Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
- , ,

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Efreet
az ismétlést láttam 😊 széééép volt 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Beemelték szélrõl az ötösre a labdát, ahol gondolkodás nélkül féloldalasan beollózta a brazil srác a kapuba a labdát.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

G@b0r
ollózott egy szépet 1 brazil emberke

VinylToy
Meséljetek!!!!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

G@b0r
3-1 és a legrondább is 😊

Efreet
viszont már 1-3 😊)

G@b0r

nagggyonn durva volt ez a gól!!!

Azt hiszem a vb gólja megszületett 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

G@b0r
lehet 😊

G@b0r
asztakurva. nah ezt a gólt láttam!
Ez nagyon durva 3-0

Efreet
nem lehet, hogy nem a gólok számát írták ki? 😊

G@b0r
hm. pedig 5 perce még 3-0 volt kiírva. Úgy láccik még túl korán van nekem 😊

Efreet
azt a 3. gólt te hol láttad?

G@b0r
már 3-0. mi lesz itt egy ora mulva 😄

VinylToy
Costa Rica - Brazília

szakkommentátor (Szily László):

Érdekes jelenet: Marcos, a brazil kapus akkorát dobott a labdával, hogy leszakadt a keze. De tényleg.

Efreet
http://index.hu/sport/vb2002/vbmeccsek/18
http://index.hu/sport/vb2002/vbmeccsek/17
"Hasszan Sast régóta figyelem. Ellenszenves. Bulent Kormazt is régóta figyelem. Ö is ellenszenves. Nem abuzálták ezek annak idején a kis Vicát? Brazília vezet a másik meccsen, így Törökország továbbjutó. Sajnálom, mert olyan mostohán bántak szegény Gárdonyi Gézával."

VinylToy
Ez tetszik nekem!

VinylToy

Efreet
kettöt..

G@b0r
jah nem. brazília vezet 1-0ra costarica ellen

Efreet
meg a brazilok is 1-et..

G@b0r
bár lehet hogy csak 1 tegnapi meccs összefoglalóját nézem 😊)

G@b0r
hmm asszem 1-1

Efreet
2-0... Kína egyáltalán kiment a pályára? 😊 (bocccs)

Winklertöl nem is vártam gyengébb szöveget 😊

VinylToy
szakkommentátor:

A brazilok élénken kezdtek. Mondjuk nekik kell igyekezni, hiszen úgyis továbbjutottak, így ha lazán döntetlenre adják a meccset, tovább juttatva Costa Ricát és kiejtve Törökországot, eléri õket a Boszporusz Bikájának (Dr Winkler szerint a Dardanellák Dömperének) bosszúja

Efreet
ééés a törökök már vezetnek is 1-0ra

VinylToy
Mit vártok a Costa Rica - Brazíliától?

Szerintem a brazilok nem fognak hajtani, szóval sok gól nem lesz, de ne legyen igazam!

Hangianix
Mas. Kiderult miert allitottak ki Caniggia-t? A 4. jatekvezetonek pofazott? Vagy a palyan levonek?

Ujra megnezve a 11-st, a korabbi velemenyemmel ellentetben: nem ismeteltetni kellett volna, hanem ervenyteleniteni. Nemcsak Ortega rugta szabalytalanul, de Crespo sem allhatott volna ott.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Ez a jobban kuzdottek azert tulzas. Iszonyuan hajtottak az RSA-sok a meccsen, kis tulzassal 1.5 kapushibanak koszonhetik a kiesest, meg annak, hogy a spanyolok nem alibiztek.

Hangianix
Ugyanazt a meccset lattuk??? Paraguay nem erdemelte meg a tovabbjutast. A szlovenok sokkal kobbak voltak, csak szerencsetlensegukre nem mentek be a helyzeteik. Az a tetu Csili-vili, pedig most nyalt a spanyoloknak, pedig a meccsuk elott oket fikazta. Eddig minden meccsen beszivott egy olyan golt, hogy ezert a klubjaban mar atadolistara tettek volna...

Az argentinok is kiszoptak😊
halistennek 😊
Mar az elso meccsen latszott rajtuk messze nem olyan jok mint mondjak!
Paraguay Viszon nagyon szepen es eredmenyesen jatszott remelem elkenik a nemeteket is!

Coine
Nagyon überfasza meccsek voltak ma, kivétel az Anglia - Nigéria.
Paraguay megérdemelten jutott tovább, jobbasn küzdöttek, mint Dél Afrika, bár õk is szimpi csapat voltak.

én pont ezt mondtam a minap amikor az olaszoknak 2 érvényes golt nem adtak meg. Ott a videofelvétel nézzék meg és döntsék el érvényes volt vagy sem.
ha japán eljutna a döntõig az se lenne rossz
én kurvára örülök hogy a franciák kiestek béna bagázs
és remélem brazil-angol vagy német-angol vagy brazil-német döntõ lesz szoval ennek a 3 országnak szurkolok
Efreet
8 csapatból csak a Brazilok a továbbjutók, és csak Kína a kiesö.
a Horvát csoportban matematikailag még mindenki továbbjuthat 😊
http://index.hu/sport/vb2002/sansz/

Efreet
akkor hallgasd 😊 na bye, mentem...

Coine
jó nap lesz !

Hangianix
Be kell fejeznem az utso dolgot a szemeszterben, nem tudok rohangalni a monitor es a tv kozott. Felvenni meg nem tudom, mert foldi antenna sux. 😞

Efreet
nézd meg a fifaworldcup.com-ot, van rengeteg jó info... ezt a szlovén meccset meg nézd meg, jónak tünik a közvetítés alapján

Hangianix
OK, akkor holnap itt talalkozunk. Majd vadaszok egy-ket jo "arcot". 😊

Efreet
holnap:
Costa Rica - Brazília és Törökország - Kína
Mexikó - Olaszország és Ecuador - Horvátország

Efreet
jaja... de vége volt a meccsnek, onnantól tudhatták 😊
3-1re nyertek, 6-6 a gólarányuk Délafrikának 5-5... szar érzés lehet így kiesni...

Hangianix
Na ezert mondtam, hogy hulyeseg tiltani olyat, amit ugyis megszegnek.

Hangianix
Efreet: Kosz a javitast. ;-))

Hangianix
Csakugy mint Campos. Csakhogy o a 3/4-t 11-sbol lotte. (Marmint Chilli-villi :-) )

Efreet
"izgulhat, hogy mi történt a másik meccsen"... pff, csak rájuk kellett nézni, hogy tudjuk, mi történt.

Efreet
van egy stílusa, kétségtelen... kicsit feltünési viszketegsége van, kicsit excentrikus... de rúgott már jónéhány gólt kapus létére.

vége.
Paraguay jutott tovább.

Hangianix
Roflmao, most oszinten nem ugy nez ki mint egy dagadt kvarcoraarus? ;-)))