Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
kiraly az a parasztbajusz 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Hangianix
Hat nem. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Efreet

hát nem szépek?? 😊)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hangianix
Csak nem tudja meg Victoria. 😄

Efreet
Beckham félrelépett 😞(

Hangianix
De jo is lenne egy spanyol-angol donto. Bosszut allhatnanak a spanyolok az Armada bukasaert. 😄

Efreet
bamm... szép gól.

Hangianix
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!

Efreet
:o)) most miért baj? érdekes meccsek lennének...

Hangianix
zert jo, hogy a szenegali-torok es amcsi-nemet parositas nem egy agon van, mert egy amcsi, torok ill. szenegali dontobejutasnal vernem a fejem a falba. Bar legalabb lenne hajtas. 😄

Coine
jaja 😄
ekte német drukker

Efreet
legalább tudnád leírni 😊

Punker
Deutsland über alles

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ipszilon
naná, hogy USA! elverték a portugálokat!:-)

Coine
nem eshetne ki mind2 ? 😄

Coine
remélem a németek móraesre tanítják a hamburgerzabálókat....már csak mexikó miatt is 😞

Hangianix
Hat, mivel Dikki nemet drukker, nem kerdeses. Hajra USA! 😄

Efreet
kettes kérdés: Németország-USA? 😊

Laalee
foci száksz

brazilok nyernek!

Hangianix
Mondjuk az elso felidoben legyen az az eredmeny, mint az Angol-Dan-on, a masodikban, pedig, mit a Brazil-Belgiumon. Tehat 3:2 a vegere az angliusoknak.

Efreet
holnap angol-brazil? nagyon remélem szép meccs lesz, mindkét csapat tud nagyon látványosan játszani. inkább izzadtságszagú lesz sajnos 😞

Hangianix
Ki gondolta volna, hogy Torokorszag es Szenegal kozul az egyik ott lesz a 4 kozott. Tenyleg, ugye most nem olyan lesz, mint 94-ben, amikor lejatszottak a bronzmeccset, de mindegyik megkapta az ermet.

Hangianix
Valami tipp? Ohaj-sohaj a holnapi es a szombarti meccsekre?

Z
Én már alig várom, hogy memóriát nyomassanak az emberekbe, és akkor isten leszek!!! Nem kell rohatt könyvek felett görnyedni...és akkor a beseggelõsök kora végre leáldozik!!! a Cyberware lesz a legnagyobb újítás a számítógépek megjelenése óta!!!

Efreet!! Ha tudsz valamit, akkor szólj nekem kérlek, mert mennék én is kísérleti patkánynak!! 😄DD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Efreet
elég cyberpunk vagyok, hogyha lehetne jelentkezni kísérleti implantokra, én megpróbálkoznék velük. legyen az szem, kar, láb, akármi...

a jeladó nem segít semmit a játékosokon, a játékvezetés fair-ségét segíti elö.

FREAK
tudthatod, hogy a cyberkultúra is erre épül..... 😊))

na jó, csak ez az apró kis implant, aztán semmi több.......... na jó, upgrade is jöhet, ha már használom..... hmmmm, nem is gáz, mit lehet még beszerelni???

10 év, és célzólézer lesz a csatárok fején

Riszpekk

Efreet
marhanagy cyber minden cipöben elhelyezni 1-1 pici jeladót 😊) (meg a labdában mondjuk 4et, hogy a pontos helyzet meghatározható legyen... gólvonal-szempontból fontos lehet)

Efreet
igazán nagy technikai villogás nincs itt a vb-n... pár extra kamera, ami együtt tud haladni a labdával meg ilyesmi, de a téliolimpián pl jóval nagyobbat domborítottak a számítógépes háttérrel... (bár azért itt se semmi a gyeptologatós stadion 😄 )

FREAK
cyber rulez 😄

Riszpekk

Hangianix
Ja igen, most miert nincs olyan hoterkep meg ilyen okossagok, mint a 98-as vb-n? Nem mondom, hogy olyan fontos, de erdekessegnek jo volt.

