R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Munkanap van ám!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Komi!
Jómultkor beszéltünk egy Reg.cleaner nevü progiról amit én is használtam...
Eltünt a linkem és a teljes neve nem ugrik be!😞
Ha esetleg update-néd az emlékezetem.
Elõre is ThX!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

,remélem jó sokáig tesztelünk majd!
Mégegyszer THX a szervezésért!
Remélem este végre megint összerázódunk! Illetve 1-2 war-t nyomunk !😊
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Help hol a picskuba lehet beállitani,hogy az ase-n mint magyar szerver látszodjon,a rvs iniben találtam olyat,hogy serverlegion,oda írtam már hu-t 036, de csak az eu zászlót mutatja

Mikor tudjuk és kivel a "piszkos" anyagiakat megbeszélni?
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Pénzrõl mindig csak 1-2 mondat erejéig beszéltünk! de konkrétan, hogy kinek,mikor,hol tudom odaadni azt nem pontosítottuk.
Nem szeretnék sunnyogó lenni!!
HIP-HOP jön Vuk
bazeg nekem meg most kell lelépnem😞
ezért volt ez a nagy csend?
gyertek tesztelni ip:193.202.89.28

Csak most szezon van!😊
Késik az Athena Sword?
<2003-10-15 @ 09:01 - ZeroCool>2003-10-15 @ 09:01 - ZeroCool> (kommentek: 3)
Felröppent a hír, miszerint a Rainbow Six 3 legújabb megvalósulása, nevezetesen az Athena Sword megjelenését eltolták 2004 januárjáig. Nos, röviddel a hír indulása után Blues utánajárt a témának és kiderítette, hogy nem, a híresztelések nem valós alapokon nyugszanak. Vagyis örüljünk, mert kacsa volt az egész. A végleges játék idén novemberben érkezik (pont jó lesz a Call of Duty után 😄).
Én is szoktam lenni de már nagyon idegesít,hogy nem tudom visszaüzemelni a ts-t,majd ma talán rá tudok jönni,hogy mi a baj

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Na majd meglátom...
Kezd qrva hideg lenni reggelente!😞((
Igaz kb. 4-6 ig!😞
Nem jártok már játszani esténként?Ts-en sehol senki.Sok volt a lan-party?

lan milyen volt?
nekem nem az egerem meg a billentyüzetem szart be hanem az alaplapom,és sajna mindez akkor derült ki amikor vettem mindkettõböl ujat😞.