R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csibesz.dyndns.org
port:4000
http://kopasz.host.sk/subs/
Vuk is feltette ezt a kérdést és azóta nem láttam itt!
erre pls válasz!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
TESCO gazdaságos eldobható mobiltelefon
TESCO gazdaságos SIM kártya (külön is kapható, részleteit lásd ott)
Egyszeri csatlakozási díj (0620 Ft)
Használati utasítás
TESCO gazdaságos elemmel mûködik Nem része a csomagnak!
Ha problémája van a készülék használatával, hívja bátran ügyfélszolgálatunk emeltdíjas üzenetrögzítõjét.
Szerinted ez komoly??? Lassan belphetsz a n.0.0.b. klánba Sniper mellé

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Bocs hogy eltûntem de beszart a netem,ide is alig tudok írni!Remélem azért jót henteltetek!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Volna egy olyan kérdésem a tisztelt publikumhoz, hogy hajlandó lenne-e a társaság néhány magyar forintot áldozni arra, hogy a jatekok.hu szerverbe vegyünk egy szép kövér winyót, hogy gond nélkül terpeszkedhessen a hunters.hu letöltés szekciója (modok, mapok, pecsek, meg ami belefér).
Ha lehet, minél hamarabb válaszoljatok, mert két héten belül lesz egy szerverleállítás, addigra el kellene dönteni, hogy mi legyen!
Az is megoldás, ha valaki fel tud ajánlani egy olyan 7200-as ATA100 winyót, amirõl elmondhatjuk, hogy nagy valószínûséggel nem fogja megadni magát pár héten belül 24/7-es mûszakban, és magával rántani az egész szervert.
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Ricsi! Nemhinném hogy valami nagyon nagy eset ezzel multizni, én is megtaláltam magamtol a multiplayer menüt. Onnem meg evidens -> create account -> go mp
Ha a single playert se vágod... pfff. Legyél leleményes

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!
Én szoktam "jobb reggelt"-el köszönni,mert az aktuális mostanában nem tetszik

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Egy játék reinstal megoldotta,utána felment simán!
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
találtam 1 pecset ami 1.0 verziorol 1.51re pecseli a gamét.
Erre telepités közben elszáll vmi hibával.

na grrrrrrrrr
Van egy kis gondom, tenném fel az 1.51-es pecset és ezt irja ki:
This patch is designed for version 1.50.362 only
Version 1.00.00 was found installed.
Ez mit akar jelnteni pls help
13700 nem nagy osszeg,dobjuk már ossze!
honnan a picsábol lehet máshonnan feliratokhoz jutni?kurva annyukat a jogvédõ szervezetekneeeek!
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
(Lessz ám TK!)
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
bocsi
TÉNYLEG NEMTUDOM...!!!!!!!!!(ezért amúgy nemtom miértkellene megpicsázni)a COD-dal tudtam játszani ,de ezzel nem tudok...
légyszi segítsetek!