34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
DeviloftheHell #18688 a fegyver egy alagut legvégén van tele electro anomáliákkal -
MrAndree #18687 Nem bugos a fegyveres küldi csak éppen gondolom egy szinttel feljebb nézed. A föld alatt van. Tudom mert ott én is kóvályogtam egy darabig. -
DeviloftheHell #18686 nekem eddig anyni bugot találtam hogy az elején nem lehet már kinyitni a bunker ajtot+hogy az egész bar körzet rámtámadt bár lehet annak köze volt hogy a tudostol szerzett seva suit ban mentem oda :D -
#18685 Bugos az egész. Felveszek egy küldit a bárban az egyik Stalkertól, hogy keressem meg a családi fegyverét, odamegyek ahova a térkép mutat és nincs semmi se ott. Vagy, nyírjam ki a Poker nevű banditát. Jelzi a minimap ugye, hogy merre menjek, átmegyek a következő mapra és eltűnik a nyíl, hogy fogalmam sincs merre találom a dögöt. Érdekes az egész, azért jó lenne, ha valami patch kijönne ezekre az anomáliákra. -
#18684 csak azt tudom hogy a dutyhoz úgy lehet csatlakozni hogy addig segítessz a dutynak (questeket csinalsz a barkeepertől meg a barban) aztán mikor friendek lesznek a dutysok akkor be tdsz menni a bazisukhoz és ott beszélni a főcsákóval (még nem csináltam meg az altala addot questet majd idővel) gondolom utána lehetsz tag -
DeviloftheHell #18683 7.2 es catalsyt tökéletesen fut -
Gazsi007 #18682 Hello mindenkinek.
Nekem mindig lefagy a STALKER és ez irja ki.
taskmgr.exe alkalmazási hiba.
Mi lehet a gond? -
#18681 a multija qurvajó -
#18680 szitakötő
én is csak a #18678 félét tudom tanácsolni -
#18679 Köszi Voltan, ez lesz. Találtam egy fórumot, ahol fullra ezt panaszolta mindenki, és tán a 93.71-es nvidia megoldja. Most downloading... -
#18678 Szerintem próbálj ki egy másik drivert, vagy tedd fel a lemezen levő DirecX-et, más tippem nincs... -
#18677 Nem kéne ennyi LSD-zni! -
pirosBoci #18676 #18660
thx -
SASI #18675 Emberek, van egy mentésem közvetlen az egyik vége előtt a játéknak, az a verzió mikor gazdagon hal meg a karakter, tehát először aranyeső utána meg bumm az épület, kérdés: vajon vissza lehet még onnét fordulni? -
#18674 tökmindegy mert mindegyik módban van lámpa:) tegnap én is csodálkoztam hogy öcsémnél nem lehet bekapcsolni és tényleg nem lehetett!!
killecske: szedd le innen a FAQ-ból az user.ltx-et az erdetit cseréld le a tiedével azt jó is lesz a lámpa nem tudom mi lehet ez...lehet valami telepítési bug:DD -
#18673 szép:|:D -
DeviloftheHell #18672 hát ez bizony személyi bug :D -
#18671 Ha valakit érdekel:
Gamekapocs extra cikk -
#18670 Szasztok!
Végre valahára énis kipróbálhattam ezt a gammát, és bizony valami igen nagy csúfság van itt a textúrák környékén.
1280ban hajtom, mediumon, ahogy azt magának beállitotta. Szépen megy is minden, szinte akadás nélkül (3200+barton, 1 giga dual ram, nvidia6600GT). Ellenben az ég olyan ocsmány, hogy ilyet még nem láttam. Ahogy mozgok, minden elmosódik, a madarak, helikopter szép csikot húz maga után.
