11
Nehogy az legyen
  • Hanzo
    Jah...ez is egy megoldás,csak fene tudja hogy mennyire károsodna tőle.
  • [Walaki]D`Lair
    Fogsz egy fogót és kijjebb hajlítod a kondenzátort. vagy fogod és lecsippented. Akkor nem zavar.

• Hanzo
    Üdv!

Most Abit KR7A-t akarok venni,de valami nagyon aggaszt.Egy csomó képet megnéztem erről a lapról és nagyon úgy tűnik hogy egy kondenzátor túl közel van az AGP slothoz.Ez azért zavar olyan nagyon mert Ti4200-at akarok venni hozzá ami ugye kicsit hosszabb az átlagméretnél,és így előfordulhat hogy nem fér bele a kártya vagy pedig hozzáér a kondenzátorhoz ami ugye megint nem jó.
    Ha valaki hallott ezzel kapcsolatban valamit kérem segítsen mert nem szeretném megszívni a dolgot.
  • Dikkma
    Nincs ezekkel semmi gond.
    Az általad említett Epox ügy létezik de ha nem azt veszel értelemszerűen nem érdekes :)
  • Lolka
    Nekem 1,3-as Tb-m van egy sima KG-7el és egy Inno Gf2 Ti 64 DDr-el és semmi gond!
  • Hanzo
    Visszatérve az eredeti témára...
    Akkor kellene félnem kompatibilitási gondoktól?
    Csak azért kérdem mert hallottam hogy az ECS K7S5A lapja pl. nem működik jól az 1400-as thunderbirddel.De keringktek olyan hírek is hogy az Epox kt266a-s lapja meg a GF4Ti4xxx-el nem passzolnak.
    Csak ezt szeretném elkerülni.
  • Hanzo
    Nem a 64 megás a 128 a drágább.
  • Hanzo
    52 bruttó
  • Hanzo
    Sziasztok!

Szóval az a helyzet hogy van egy 1400-as thunderbirdem egy szar lappal meg egy szar videókártyával.A napokban viszont akarok venni a procimhoz egy Abit KG7 Lite-ot meg egy Inno3D Ti4200-at.
    Mivel nem szeretnék pofára esni,gondoltam megkérdem itt hogy hallott e valaki bármi féle inkompatibilitásról az általam tervezett konfig ügyében.
    A segítséget előre is köszi.