R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Utalok vitazni, meg emberekbe belekotni, de ezt ideznem kell Respectatol: "Én pedig ajánlok egy jó magyar tanárt, egy kis olvasást, hogy mûvelõdj, egy kis számítástecnikát és gépírási ismereteket, hogy le tudd írni a gondolataidat helyesen."
Sajnalom, de nem tudtam, nem leirni...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

(az elõzõ üzenetem Respectanak szólt)

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

"Nem 10x, többször játszottam és játszok is netten is meg multiban."

A magyarban az "ik"-es igék egyes szám elsõ személyben, alanyi (újabban általános) ragozásban "m" betûre végzõdnek.
A "játszik" ik-es ige, tehát nem "játszok is netten", hanem "játszom is neten" (mellesleg egy t).

Crem
Ehhh...

Talán az elsõ ember, akit sikerült lelõnöm anno!😄D

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Mégvalami, avagy egy jó tanács...

Ha már van egy barom, aki belelöl 1/4 millát egy serverbe és halkan megjegyzi, hogy nem éppen Bill Gates, akkor felesleges kérdések helyett, csak annyit kell megkérdezni, hogy : TE haver, hova is kell utalni a lóvét??? Ne neki keljen már könyörögni...

Tudom, hogy régi magyar szokás a kummantás, avagy "ide nekem mindent ingyé" de néha lehet gondolkozni is...

Bár így utólag mindegy... Most lehet alázkodni a külföldi servereken, meg remegni, hogy ki ne dobjanak...

ByE

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Mayday
Sztem rossz iranybol kozelitesz; ne a helyesirasaba koss bele, hanem maximum abba, amit mond. Egyebkent, en aki meg alig jatszottam ezzel a jatekkal, ugy latom, hogy nem halott, sok rajongoja van. Ha neked nem tetszik, attol meg sok embernek tetszhet!
Masreszt: ha regisztralatlanul irogatsz, nem fognak eleg komolyan venni!
Remelem, nem volt sok helyesirasi hibam, ha igen, akkor elnezest!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

KM
Orvos látott már?

Apropó! Crem híres lettél! Kuksizd meg a FarCry fórumot!

Crem
LoL!

Az OK, Sniper, hogy kiállsz az RVS-ért de nem értem az összefüggést...

MINDENKI BÉKÉN HAGYHAT DE ERRE AZT KELL MONDANOM fa**ság
Szerintem te életedbe 10X játszottál és 10 halálod és 0 gyilkosságod volt(gyilkolásra nem találtam más szavat) legfelfebb 8 TK-d volt ha tudod mi!!! Furcsa én jópár hónapja játszom és csak 3hete az Undergroun szedett ki a raven shieldbõl 1/2 hétre és a többiek szerintem a ROUGE SPEAR-rel(ha nem így írják bocs)is játszottak! Úgyhogy ajánlom a Black eyed peas egyik számár SHUT UP!!!

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

Crem
Õszintén szólva kurván lesz@rom, hogy nincs jegyezve egy ligán se, vagy hogy nincs pénzdíjas verseny belõle...
Ha 10 embernek tetszik valami, legyen akár az aknakeresõ, miért ne áldozna rá??

A többi jogos...

Big Daddy
Én csak november óta játszom a neten,de akkor már a Gábornak tele volt a töke az egésszel.Minden nap beszéltünk a ts-en de a pénzrõl nem volt szó,csak a szolgáltatókat szidta a Gábor!Hogy elõtte mi volt azt nem tudom,de azt én is hallottam amikor a Zoli felajánlotta hogy küld pénzt és tényleg nem volt semmi reakció.Mi a Komival beszéltünk róla hogy mi is adnánk bele ha úgy alakul hogy lessz állandó helye a szervernek. Véleményem szerint össze lehet szedni 8-10 FIX embert ha valaki komolyan meg akarja csinálni.Viszont tényleg kéne hozzá a Gábor gépe.Hát én ennyit tudok mondani,remélem nem írtam semmi bántót,nem az volt a célom! Jó volna ha mindenki leírná a véleményét,hogy tisztán lehetne látni a dolgokat.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Crem
Ir.