Hangianix
En nem sirtam, hogy keves a gol. 😄 Es egy uj generacionak kellene felnoni, amire kinevelnek a jateksoskbol a lest. Efreet-nel van a pont, az a helyzetjelzos otlet kiru. 😄

Laalee
hat asszem igy en is neznem a meccseket 😄

FREAK
bazeg, ti sírtok, hogy kevés a gól........... les nélkül lenne 2x ennyi

már ez se jó??? és hülyeséget írtál, les nélkül sokkal fontosabb lenne a jó védelem, így most elég, ha jól lépnek elõre.....

Riszpekk

Efreet
lehet olyan sportot is csinálni, csak már nem foci lenne a neve 😊 leginkább az tenne jót, ha minden játékoson és a labdán is lenne helyzetjelzö, ez egyértelmüvé tenné a les létét vagy nemlétét, és a számítógépet (mint talán a leginkább függetlenné tehetö döntésforrást) be kellene venni a bírói munkába. vannak kamerák, vannak mozgásérzékelök... meg lehetne oldani (profi meccseken legalábbis, mert nem lenne olcsó mulatság)

Hangianix
Es akkor egy jatekos mindig ott allna a 11-s pont es az 5-s kozott es mondjuk az eredmeny az a vizilabdahoz hasonlitana. Abbol nem kerek. 😄

FREAK
nagyon helyes, a szabályok suxosak

a lest pl. el kéne törölni, és akkor lenne elég gól, az olaszok is nyugodtan védekezhetnének

Riszpekk

Efreet
javaslatokat mindig lehet benyújtani, aztán a FIFA majd mérlegeli... a kamerásbíró már úgynézki bevezetödik... meg volt ötlet már a 2 pályabíróra (térfelenként - rohangálás ellen), az esetleges 11-esek meccs elötti lerúgására, a hosszabbítások átalakítására...

Hangianix
Tehat elvileg 4 ev alatt jutottak el ide. De ami nem tetszik, hogy ne probaljanak ugy csinalni, mintha ok talaltak volna ki a sportagat. Az akkori modositasi javaslatok (nem 100%ig lesz pontos): Nagyobb kapu, a palyat osszak harmadokra, vagy negyedekre ill. volt valami a kez hasznalataval kapcsolatban is.

Hangianix
1994-ben mar a 16 koze jutottak, a brazilok 1 gollal vertek meg oket. A kovetkezo vb-n 0 ponttal estek ki. Nekik konnyebb ott lenni egy vb-n, mert a csoportjukbol mondhatni Mexiko (eddig legalabbis) volt a biztos tovabbjuto, a maradek ket helyert, meg nem volt tul nagy harc. Csakhogy, ami igazan veszelyes egy amcsi hegemoniaban az az, hogy mar a 94-es vb utan is probaltak a szabalyokon modositani.

FREAK
mit tudni?? 8 év alatt ide jutni nem szar...

Riszpekk

Laalee
szegeny olaszok 😄

Hangianix
Ha eyg tv-nel dolgoznek, akkor megcsinalnam az erotikus verziojat a dolognak. Olyan anyagbol lenne a ruha, mint amibol a kepeken a "focista holgyeknek" a topjuk van. Sot, minden sportnak csinalnek egy ilyet. Biztos meglenne az 52 adas / ev. 😄

Efreet
nincs. legalábbis nem olimpiai sportág 😊

Hangianix
Jo, a ferfi verziot (szerintem nincs) biztos nem neznem meg. 😄

Efreet
szinkronúszásban ritka a bunyó... viszont kétségtelenül ritka szép sport.

Hangianix
Akkor mar inkabb a szinkronuszast. En nem rendelkezek valami tul nagy szeperzekkel, de el kell ismernem, hogy egy szepen megkoreografalt szinkronuszo szam, az valami elkepesztoen gyonyoru.

Morfi
Ennyi erõvel nézzed a nõi vizilabdát ;>

Efreet
Hangianix: nincs ilyen lehetöség. csak moderátorok tudnak ilyet.

Hangianix
Marmint, ha golt lo, ez kimaradt.
Efreet - olyan jog nincs az sg-n, hogy a sajat uzenetemet tudjam szerkeszteni? Mas forumokon lattam ilyet.

Hangianix
Oszinte leszek, azert neztem meg 1-2 meccset anno, mert tudtam, hogy az USA egyik GOLEROS jatekosa, neha ugy unnepel, hogy leszedi a trikojat. Na es soxor nincs rajta melltarto.
😄DD