21
Evil islands
  • Esrohnoil
    Tudtátok h. van kiegje?
    Ráadásul 2006-os, ha minden igaz. :)
  • Was
    Én újra elővettem a játékot, egy fél éve rengeteget játszottam vele. A gondom az, hogy nekem egy olyan verzióm van, amely németül beszél, de angol a menü és minden egyéb szöveg. A legnagyobb baj pedig az vele, hogy nem lehet meg-patch-cselni se angollal, se némettel.

Egy angol verzióval tudna segíteni valaki?

(Egyébként ebben a mix-es változatban, ami nekem megvan, nem lehet állítani a nehézségi fokozatot. És a három fős partim nem tud leverni egy db veteran csontvazt, nem bírják egyszer sem eltalálni. De pl. két veterán ork is lenyom. Pedig aztán variáltam ám mindenfélét...)
  • JLH Fans
    Hat remelem is hogy lesz jo kard:)
    Amugy ragyurtam mar epitesre persze tele vagyok healingelos pancelokkal 1 meg 40 mp es strenghtent nyom.
    A kardom meg weakent,a lovagtarsame meg lightingot.
    Amugy nekem jobban bejon a varazslo mint az ijasz.
    40 es dmg lightingot csinal,es altalaba a wormok pancelja csak 17-22.
    raadasul mindezt 15 staminaert.amibol van neki 127 es ugye toltodik is...:)
    Ugyhogy halistennek beindult a bolt,most mar a harmadik szigeten vagyok abba a hulye sivatagba.
    Gipathba visszamenni sajn nem lehet ,ugyhogy szegeny Airyt meg mindig tuszkent tartjak fogva:(
    Nem baj igyekszem elsore vegignyomni mostmar normalon.
  • JLH Fans
    Haat..nagyon remelem.Amugy kardra gyurtam de mondtam hogy nem jo mert azota csak baltakat meg mace eket ill hammert adott jot kardot nem:(
    Nem fogok normal ala menni bar eleg gazos igy.
    Pl meg a 140 HP s Young Blue Trollokkal se birok.
    Mondjuk erdekes is lenne 8-29 es sebzessel:(
    Bezzeg az o armorjuk 21 es...
  • Mike
    sajnos nem emlexem pontosan, de szerintem vissza lehet menni
  • Mike
    mondtam, hogy a kardra gyúrj

