16419
  • Taptarap
    Nem randizni akarok csak ötlet volt nekem mind1 mit csinálsz.
  • DayWalker
    De azt tudd rólam, hogy nem vagyok vmi beszédes, csak itt a fórumban. Egyébként én még az ismerősőkkel sem beszélek igazán.
  • Taptarap
    Mennymá.
  • Taptarap
    Találkozunk holnap hozzál két üres cd-t, ennyi.
  • DayWalker
    De akkor azt kifizessem?
  • DayWalker
    Pl. ha felírod nekem, hogy lenne hozzám eljuttatva?
  • Taptarap
    gondoltam rá de már le vagyok korlátozva ami nem meglepő de ha kell felirom neked.
  • DayWalker
    Tapi: most jutott eszembe, nem tudnád esetleg föltölteni a tévénetvörk efftépéjére?
  • Taptarap
    van már valaki Penthouse pályán??? istennek nem tudok továbbjutni kéne egy-két tipp.
  • Taptarap
    Ja de hála DayWalkernek legalább lesz netem mert eddig ugy volt, hogy még az sem lesz.Remélem addig feltörik a Ravent és lehet multiba nyomni.
  • K.András
    Hát nehéz lesz hozzászokni...
  • Taptarap
    Elköltözöm itthagyom a jó kis LAN-netemet.szip-szip.
  • K.András
    De miért is nem marad a régi?
  • Jacek
    :))
  • K.András
    Axelerot rendelj az ugyanazért a pénzért 70kb/s
  • Taptarap
    Akkor képzeld el milyen jó lesz nekem az 1100 KB/s után a jó kis 50 KB/s -es ADSL.
  • DayWalker
    engem azért zavar, mert régebben mindig 100k-val tudtam letölteni, most már csak 30-al
  • Jacek
    nekem 20 mindig kicsit idegesito de DJ irta a problemeket hat ez van legalabb jon valahonnan:)
  • DayWalker
    Neked milyen gyors volt, mert én max. 30k-val tudok letölteni
  • Taptarap
    sectorrol szedtem le én is :((
  • DayWalker
    Tapi: tucc mondani egy címet ahol megtalálható, mert a sector-ra nem tudok bemenni
  • Taptarap
    Ebben a játékban minden fassza, van már valaki Penthouse pályán???
  • oneal1
    na nekem is lejött!
    nagyon fasza...
    szép, élethű, a fegyverek hangjai is faszá!!
  • Lifeforce
    Azért mert a ge... beletették a játékba.(nem csak a szervert kell feltörni hanem a klienteket is.
  • Jacek
    vegre lejonne mar megneznem en is:)
  • Petyus_
    Azt jól teszi. :) Nem tudom miért nem tudják megcsinálni, hogy első héten release után ne legyen CD-Key ellenőrzés.. mint pl. UT2K3-ban sem volt egy jó darabig. Utána aki multizni akar vele úgyis megveszi. A demo alapján azért elég nehéz eldönteni, hogy megéri-e.
  • Gerry
    19"-es Fujitsu-Siemens, 1152*856 100Hz, de én is tudom, hogy nem fogok csodát látni...
  • Taptarap
    csökkentsd a kockák számát kb.10-re.
  • Taptarap
    Life már egés hacker hálozatot szerzödtetet, hogy feltörjék a multi részt.
  • K.András
    Mondjuk én uncsinak nem nevezném, de persze nem ártana a multi :)
    Könnyünek sem nevezném, ha meg annak tünik akkor elite fokozaton nyomjad...
  • radical
    Jó a game nagyon, szép és részletes meg realisztikus, csak működjön már a multis törés mert szingliben uncsi.
  • K.András
    Nálam tü éles a kép, akármilyen messze van láthato hogy az egy ember, ebben lehet szerepet játszik az is hogy egy 21-es moncsin nyomom...Pixeleknek nyoma sincs, lehet tulhuztad te azt a gf-4-et söt ha a full játékban is ez lesz akkor szinte biztos...Egyébként pedig ki az a K-pax András???
  • gregoryan
    én 10 k alá nem tudom vinni a gifemet..
  • gregoryan
    Figyu egy kérdés... hogy csináltad, hogy a logód mozgó gif és 4 kb max???
  • Taptarap
    Az csak a demoban volt itt olyan kristálytiszta mintha számitógéppel tervezték volna.
  • gregoryan
    Nem mondjátok hogy K-pax András kiszállt.... kiváncsi lettem volna a véleményére,....
  • gregoryan
    András... lehet, hogy csak a demo verzioban de nálam gef 4 en elég pixeles volt és a messzi embereket igencsak kellett figyelni, hogy ember e vagy sem... mit gondolsz????
  • K.András
    Uriember biztosra nem fogad.
  • Taptarap
    Fogadunk, hogy tecceni fog?
  • radical
    Most rakon én is fel. Majd beszámolok.