2364
Világbajnok: Brazília
-
#1894 multitasking-nak hívják :o))) én jó vagyok benne... -
#1893 En nem vagyok olyan jo, mint az a katona, aki a Ki mit tudon is fellepett a tobbsiku gondolkodassal. Vagy valami ilyen neven ment. Szavalt, kozben franciaul irt egy verset, feladatokat oldott meg. :D -
#1892 nekem nagyon régen volt bármilyen ablak maximize-on... és általában legalább 3 ablak van fenn :) -
#1891 En kis ablakban gepelek, most eppen ujsagot olvasok kozben. :D -
#1890 "The Rematch doesn't need a cage. And this time, first to one hundred wins!"
Terry Gilliam nagyot alkotott... -
#1889 ja kérem.. a jobbak átolvassák mielött rányomnak a mehet-re... meg már gépelés közben is a képernyöt nézik, és nem a kezüket ;))) -
#1888 addigra megint változnak... majd kiderül ott mi lesz, hogy egyáltalán ott lesznek-e, meg ilyesmi... messze van még. -
#1887 Beszarok. Eygszer, hoyg. Most mar mindig igy irom. -
#1886 Csak nehogy tul nagy csalodas legyen nekik 4 ev mulva a vb, ha kijutnak. Mert azert a 8 koze bejutni nem konnyu, eleg ha ellenuk fujnak eygszer a birok. -
#1885 mindezek mellett nagyonnagyon szép meccs idáig... gyakorlatilag szabálytalankodás nélkül... nagyontuti :) -
#1884 Egyebkent, ha jol tudom a felkeszulesi meccsekes eygszer se nyert Korea. -
#1883 Mondom, ha egy sztar csinalta volna, azt nem rugjak ki, mert azert nem hulyek. :D -
#1882 igazán gólveszélyes helyzet volt 2 spanyol. 3 percen belül itt a végén :) -
#1881 De az a kapufas mentes, az irto mak volt. Ha nem tud neki dolni, szegenyt kineveztek volna bunbaknak. -
#1880 ehh... ami a háttérben megy az nagyon szomorú :( kicsinyes bosszú... -
#1879 Ugy ertettem, nem voltak azok igazan golveszelyesek szerintem. -
#1878 Egyebkent milyen szemetseg amit a Perugia csinalt. Erdekes a Juventus nem rugta ki Trezeguet az eb-n ltt aranygolja utan... Ebbol mondjuk kitunik, hogy nem alapember ott az Ahn. -
#1877 az elején volt 2, aztán a spanyoloknak volt vagy 6-8... -
#1876 A koreaiaknak meg helyzete se volt igazan. -
#1875 spanyolok jobbak, de nem képesek egy gólt berúgni. -
#1874 Sokkal tobb helyzete van a spanyoloknak. Jol jatszanak na. :D -
#1873 igaz, az írek nagy bulit csaptak minden meccsen :o) -
#1872 Szerintem nem volt jogos a piros! Sárgát kellett volna adni! A gólja gyönyörűűű volt! -
#1871 Dehoygnem, az irek, meg az angolok. :D
Ha a kapus nem a kapufanal fogja meg a fejest, beesett volna a kapuba a labdaval egyutt. :D -
#1870 azt mondták, hogy nem hoz a kapitány nem 100%-os játékost pályára, ezért raul pihen.
"A spanyol válogatott orvosa engedélyezte Raúlnak, hogy a negyeddönt?ben pályára lépjen Dél-Korea ellen.
