19
Avagy hogyan készítsek Videot arról hogy mit csinálok a gépem...
 • Misi az ezredes
  #19
  aha (arra nem képes) csak a másik félnek a vebcam képét tudod rögzíteni pl :/ de olyat tudsz h lejátszod barátodnak
 • Dyg
  #18
  Hello Evribody!

  Egy kis segítségre lenne szükségem. Lett egy WebcamMax nevű progim, és nem nagyon boldogulok vele. Avi formában menti a monitorképet, de amikor a monitoron megjelenő filmet akarom lementeni, akkor csak a nagy sötétség.
  Pls valaki, ehhez naon lama vagyok.
 • Misi az ezredes
  #17
  Csak olyat tudok amiben le tudod játszani!

  Webcammax
 • Pityumax
  #16
  Hy!

  Nem rég letöltöttem egy oldalról a Jégkorszak 2 kisfilmjét avi-ban, amit valószínűleg DVD-ből vettek ki mert nagyon jó minőségű. Nem tudtok valami olyan progit amivel szintén meg lehet csinálni hogy mikor éppen lejátszok egy DVD-t a PowerDVD-vel akkor felvegye?
  Próbálkoztam már a Hyper Snap 6-tal és a HyperCam-mel is, de mindegyiknél csak feketeség lett az egész.
  Ha valaki tud, akkor plz segítsen mert nagyon kéne egy ilyen progi.

  Előre is köszönöm!
 • Dj Faustus #15
  "nekem olyan progi kéne, ami DivX-es avi-ból készít automatikus időközönként lekicsinyített képet"
  Az előbbire pedig ott az imagegrab.
 • Dj Faustus #14
  "majd a végén az összesből thumbnails(képsorozatot) készít egy nagy kép file-ba"
  Ez utóbbira ott az Irfanview
 • Waterhorse
  #13
  "nekem olyan progi kéne, ami DivX-es avi-ból készít automatikus időközönként lekicsinyített képet, majd a végén az összesből thumbnails(képsorozatot) készít egy nagy kép file-ba"

  Ugyanilyen progira lenne szükségem, a lentebb említettek, egyike sem képes egy képfájlba menteni a kimentett a képeket.
 • Icebird
  #12
  video és kép rögzitésre jelenleg a fraps a favorit. Elég a half-size video rögzitésnél, hacsak nincs több 100GB erre:). 2.3.1 regisztrált verziót tudok ha valakinek bejött ez a kis progi.
 • blackgamer
  #11
  találtam egy elég jó progit, időközönként ment képet, de a legvégén kiakad az egész, mindenesetre akkor már elkészültek a jpg file-ok
  1st Video Converter
  sima avi screenshot-ra a bsplayer-t szoktam használni, persze sok jó progi van
 • Sil78
  #10
  A képlopó programok közül a legegyszerűbb a Movie Snapshot. Igaz, ez csak annyit tud, hogy jpg-ként elmenti a film tetszőleges képkockáját (lehet kockánként léptetni), nem kicsinyítve, nem automatikus időközönként, és nem menti a végén őket egy fájlba. De ilyesmire (mármint thumbnail-sorozat készítésére) lehet mondjuk használni az ingyenes képszerkesztő programok (pl ACDSee, XnView) "szekvenciális konvertálás" funkcióját, nem?
 • blackgamer
  #9
  SnatchIt! Video Screen Capture nem müxik rendesen, talán mert sok codec van a gépemen

  nem talált valaki jobbat azóta?
 • hagirez
  #8
  hi

  Tudnátok nekem mondani egy olyan virtuális meghajtót ami felismeri az .img dvd formátumot? nero daemon clonedvd nem akarja. thx
 • blackgamer
  #7
  nekem olyan progi kéne, ami DivX-es avi-ból készít automatikus időközönként lekicsinyített képet, majd a végén az összesből thumbnails(képsorozatot) készít egy nagy kép file-ba

  találtam két progit, ami félig-meddig jó lenne

  Media Resizer 2.0

  SnatchIt! Video Screen Capture

  de nem freeware-ek, serialt meg nem találok hozzá
  ismertek ti is valami programot?
 • radeer
  #6
  Hát még giga körüli gépen is suxx az egész azzal a HyperCam-mal. Arra jó kb. hogy bemutatót fabrikálj. Tehát ha felhasználói progit mutatsz be valakinek arra jó, meg tudod mutatni hogy mondjuk Photoshop-ban miként dolgozol. De játékra én is az előző verziót javaslom, az bevált nálam is. Videókazira ki és aztán digizés majd DivX..
 • CSOCSO
  #5
  énis ezt fogom tenni de haveromhoz kell átmennem mert nekem itt ez nemfog menni de az abaj hoyg a gamezből filmet akarok.. aztán meg akaro vágni a filmet a szikla c. filmnek a zenéjéhez illeszteni.. a zenére vágni a filmet hogy jo kis akcio keletkezzen belőle.. egy kis bemutatót akarok a kántör sztrájkosoknak hogy van jobb is a CS-nél ( Infiltration ut-re)
 • SaWo
  #4
  aver is küszködött egy darabig ilyennel, e nem volt eredmény 4-5 frame/sec, úgyhogy végül kiírta a játékot videókazira, mert volt output a videókártyáján, aztán meg bedigizte videókaziról az egészet. Sajna nagyon izom gép kell hozzá, ha lopóval akarod, de lehet hogy nem lehetetlen, de én még nem láttam olyat.
 • CSOCSO
  #3
  ...
 • CSOCSO
  #2
  valaki help:)
 • CSOCSO
  #1
  helloka all!! szeretnék egy gamezról videot késtzíteni akár Divx be vagy simán aviba.. van egy program az a neve hogy HyperCam
  tök jo lenne ha müködne de szaraxik jobbra balra:(((((((((((
  mindig behal van hogy mappát bezárok és aprogram is bezáródik..szal tud vki olyan jo programot ami felvételt csinál, amint játszom vmivel és értelmes, full screenben hangal felveszi, persze ne több gigás legyen majd a file...