R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnalom, de nem tudtam, nem leirni...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
A magyarban az "ik"-es igék egyes szám elsõ személyben, alanyi (újabban általános) ragozásban "m" betûre végzõdnek.
A "játszik" ik-es ige, tehát nem "játszok is netten", hanem "játszom is neten" (mellesleg egy t).
Talán az elsõ ember, akit sikerült lelõnöm anno!😄D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha már van egy barom, aki belelöl 1/4 millát egy serverbe és halkan megjegyzi, hogy nem éppen Bill Gates, akkor felesleges kérdések helyett, csak annyit kell megkérdezni, hogy : TE haver, hova is kell utalni a lóvét??? Ne neki keljen már könyörögni...
Tudom, hogy régi magyar szokás a kummantás, avagy "ide nekem mindent ingyé" de néha lehet gondolkozni is...
Bár így utólag mindegy... Most lehet alázkodni a külföldi servereken, meg remegni, hogy ki ne dobjanak...
ByE
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Masreszt: ha regisztralatlanul irogatsz, nem fognak eleg komolyan venni!
Remelem, nem volt sok helyesirasi hibam, ha igen, akkor elnezest!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az OK, Sniper, hogy kiállsz az RVS-ért de nem értem az összefüggést...
Szerintem te életedbe 10X játszottál és 10 halálod és 0 gyilkosságod volt(gyilkolásra nem találtam más szavat) legfelfebb 8 TK-d volt ha tudod mi!!! Furcsa én jópár hónapja játszom és csak 3hete az Undergroun szedett ki a raven shieldbõl 1/2 hétre és a többiek szerintem a ROUGE SPEAR-rel(ha nem így írják bocs)is játszottak! Úgyhogy ajánlom a Black eyed peas egyik számár SHUT UP!!!
Helyesírási hibákért elnézést kérek!!
Ha 10 embernek tetszik valami, legyen akár az aknakeresõ, miért ne áldozna rá??
A többi jogos...
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Elõször is jó lenne tudni, hogy Gábor , hogy áll a kérdéshez. Mivel 100% ig biztos vagyok benne, hogy ha Õ nem adja a serverét akkor már nincs is mirõl beszélni. (mellesleg egy több mint 200.000.-ftos cuccról van szó)
Másodszor, Ugyan nálam már "kicsit" lefutott az RVS, mivel se magyar server se csapattárs este 9-ig...
Viszont másképp kéne megközelíteni a kérdést! Ki áldozna egy állandó PROFI magyar serverért amin mindig a legjobb gamék futnak! Szerintem kb. 8-10 FIX emberre van szükség!!!!
Hát ez lenne a véleményem...
Én személy szerint többet küldtem mint 3000... Igaz, 2 hónapra.De! Egy pillanatra se bántam meg! Az elsõ naptol ettõl féltem, hogy mindenki csak játszani akar, fizetni érte meg almás...
Gábor talán a legnagyobb RVS fan. Ha vele "kibasztunk" a többinek már nincs nagyon értelme. Ezért is töröltem a gamét többek között.
Szerintem álldoznának rá többen is rajtunk kívül,ha látnák hogy mûködik,csak hát így bizonytalan az egész.Biztos hogy bosszantó,ha az ember beleöli a pénzét és a felét sem látja viszont.Mondjuk aki hajlandó volna füzetni némi lóvét ha megy a szerver,az tényleg jelezhetné,mert így szerintem senki nem fog belevágni,aztán meg b@szhatjuk az egészet. Na ennyit akartam. Csao!
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Sokan dicsérik,de utánnaolvashatsz, a hardver fórumban is NF-7-es topic

Mostanában keveset neteztem és így keveset játszottam az R6-tal (ez töbnyire a NfS Undergrouns számlájára írható) de
hamarosan újra beteszem a cd-t és újra rajta leszek a web csata mezein!
Általában ismerjük már egymás gondolatát szinte és mindenki teszi a "dolgát" de azért szoktunk megbeszélni taktikaváltásokat stb.

........
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Mennyiert nezted ki? Vannak nagykeres kapcsolataim, es utanakerdezhetek szamodra, ha pesti vagy!

Igazandibol a honlapon nem nagyon tudtam eligazodni, annyi fele kiadast megert mar.
Es milyenek a regebbiek? En meg csak a harmadik reszt lattam. Grafikailag sokkal "gyengebbek"? (Tekintve korukat)
Van ezekhez a regebbiekhez magyaritas? Meg lehet ezeket kapni mar olcsobban (EVM, stb kiadas)? Es megy meg a multi ezekkel is? Vannak szerverek? Egyenlore (bevallom) nekem a 3 sem eredeti, de valszeg a kozeljovoben beruhaznek ra eredetiben. Van eselye egy abszolut kezdonek, hogy befogadjatk a profik multiban?
felrakom a még mukodore a ravent és lesz nemulass az ujdonsult szerverunkön😊
+ Eagle Watch
2, Rogue Spear
+ Urban Operations
+ Covert Operations (+Training Disc)
+ Black Thorn
3, Raven Shield
+ Athea Sword
Asszem a sorrend is jó. Majd egyszer ha lesz sok idõm, írok a hunters.hu-ra egy R6 történelmet, én a R6 demóval kezdtem {8-)
ATi-ra szavazok én is, egyetlen gond vele, hogy 3.8-as driver felett FSAA-val nem megy rendesen a RvS.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

v. a másikra(tuningoltak) modernebb és gyorsabb is
Lenne egy lamer kerdesem, kerlek segitsetek.
Milyen reszek jelentek meg eddig a Rainbow Six-nek?
Van ugyebar a 3. resz a Raven Shield, ennek a kiegeszitoje nemsokara az Athena Sword.
De mi volt az elso ket resz? Es mennyi kiegeszito jelent meg hozzajuk, milyen neven?
Ha valaki listaszeruen leirna, nagyon megkoszonnem!