- Rendbe jött az ágyéksérülése, s most már csak rajta múlik, hogy vállalja-e a játékot - mondta Genaro Borras. A Real Madrid huszonnégy éves csatára a héten el?ször végzett könnyített edzést a meccset megel?z? napon. "
ezexerint nem vállalta - vagy nem volt hajlandó kockáztatni a vezér, és inkább tartogatja az esetleges továbbjutásra.
többen vannak persze, de más országok bármennyivel is kevesebben voltak nem tudtak feleekkora hangulatot se csinálni :o) -
#1869 Azert nem nehez tobben lenniuk a stadionba. :D
Na a fogalmazas nem egeszen tiszta, de ertheto. :D
Raulnak 2 sargaja van? Vagy serult? -
#1868 és mindemellett szépen játszanak. nem nagyon lennék meglepödve, ha bírói rásegítés nélkül tudnának nyerni a spanyolok ellen.
(most a Go West-et éneklik... nem értem igazán miért :D ) -
#1867 amit a koreai közönség csinál biztatás terén, az valami fantasztikus... folyamatosan énekelnek, dobolnak, minden labdaszerzésnél ünnepelnek... morálisan nagyon nagy hatása lehet. -
#1866 Tippek? Ujabb mediterran gardat verhet ki Korea. Ha olyan lesz a biraskodas, mint a digok ellen, akkor nem lesz nehez dolguk... -
#1865 kezdödik a Korea-Spanyol -
atee #1864 Mar csak a Spanyolok es Torokok akikben bizok:) -
#1863 deutschland! -
#1862 Mondjuk nekem az a furcsa, hogy nem nezett fel a ficko, tehat nem latta merre mozdul Seaman. Vegulis mindenki azt hisz, amit akar. :D Szerintem lecsuszott. :D -
#1861 Haaaaaaat. Hatareset. Tenyleg a labda felett kitartott labbal ment, de inkabb suta mozdulattal, mint szandekosan. Meg lehetett adni. -
#1860 amúgy meg itt van ronaldinho nyilatkozata, ki-ki döntse el saját maga hisz e neki vag pedig tényleg csak lecsúszott/ ha a magyaroknak is így csúsznának le a labdák nem itt tartanának/
Ronaldinho bevallotta: számított arra, hogy David Seaman kimozdul a szabadrúgására.
A brazil klasszis a negyeddöntő 50. percében 35 méterről, a
jobb oldalvonal mellől emelt az angol kapus fölött a hálóba. A
találat a dél-amerikai együttes továbbjutását jelentette.
- Cafu szólt, hogy számítsak rá, Seaman minden távoli
középreadásra kiindul. Kapura csavartam és szerencsém volt -
nyilatkozott a játékos, akit később a Danny Mills elleni
szabálytalanságért kiállítottak.
Cafu azért tudott "súgni" társának, mert a Real Zaragoza
színeiben játszott az 1995-ös KEK-döntőn, amikor az Arsenal kapuját
védő Seaman hasonló szituációból, az utolsó percben a félpályáról
kapott gólt.
Szerintetek jogos volt a piros? -
#1859 Kovacs Kalman az Auxerre-ben 2x volt masodik a francia gollovo listan - egyedul Papin elozte meg. Egyutt jatszott Scifo-val. En orulnek, ha a maiak kozul valaki legalabb olyan szarul jatszana mint o. -
atee #1858 akkor is lecsuszott loves volt....
a bena Angol kapusnak ez is beakadt :(
nemtudom minek eroltetik mar regota nem jo kapus. -
Shrike #1857 Sztem Kovacs Kalman ne okoskodjon, elhiszem hogy faj neki, hogy mas megtud olyan dolgokat is csinalni a labdaval, amirol o esetleg csak almodott, de nehogymar magahoz viszonyitson! Mit ugral itt, es probalja csokkenteni Ronaldinho erdemeit?! mintha lenne valaki vagy szamitana es szamitott volna valaha is a labdarugasban! Azzal a dumaval meg menjen a fenebe, hogy Ronaldinho nem akkora sztar, hogy megengedhetne maganak egy ilyen szabadrugast! Nezzen mar magaba ez az idiota! :) -
#1855 Nem mondtam, hogy tudok németül. -
#1854 Ronaldinho is azt tud. Foleg a lecsuszott rugasban jo. :DDD