Foci VB 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-
,
, 
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
szakkommentátor (Szily László):
Érdekes jelenet: Marcos, a brazil kapus akkorát dobott a labdával, hogy leszakadt a keze. De tényleg.
http://index.hu/sport/vb2002/vbmeccsek/17
"Hasszan Sast régóta figyelem. Ellenszenves. Bulent Kormazt is régóta figyelem. Ö is ellenszenves. Nem abuzálták ezek annak idején a kis Vicát? Brazília vezet a másik meccsen, így Törökország továbbjutó. Sajnálom, mert olyan mostohán bántak szegény Gárdonyi Gézával."
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Winklertöl nem is vártam gyengébb szöveget 😊
A brazilok élénken kezdtek. Mondjuk nekik kell igyekezni, hiszen úgyis továbbjutottak, így ha lazán döntetlenre adják a meccset, tovább juttatva Costa Ricát és kiejtve Törökországot, eléri õket a Boszporusz Bikájának (Dr Winkler szerint a Dardanellák Dömperének) bosszúja
Szerintem a brazilok nem fognak hajtani, szóval sok gól nem lesz, de ne legyen igazam!
Ujra megnezve a 11-st, a korabbi velemenyemmel ellentetben: nem ismeteltetni kellett volna, hanem ervenyteleniteni. Nemcsak Ortega rugta szabalytalanul, de Crespo sem allhatott volna ott.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
halistennek 😊
Mar az elso meccsen latszott rajtuk messze nem olyan jok mint mondjak!
Paraguay Viszon nagyon szepen es eredmenyesen jatszott remelem elkenik a nemeteket is!
Paraguay megérdemelten jutott tovább, jobbasn küzdöttek, mint Dél Afrika, bár õk is szimpi csapat voltak.
és remélem brazil-angol vagy német-angol vagy brazil-német döntõ lesz szoval ennek a 3 országnak szurkolok

a Horvát csoportban matematikailag még mindenki továbbjuthat 😊
http://index.hu/sport/vb2002/sansz/
Costa Rica - Brazília és Törökország - Kína
Mexikó - Olaszország és Ecuador - Horvátország
3-1re nyertek, 6-6 a gólarányuk Délafrikának 5-5... szar érzés lehet így kiesni...
vége.
Paraguay jutott tovább.