Axelero Tiszanet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint szar a net,szaros kabellel nem tok 15e ft ert havonta meg rendesen jatszani se.
ROHADJ MEG TISZANET!
ROHADJ MEG TISZANET!
eppen toltogetnek, ha gyorsabb lenne 1k-nal a sebesseg, de igy inkabb csak ide a forumba irogatok...
jah, igen kabelnetes tiszanetes vagyok 😄
jah, igen kabelnetes tiszanetes vagyok 😄
Egy kérdés ... EZ IGAZ ?!?
"...Alig tértünk magunkhoz a matáv rt. vezér straub elek elképesztõ kijelentése után ("az internet kielégítõ használatához elegendõ havi 60 óra hozzáférés") máris itt az új csapás: a upc kft. az eddig korlátlan adatforgalmat lehetõvé tevõ, chello nevû szolgáltatásában 15 gigás korlátot fog bevezetni! Aki túllépi ezt a havi engedélyezett mennyiséget, drasztikusan le fogják lassítani az elérését. Ez még semmi azonban. A hírre azonnal reagált a többi kábeles internetszolgálató is. A tiszanet elég furcsán érvényesítette a saját 15 gigás korlátozását, szinte egyik napról a másikra.
Nem csak a tiszanet lépett azonban, hanem a tvnetwork is. Mivel a tvnetwork-nél is érvényes elvileg a 15 gigás korlát, de nem igazán tudják egyesével korlátozni a juzereket, most most szép szóval igyekeznek meggyõzni az extra forgalmat bonyolító ügyfeleket. Ezután már csak az következhet, hogy a axelero kábelen, illetve az adsl-en is kitaláljanak valami korlátot, és azután már elmondhatjuk:
Isten hozott Magyarországon, isten hozott a Balkánon !..."
Pár tiszanet-es véleményét szeretném hallani errõl .
"...Alig tértünk magunkhoz a matáv rt. vezér straub elek elképesztõ kijelentése után ("az internet kielégítõ használatához elegendõ havi 60 óra hozzáférés") máris itt az új csapás: a upc kft. az eddig korlátlan adatforgalmat lehetõvé tevõ, chello nevû szolgáltatásában 15 gigás korlátot fog bevezetni! Aki túllépi ezt a havi engedélyezett mennyiséget, drasztikusan le fogják lassítani az elérését. Ez még semmi azonban. A hírre azonnal reagált a többi kábeles internetszolgálató is. A tiszanet elég furcsán érvényesítette a saját 15 gigás korlátozását, szinte egyik napról a másikra.
Nem csak a tiszanet lépett azonban, hanem a tvnetwork is. Mivel a tvnetwork-nél is érvényes elvileg a 15 gigás korlát, de nem igazán tudják egyesével korlátozni a juzereket, most most szép szóval igyekeznek meggyõzni az extra forgalmat bonyolító ügyfeleket. Ezután már csak az következhet, hogy a axelero kábelen, illetve az adsl-en is kitaláljanak valami korlátot, és azután már elmondhatjuk:
Isten hozott Magyarországon, isten hozott a Balkánon !..."
Pár tiszanet-es véleményét szeretném hallani errõl .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Én is a hajamat tépem néha, mikor csak úgy ripsz-ropsz elmegy a net, oszt néha 2 perc, néha 2 óra múlva jön csak vissza; ráadásul az én helyzetem még súlyosbítva is van a MadárNet-tel, ahol a hálót ARCNet-es kártyákkal rakják össze, melyet Winbõl a Win98SE támogat utoljára...
De egyelõre élvezem. Egyrészt az ára miatt, másrészt meg azért, mert az a kib*szott Tiszanetnek még mindig büdös visszirányúsítani a hálózatát az utcámban, így nekem abszolúte nincs esélyem a kábeltévés netre, pedig a szomszéd utcában vígan csordogálnak a bitek.
De egyelõre élvezem. Egyrészt az ára miatt, másrészt meg azért, mert az a kib*szott Tiszanetnek még mindig büdös visszirányúsítani a hálózatát az utcámban, így nekem abszolúte nincs esélyem a kábeltévés netre, pedig a szomszéd utcában vígan csordogálnak a bitek.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Jójójó, de akkor is olcsóbb, nem tudom felfogni aggyal hogy egy unió felé menetelõ országban (gy.k. Magyaro.) ilyen mocskos drága internet van , a modemnél a kábelnél az ADSLnél!! Nyugaton bazze ott szinte ajándékba adják az ADSL-t!!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Hé! Ez most komoly?? Lekorlátoznak ha sokat töltök?? Milyen geciszopók már ezek? Mi közük hozzá hogy mennyit töltök? Pedig most akarok egy kábelnetre elõfizetni a tiszanetnél, de inkább a tvnetworknél nyomulnék mert az olcsóbb...
tvnetwork korlátlan: 10ezer HUF
axelero tiszanet korlátlan: asszem 15ezer HUF
tvnetwork korlátlan: 10ezer HUF
axelero tiszanet korlátlan: asszem 15ezer HUF
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
1 nap folyamatos pingeles:
--- 217.65.98.1 ping statistics ---
76065 packets transmitted, 69767 packets received, 8% packet loss
round-trip min/avg/max = 6.0/38.7/24377.4 ms
76065 packets transmitted, 69767 packets received, 8% packet loss
round-trip min/avg/max = 6.0/38.7/24377.4 ms
mondom, ha megsértették a szerzödésben foglaltak bármelyik pontját, akkor a Fogyasztóvédelemhez kell fordulni ( http://www.fvf.hu/ ), és jelenteni náluk az esetet. ha valós a bejelentés, akkor majd ök indítanak eljárást az ügyben.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
ha a szerzödésben foglaltaknak és a müködési szabályzatnak nem mond ellent, akkor legális. egyébként meg lehet a fogyasztóvédelmi hatósághoz fordulni.
a 2% nektek tragikus?? 😊))) akkor ti nem láttatok még ROSSZ minöségü szolgáltatást...
amúgy nincs nekik hivatalos fórumuk?
amúgy nincs nekik hivatalos fórumuk?
nekem a leg idegesitobb:
50637 packets transmitted, 49622 packets received, 2% packet loss
round-trip min/avg/max = 6.0/21.9/23665.8 ms
azaz a szolgaltatas nem folyamatos, es az ugyfelszolgalaton nem veszik komolyan az ugyfeleket, pedig ennyi havidij mellett igazan megtehetnek...
50637 packets transmitted, 49622 packets received, 2% packet loss
round-trip min/avg/max = 6.0/21.9/23665.8 ms
azaz a szolgaltatas nem folyamatos, es az ugyfelszolgalaton nem veszik komolyan az ugyfeleket, pedig ennyi havidij mellett igazan megtehetnek...