Shot 1
Shot 2
Köszi minden tippet! -
Balinthun #18669 a hangtompítót hogy lehet rárakni a kalára???? -
#18668 fakker.véletlenűl bekeveredtem chernobilba,oszt' nem vége lett a gammának?!:D
Elég sok küldetést kihagytam,úgyh,kezdem előről -
Peakman #18667 duplaklikk a task nevén és mellé rakja a piros karikát 4 nyíllal
nah most a végére értem de ez mekkora 1 maki a loner befejezés v nem is tom melyik már -
#18666 Egy kis segítség kellene.Most ott vagyok a freedom csapatnál segítettem kinyírni a banditákat,de megkaptam a "protect border" küldit.Amit tudom,hogy mit jelent és mit kellene csinálni csak nem történik semmi.1 nap van ráadva és mutánsokon kívűl sehol senki.Ahogy letelik az 1 nap kiírja,hogy failed.Ilyenkor mi van?Végig álltam azt az 1 napot a kijelölt helyen néha gyorsítottam az időn,de semmi? -
DeviloftheHell #18665 gp 37 et a freedom bázison lelött katonáktól lehet szerezni én egy halommal szereztem egyet tartotta meg az szét is ment kb 2ezer töltény után és nincs másik mert eladtam mindet :D aki végig tolta attol kérdés az exoskeleton suit ot mikor és hol lehet megszerezni? -
MrAndree #18664 Káromkodás helyett tanulj meg angolul és akkor nem lesz ilyen problémád. -
#18663 S hogy van beállítva a lightning distance ? -
#18662 hiába nyomom azt az L-t bazd
Ne szerencsétlenez itt nekem -
#18661 Hogy a fenében lehet a task-ok között válogatni. Mert mindig oda mutat a nyíl ahol ő jóak látja de ha én nem od akarok menni akkor ,hogy lehet kiválasztani a másik taskot?
A másik amikor elmegyek megkeresni a barban lévő fazon családi fegyverét akkor átmegyek valami barrikádon ahol lezuhan egy helikopter és valéami kurlov professzor kér segítséget de már az elejétől halott a fickó ez meg azt mondja beszéljek vele ami persze lehetetlen. -
pirosBoci #18660 hol tudok GP37 t venni?meg exoskeleton ruhát? és HOGY TUDOK CSATLAKOZNI A DUTY KHOZ? -
#18659 Nem kell visszacsomagolni semmit(?), először a kibontott fájlt találja meg a játék, ha jó helyen van (persze lehetnek kivételek, mint ahogy pl. a Source motornál is voltak-lettek). -
#18658 Ja, oda elsétálni, az egy szép délutáni program. -
#18657 LoL -
DeviloftheHell #18656 sztem a számtech bolt -
#18655 Meg tudod mondani, hogy a játéknak hivatalosan mi a minimális követelménye, ami a videokártyát illeti ?
Ha nem, nézd meg a readme-ben ! -
#18654 Túd valaki olyan progit ami segit a 9250 kártyán, hogy valamennyire túdjak gamezni. -
DeviloftheHell #18653 káár hogy a suit ok adatait nem találtam meg mint a fegyvereket meg a karaktereket pedig szivesen használnám azt az exoskeleton ruhát :D -
moralosan #18652 Nem maradt ki :), csak itt ő "Las Venturas". -
#18651 Amúgy én tudtam venni egyik emberkétől gitárt és harmónikát. Az emberke ott lófrált valahol a kezdőhely mellett az elektroanomáliákkal teli hídalatti alagút környékén a gyár mögött. De sajna gitározni nem tudtam :( -
#18650 Ha nem tudsz akkor is tökmind1, mert ezerszer le volt írva, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Csak ugye mégegyszer megkérdezni könyebb mint visszaolvasni 2-3 oldalt. Nem oltalak, csak tényleg elég idegesítő már azokat a kérdéseket olvasni két óránként, hogy hogy tudok kimenni az ajtón, vagy sugárzok help, vagy mindig éhes a kari.
Ezeket a FAQba egészen nyugodtan be lehetne pakolni nemértem eddig miért nem tettétek bele. -
#18649 asszem 4-5, de ha 5ig kibontod biztos meglesz