Elõször is jó lenne tudni, hogy Gábor , hogy áll a kérdéshez. Mivel 100% ig biztos vagyok benne, hogy ha Õ nem adja a serverét akkor már nincs is mirõl beszélni. (mellesleg egy több mint 200.000.-ftos cuccról van szó)
Másodszor, Ugyan nálam már "kicsit" lefutott az RVS, mivel se magyar server se csapattárs este 9-ig...
Viszont másképp kéne megközelíteni a kérdést! Ki áldozna egy állandó PROFI magyar serverért amin mindig a legjobb gamék futnak! Szerintem kb. 8-10 FIX emberre van szükség!!!!

Hát ez lenne a véleményem...

zoli80
baze,én többször is megkérdeztem hogy mennyit és mikorhol de egyszer sem kaptam választ.én is szivesen adtam volna annyit!

Crem
Ja!😊

Crem
2-3 hónapig saját erejébõl finanszírozta, szal' elöbb volt server mint ahogy pénzt kért...

Crem
Ir!

Én személy szerint többet küldtem mint 3000... Igaz, 2 hónapra.De! Egy pillanatra se bántam meg! Az elsõ naptol ettõl féltem, hogy mindenki csak játszani akar, fizetni érte meg almás...
Gábor talán a legnagyobb RVS fan. Ha vele "kibasztunk" a többinek már nincs nagyon értelme. Ezért is töröltem a gamét többek között.

Big Daddy
Háj!

Szerintem álldoznának rá többen is rajtunk kívül,ha látnák hogy mûködik,csak hát így bizonytalan az egész.Biztos hogy bosszantó,ha az ember beleöli a pénzét és a felét sem látja viszont.Mondjuk aki hajlandó volna füzetni némi lóvét ha megy a szerver,az tényleg jelezhetné,mert így szerintem senki nem fog belevágni,aztán meg b@szhatjuk az egészet. Na ennyit akartam. Csao!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Abit NF-7.
Sokan dicsérik,de utánnaolvashatsz, a hardver fórumban is NF-7-es topic

zoli80
sziasztok!milyen alaplapot vegyek szerintetek 2500+os procihoz 20rugó kornyékén?

KM
Munkával telit!

RAY.
Yo ReGGelt!

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Adam II
Hello!
Mostanában keveset neteztem és így keveset játszottam az R6-tal (ez töbnyire a NfS Undergrouns számlájára írható) de
hamarosan újra beteszem a cd-t és újra rajta leszek a web csata mezein!

RAY.
Ha esetleg egyedül vagy benn,akkor is tudsz játszani de azért jobb ha sokan vagyunk magyarok mert akkor ts-en komunikálunk közben!

Általában ismerjük már egymás gondolatát szinte és mindenki teszi a "dolgát" de azért szoktunk megbeszélni taktikaváltásokat stb.........

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Garanciális? nekem is ilyen van és már rég óta mûködik igaz az XP azóta 2X elszállt

Mayday
Mondjuk - ugy tudom - 9600Pro es 9800Pro gyartasaval lealltak, es gozerovel nyomjak a 9600XT es a 9800XT gyartasat. Mondjuk mindemellett, sztem pesten biztos talalsz meg tobb helyen is a keresett kartyabol!
Mennyiert nezted ki? Vannak nagykeres kapcsolataim, es utanakerdezhetek szamodra, ha pesti vagy!

AndrewCB
Még egy jó hír:

Sehol nem kapható Ati 9600PRO! Király!

Feladom!

AndrewCB
Idáig az Invitelre vártam, most az Axelerora várok! 😊

512 ADSL

Törölt felhasználó
Karácsonyra bekötik neked
Mayday
Melyik szolgaltatora varsz, es milyen net lesz?

