ezt a gammát, és bizony valami igen nagy csúfság van itt a textúrák környékén.
    1280ban hajtom, mediumon, ahogy azt magának beállitotta. Szépen megy is minden, szinte akadás nélkül (3200+barton, 1 giga dual ram, nvidia6600GT). Ellenben az ég olyan ocsmány, hogy ilyet még nem láttam. Ahogy mozgok, minden elmosódik, a madarak, helikopter szép csikot húz maga után.

Shot 1
    Shot 2

Köszi minden tippet!
  • Balinthun
    a hangtompítót hogy lehet rárakni a kalára????
  • svédcsepp
    fakker.véletlenűl bekeveredtem chernobilba,oszt' nem vége lett a gammának?!:D
    Elég sok küldetést kihagytam,úgyh,kezdem előről
  • Peakman
    duplaklikk a task nevén és mellé rakja a piros karikát 4 nyíllal
    nah most a végére értem de ez mekkora 1 maki a loner befejezés v nem is tom melyik már
  • Maximus4
    Egy kis segítség kellene.Most ott vagyok a freedom csapatnál segítettem kinyírni a banditákat,de megkaptam a "protect border" küldit.Amit tudom,hogy mit jelent és mit kellene csinálni csak nem történik semmi.1 nap van ráadva és mutánsokon kívűl sehol senki.Ahogy letelik az 1 nap kiírja,hogy failed.Ilyenkor mi van?Végig álltam azt az 1 napot a kijelölt helyen néha gyorsítottam az időn,de semmi?
  • DeviloftheHell
    gp 37 et a freedom bázison lelött katonáktól lehet szerezni én egy halommal szereztem egyet tartotta meg az szét is ment kb 2ezer töltény után és nincs másik mert eladtam mindet :D aki végig tolta attol kérdés az exoskeleton suit ot mikor és hol lehet megszerezni?
  • MrAndree
    Káromkodás helyett tanulj meg angolul és akkor nem lesz ilyen problémád.
  • rage
    S hogy van beállítva a lightning distance ?
  • killecske
    hiába nyomom azt az L-t bazd
    Ne szerencsétlenez itt nekem
  • Adam II
    Hogy a fenében lehet a task-ok között válogatni. Mert mindig oda mutat a nyíl ahol ő jóak látja de ha én nem od akarok menni akkor ,hogy lehet kiválasztani a másik taskot?
    A másik amikor elmegyek megkeresni a barban lévő fazon családi fegyverét akkor átmegyek valami barrikádon ahol lezuhan egy helikopter és valéami kurlov professzor kér segítséget de már az elejétől halott a fickó ez meg azt mondja beszéljek vele ami persze lehetetlen.
  • pirosBoci
    hol tudok GP37 t venni?meg exoskeleton ruhát? és HOGY TUDOK CSATLAKOZNI A DUTY KHOZ?
  • TSL16b
    Nem kell visszacsomagolni semmit(?), először a kibontott fájlt találja meg a játék, ha jó helyen van (persze lehetnek kivételek, mint ahogy pl. a Source motornál is voltak-lettek).
  • rage
    Ja, oda elsétálni, az egy szép délutáni program.
  • mila69en
    LoL
  • DeviloftheHell
    sztem a számtech bolt
  • rage
    Meg tudod mondani, hogy a játéknak hivatalosan mi a minimális követelménye, ami a videokártyát illeti ?

Ha nem, nézd meg a readme-ben !
  • morphologu
    Túd valaki olyan progit ami segit a 9250 kártyán, hogy valamennyire túdjak gamezni.
  • DeviloftheHell
    káár hogy a suit ok adatait nem találtam meg mint a fegyvereket meg a karaktereket pedig szivesen használnám azt az exoskeleton ruhát :D
  • moralosan
    Nem maradt ki :), csak itt ő "Las Venturas".
  • Mr_no_NaMe
    Amúgy én tudtam venni egyik emberkétől gitárt és harmónikát. Az emberke ott lófrált valahol a kezdőhely mellett az elektroanomáliákkal teli hídalatti alagút környékén a gyár mögött. De sajna gitározni nem tudtam :(
  • Mr_no_NaMe
    Ha nem tudsz akkor is tökmind1, mert ezerszer le volt írva, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Csak ugye mégegyszer megkérdezni könyebb mint visszaolvasni 2-3 oldalt. Nem oltalak, csak tényleg elég idegesítő már azokat a kérdéseket olvasni két óránként, hogy hogy tudok kimenni az ajtón, vagy sugárzok help, vagy mindig éhes a kari.
    Ezeket a FAQba egészen nyugodtan be lehetne pakolni nemértem eddig miért nem tettétek bele.
  • herczeg
    asszem 4-5, de ha 5ig kibontod biztos meglesz