S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lapozófájl felpakolása ÁLLANDÓ 2GB-ra!! (min2,max2)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De kipróbáltam édesapám gépén is(A64 2,5ghz, 1gb ram, 6600), ott ugyanezt csinálja.
Bár érdekes,hogy mindkettõnknek ugyanaz a szoftverkörnyezet.Directx-ek, driverek.Szóval valószínûleg errefelé kellene keresgélni.
írjon valaki, aki NEM static-el játszik, 1gb ramja van, és nem Swappol(driverek, etc.)
Közbe töltéstek fel a friss képeket gyerünk gyerünk....
wapolok
A földön békesség a jóakaratú embereknek.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ezért a képért még meg is kellett halnom.....<#gun>#gun><#gun>#gun>
[/img]
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
de világit a szemük..probáld végig azt nézni 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Már arra is gondoltam, hogy a verziók között is különbség van.Nálam a Vitality-s van. Kérem segítsen valaki!
entmom miért a te neved irja:d
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mindössze fél órát tudtam eddig jácani de vagy 7-8 questem bizotsan van már
ráadásul valamleyik kilométerekre tölem 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Tuttok még képeket küldeni addig ..........
zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}
kis help kéne!😊
a játék eleje felé az lesõ speckó küldetésnél valami vasuti helyre kéne mennem asszem de ott nagy a sugárzás és hamar meghalok...
hogy tudok oda benenni?protection-t ír vagy mi de nem értem!!
gyors help!😄
köszi!
!Forza Ferrari!
én meg nagy elánnal rányomtam az elején a stalker nehézségi fokra,aztán most cumizok is,mert nembirok továbbmenni a roncstelepnél:| quickload,1fejes,páj.....quickload,3lépés,1fejes,páj....😄
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux