39
nem hiszem el hogy csak 3-4 embert érdekel...
-
#39 kösz:)nembaj -
#38 Ezért hagyjuk süllyedni .)) -
#37 ez csak propaganda-topic! -
#36 Nincs meg itt annyi hozzaszolas, hogy 1 topic ne birna el... Ezert oda irom, hogy honnan lehet leszedni :) -
#35 honnan lehet olyat leszedni(csakhogy legalább keresgélni ne kelljen - magyar nincs gondolom vagy tévedek?) -
#34 bocs a "kis" jelzőért! -
#33 hehe nehogymár fordítva kis fanatikus:))) -
#32 Na énis úgy tudom, hogy átdolgozott MDK motor, de valami cikkben, vagy írásban, vagy mittoménmiben olvastam, hogy van valami köze a ds-hez is. (de már nem tudom pontosan mi) Mindenesetre mikor a ds-t megláttam először kapásból aztmondtam, hogy az nwn engine-t lopták el, vagy használják :)) -
#31 haat nehez ugy... a wizards oldalan van egy 3rd edition karakterkidobo, ingyen letoltheto. de ebbol az uj szabalyokra nem fogsz rajonni... talan tolts le egy phb-t es nezd at, ha van idod :) -
#29 Na, az elmult orat a bioware weblapjan toltottem, de egy betut nem talaltam ezzel kapcsolatban. Mindazonaltal nekem is ugy remlik, es ugy hiszem, hogy az nwn engine tulajdonkeppen egy teljesen atdolgozott mdk motor. Ugyanakkor a DS-el csak annyi osszefuggest latok, hogy mind2 kulso nezetbol megy :))) -
#27 Haat ha ugyis volt, azert a biztonsag kedveert raszant 2 evet es osszedobott a bioware egy masik motort, ha esetleg az mdk2-é nem lenne jo... -
#25 Még szép, hogy várom.
Hülye kérdés.
-
#24 3 cd -
#23 nekem csak egy kívánságom maradt a játékkal kapcsolatban: küszködje ki legalább a 15-20 fps-t!!! -
#21 nem beszélve a tizenvalahány fényforrás egyidejű kezelésével, közelről egy gyertya lángja is remeg.
Nagyon sok varázslat lesz..stb..
Szerinte aki igazán kiváncsi a grafikájára ne a screenshotokat nézze, hanem a modelviewert ( ebben feleakkorák a textúrák, mint a végleges game-ban lesznek), meg a toolsetet . -
#20 az meg legalábbis elviselhető:)) bár szerintem a textúrák "picit" szebbek lesznek meg a ruházat libegése valami óriási:) -
#19 Ezt honnan veszed, hgy borzalmas lesz a grafika?
Ugyanazt az engine-t használja, mint a Dungeon Siege.
-
#18 uff majd kb két év múlva lehet hogy nekem is telik rá(nem mintha másra költeném el a pénzem...ami nincs) -
Ramza #17 Én meg szeretem, ha egy fa fának néz ki, nem valami csökevénynek. Egy elf elfnek, nem pedig valami amorf testű lénynek. Ha egy városban nem tucatházak vannak. Stb.
Szóval Freak koma, a külső nézet lehet, hogy baromira nem korszerű, de legalább szép :)
Amúgy a BG grafikája nekm is jobban tetszett, de hát valószínűleg ez a jövő (jelen).
Szinte biztosan nem fogom megvenni, de ha mondjuk magával ragad annyira, mint mondjuk a heroes4, akkor van rá minimális esély :) -
#16 Nekem se lesz nagyon rá, de ha bejön, akkor meggondolom... -
#15 ehh -
#14 lesz rajtam kívül olyan akinek nem lesz rá pénze? mert azért valakivel jó volna majd játszani(úgy tűnik 2 emberke lesz csak akiket ismerek) -
TheZsenyka #13 Ez borzalmas... nagyon fos a grafika... remélem azért nem hal meg végleg a Baldur's Gate... talán lesz folytatás és nem ezt szánják annak... Átteszik 3d-be és meghal mint annyi kúl játék. -
#12 Nagyon jó game lesz. Már csak ki kéne jönnie... -
#11 BG ehh bocsi csak gyorsan irogattam szal AD&D bocsi de ma komoly nagyon hülye vagyok
nem baj hamarosan megyek gyakni a DS-sel:) -
#10 szerintem a külső nézet bőven megfelel a BG rendszerének... -
#9 akkor yofej vagy:) -
#8 te mindent leszólsz mi ez a morrowind? valami kábszer? -
#7 külső nézet fuuuujjjjjjjjjjjjj
:)))))))))))))))
nem akarok én babázni :)))))))))) -
Ramza #6 Én egészen biztosan nagyon várom! -
#5 de tényleg kéne egy felmérés hogy egyáltalán ki várja innen a supergamesről az NWN-t:)) -
#4 Bioware-nél a screenshotok -
#3 Na, itt találsz:
http://www.neverwinternights.hu/ -
TheZsenyka #2 Arghh... képek? Múvik? Arghhh... -
#1 terjesszük a hírt! gyerünk látogatni a topicot meg az oldalt is:)