16419
-
#303 De demoban szar volt -
#302 itt már jobb a mozgás mint a demoban:) kijavitották...
taptarap -
#301 CD kulcsot kér egyfolytában ha kiiktatjuk nem indul stb...... -
#300 van valakinek olyan ismerőse aki szervereket szokott üzemeltetni mert mi lassan kezdünk kifogyni az ötletekből -
#299 ez mit takar, hogy levédték??? kifejtenéd??? LAN???
-
#298 Hát elég siralmasan alakul a multi része olyan faszán levédték mint anno a CS-ot. -
#297 jó, hogy igy pörögtök az irásban.... -
#296 van aki be tud lépni a sector ftp re? -
K.András #295 Nagyon jo!Csak gázos nagyon a multi, mivel még nem müxik... -
#294 na, jo a game? probalta mar valaki? -
#293 nem látom a sectoron a rainbowt..
-
#292 aki onnan tölt annak hány k-val repít lefelé a cucc? -
#291 az oldalra varjal picit es bejon, akkor latni fogod mi a palya csak ugye az ftp full:)
en allat lejott fel cd es kileptem azota sem ferek be:) -
#290 és hogy kell bejutni mert nekem nem igazán akar bejönni az oldal... ftp nincsen ott?
-
#289 azt veszem észre -
#288 fonn van csak nem fersz be az ftp serverre -
#287 te mondtad hogy a sector-on már fenn van -
#286 ?????????????????? -
#285 köszönd meg Jacek-nak -
#284 gregoryan2121: http://sector.warez.hu/ -
#283 Tom Clancys Rainbow Six 3: Raven Shield
ftp://DarksidersFXP:[email protected]:54321
Thx for Aiguo!
Egyelőre kőkeményen tele van, de remélhetőleg be lehet majd rá jutni! -
#282 OK. Döntetlen. -
#280 na jo elhiszem hogy top secret a mozgás, azért kösz.
Viszont azzal nemértek egyet hogy a játékban ez jol is néz ki :) -
#279 nem voltál -
#278 Nem azért nem mondom el mert nem akarom hanem mert nem lehet.De ajánlom menj el valahova éleslövészetre az általában aktiv commandosok tartják /jobb helyeken/ és azoktól kérdezgethetsz sőt még a helyes testtartás is megmutatják és elmagyarázzák mért is kell igy állnod.Pussz, hogy nehogy bunko legyek. -
#276 Bunkó voltam??? -
#273 az van, meg jo modor is :) -
#272 Nem vitatkozni akarok, hanem érdekel, szoval ha majd lesz idod elmesélhetnéd miért mozognak ugy ahogy :) azt a 20 másik dolgot -
#271 Szólás szabadság van.:))))) -
#270 Na jó nem mélyedek bele a célzásnak is van köze a mosgáshoz de ezen kivül még kb. vagy 20 más dolognak is.De ezt a témát már szertném lezárni /mivel nem állhatok le itt neked szakmai dolgokat ecsetelni/ szenvedünk ezzel a szar szerverrel mert kutya nehéz lesz ezt beconfigolni. -
#269 gregoryan2121: olvass vissza esetleg -
#268 ez nem gond csak vélemény, de nehogy már az egész cb nekem álljon -
#267 Ne az legyen a gondod hogy mozognak amikor még egy szaros servert se tudunk hostolni -
radical@work #265 Helyes. -
#263 Most komolyan szerinted ugy mozognak mint az életben? Motion capture-el lett felvéve?
Egyébként meg az oka az lett volna hogy igy mozognak hogy pontosan tudjanak célozni mozgás közben is, de nem sikerült vmi élethűre, ha szakmai közöd is van a dologhoz akkor látnod kéne szerintem -
K.András #262 Inditottam egy szervert márcsak azt kéne megnézni fel e lehet gyünni... -
K.András #261 Hehe mondjuk ha szervert tudja futattni Life,akkor nincsen gond mert ip-alapján lehet csatlakozni. -
#260 Ezerrel dolgozik Life a problémán ahogy ismerem ha megoldható lesz biztos fog szervert üzemeltetni. -
K.András #259 Hát szerintem nem lesz egyszerü menet... -
K.András #258 Nem mozognak rosszul a játékban szvsz...