AndrewCB
Ha lesz végre otthon netem, akkor Én biztos leszek majdnem minden este! Csak hát dec. 15 óta várom, hogy bekössék!

Mayday
Mennyire fontos ebben a jatekban a multiban a taktikazas, az "akcio" megbeszelese, megszervezese, az osszjatek?

zoli80
profik?1-2 hét és belejössz,amugy meg a serverek vegyesek,van aki 20öl egy menet alatt és van aki 1sem.egy gond van,egyre ritkábban jövunk össze sokan magyarok.pl tegnap elött király volt,egy összeszokott klán ellen a saját szerverükön egész jól helyt áltunk és én nagyon élveztem,tehát néha jó móka csak gyakrabban kéne.haljátok srácok?

Mayday
Koszonom.
Igazandibol a honlapon nem nagyon tudtam eligazodni, annyi fele kiadast megert mar.
Es milyenek a regebbiek? En meg csak a harmadik reszt lattam. Grafikailag sokkal "gyengebbek"? (Tekintve korukat)
Van ezekhez a regebbiekhez magyaritas? Meg lehet ezeket kapni mar olcsobban (EVM, stb kiadas)? Es megy meg a multi ezekkel is? Vannak szerverek? Egyenlore (bevallom) nekem a 3 sem eredeti, de valszeg a kozeljovoben beruhaznek ra eredetiben. Van eselye egy abszolut kezdonek, hogy befogadjatk a profik multiban?

traXion
Hát, Én már 2003 Áprilisa óta használom a 80as Maxtoromat, kéne már egy 200as...

zoli80
képzeljétek egy honapon belul a masodik 120gbos vinyóm szált el,jó mi?ráadásul egyik maxtor a masik(ami ma szált el)seagate.végre visszaszereztem a dolgaimat erre ez a genny is megadja magat.kicsit ideges vagyok.
felrakom a még mukodore a ravent és lesz nemulass az ujdonsult szerverunkön😊

1, Rainbow Six
+ Eagle Watch
2, Rogue Spear
+ Urban Operations
+ Covert Operations (+Training Disc)
+ Black Thorn
3, Raven Shield
+ Athea Sword

Asszem a sorrend is jó. Majd egyszer ha lesz sok idõm, írok a hunters.hu-ra egy R6 történelmet, én a R6 demóval kezdtem {8-)

ATi-ra szavazok én is, egyetlen gond vele, hogy 3.8-as driver felett FSAA-val nem megy rendesen a RvS.

ghost cb
ATI

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

KM
Ámen!

Big Daddy
Csakis Ati radeon

traXion
Én meg vagy másfél éve, mégis tudom, nem arról van szó hogy tudsz e angolul. Arról van szó, hogy mennyire nem tudsz írni, hülyeség amit leírsz és helytelen, már adtam tanácsot, hogy mutasd meg apádnak, hogy miket írkálsz ide, mert ez teljesen szánalmas...

SRY már 2 hónapja nem regisztráltam

traXion
Create Account*

Olvasni, beszélni, írni se tudsz, grat.

Create accort fenn az ubi acc nevet és elfogadod

eZT JÓ MEG ASZONTAM MI????

ricsi1
megmondaná nekem vki hogy a ***-ba kell regisztrálni a multira?

KM
Te lenni magyar?

Ha ezek akkor Radeon de szerintem érdemes áldozni 1 9600 SP
v. a másikra(tuningoltak) modernebb és gyorsabb is

Mayday
En is ATI-ra szavaznek!

Ati.

Mayday
Sziasztok,
Lenne egy lamer kerdesem, kerlek segitsetek.
Milyen reszek jelentek meg eddig a Rainbow Six-nek?
Van ugyebar a 3. resz a Raven Shield, ennek a kiegeszitoje nemsokara az Athena Sword.
De mi volt az elso ket resz? Es mennyi kiegeszito jelent meg hozzajuk, milyen neven?
Ha valaki listaszeruen leirna, nagyon megkoszonnem!