normal szinten vannak ellenfelek akiket egyszeruen nem lehet kinyirni, mert szinte meg sem tudod utni. Easy-n bezzeg vegzel veluk pikk-pakk (ilyenek pl. a hatalmas ogrek, fabunkoval)
    ez szerintem az egyik legnagyobb hiba.
    masreszt nem kell mindenkit megolni, sokszor eszrevetlne kellett maradni, ez tetszett.
    Nem emlexem a kapitanyra
    En sokaig jatszottam 3 fovel, aztan atvaltottam easyre, onnantol egyedul mentem
    amire meg gyurtam az a nyilazas
    fejre igen hatasos
    pl. utolso palyak egyiken volt egy muki (ott osszevissza koslattam, ezert utolag kaptam meg a kuldeteseket) akit lazan fejbelottem, aztan olvashattam rola, hogy milyen veszelyes ellenfel :)
  • JLH Fans
    Basszuskulacs...
    Ez nem jo azota mar csinaltam vagy 15 kuldit a kov.syigeten valami I vel kezdodon...
    1 mentett allasom volt azelottrol,de hiaba is,mert gyakorlatilag mindenkit megoltem mar Gipathba,es a 120 HP s allatja ellen tovabbra sincs sanszom...
    kardom lvl 2 esen van mar de minek.
    Ha nem tudok oda visszajutni kesobb akko nekem befellegzett:(
  • JLH Fans
    No support?
  • JLH Fans
    Ertem koszi szepen a tanacsokat,mostanmar elkezdtem es bevallom a Silver utan ez tetszik a 2.legjobban a kalandjatek-RPG keverekek kozul.
    Mondjuk most mar eleg sokaig eljutottam es megfogadtam a tanacsokat es ragyurtam 1 fegyverre (axe) csak 1 bibi volt.
    Az elejen ugye kapsz egy bronzkest amit nagyon sokaig nem erdemes lecserelni mert nincs jobb nala vagyis 1 kicsit talan van,de az elejen ratettem 1 pontot a dagerre es ugy mar nincs,szoval a lenyeg hogy akkor meg az a hulye old dargon odadta nekem a kardot....
    Baromira kiraly volt,majdnem szamurajkardomba doltem mert meg most is azzal a fegyverrel megyek pedig mar nem is Gipath szigeten vagyok,
    es megis a kard a legjobb,csakhat mennyivel jobb lenne ha azon volna a +3skill.
    Nagyon tetszik benne hogy nem lehet minden ellenfelet lazan kinyirni eleg jo kihivas,sot neha mar kicsit tul nehez is volt.
    Mondjuk Mike nem tudom pl hogy mikor ki kellett nyirni a Captain mikor arlo lett es 80 HP ja volt azt hogy szedted le,mert nekem csak kb 30.szori visszatoltessel sikerult...
    Es az is jo,hogy van ahol mar tenyleg tul sokan vannak,es izegnek mozognak es nem kis ugyessseg kell elkuszni kozottuk.
    Nem ertem a PC Guru miert csak 84% ot adott ra...
    Egy baj van csak tul jo a progi,es aszittem a Heroes kampanyok befejezese utan maj 25 utan nyugis vizsgaidosyakom lesz vegre,tanulok meg minden.
    Erre itt a foci VB,raadasul 2 napra egyik haverom kolcsonadta az Evil Islandot...
    Jah Mike toled 1 kerdes.
    Most jutottam at masik szigetre,de elmentettem elotte.
    Ugye visszaenged meg Gipathra nem kell elotte minden kuldit ott megcsinalni?
    mert azta demon-demon nak hivott vk it a 120 Hp javal nem igazan tudtam megcsinalni,pedig Airy kiszabaditasahoz az kell.
    De ha nem lehet visszajonni akkor visszatoltom, es megcsinalom most vhogy.
  • Mike
    annyit szerintem nem kellett gyalogolni. (nézd meg a DS-t) Hangulat terén meg nagyon ott van, a dumák, benyögések, a lopakodás, kúszás, a testtájékra célzás, mind olyan ami máshol nem igazán volt.
  • tomcs
    hat rpgnek inkabb rpg mint a dungeonsiege es tenyleg van feelingje.. en pl vegigjaccottam, a rip bugos volt mert pnt a foellennel mindig kifagyott de szereztem isot, asszem meg1x vegig fogom rakni.. a vilag ahol jatszodik eroteljesen nem rossz, csak a sok gyaloglast lehet talan megunni
  • Sephi
    ugyan... szerintem vedd elo a Dungen siege-et es aszt jaccad ember ... ez a Evil Islands mar regi es en ghamar beleuntam.
  • Mike
    Erdemes.
    Király a progi. hangulat, grafika mind mind kitűnő
    kezd el normalon, és ha nagyon nehéz játék közben válts át easy-re. vagy kezd az elejétől így, de akkor menj egyedül.
    Támadó varázslatok elég gyatrák, közelharc jobb, plusz a gyógyítás. Döntsd el melyik fegyver szimpatikus, és csak azt fejleszt, ill. a hátbatámadást.
    Ja és kérdezz nyugodtan bármit, fogok válaszolni.
  • JLH Fans
    Szijasztok,helyzet az hogy nemreg szereztem meg ezt a progit,ami kb szerintem lassan mar 1 eve jelent meg,ugyhogy talan nehanyan azert meg emlekeztek ra azok kozul akik ismertek.
    Csak nehany tanacsot szeretnek kerni,hogy erdemes e egyaltalan belevagni,mik a benyomasaitok rola,hova helyeznetek az RPG k kozott.