16419
-
#426 Nem randizni akarok csak ötlet volt nekem mind1 mit csinálsz. -
#425 De azt tudd rólam, hogy nem vagyok vmi beszédes, csak itt a fórumban. Egyébként én még az ismerősőkkel sem beszélek igazán. -
#424 Mennymá. -
#423 Találkozunk holnap hozzál két üres cd-t, ennyi. -
#422 De akkor azt kifizessem? -
#421 Pl. ha felírod nekem, hogy lenne hozzám eljuttatva? -
#420 gondoltam rá de már le vagyok korlátozva ami nem meglepő de ha kell felirom neked. -
#419 Tapi: most jutott eszembe, nem tudnád esetleg föltölteni a tévénetvörk efftépéjére? -
#418 van már valaki Penthouse pályán??? istennek nem tudok továbbjutni kéne egy-két tipp. -
#417 Ja de hála DayWalkernek legalább lesz netem mert eddig ugy volt, hogy még az sem lesz.Remélem addig feltörik a Ravent és lehet multiba nyomni. -
K.András #416 Hát nehéz lesz hozzászokni... -
#415 Elköltözöm itthagyom a jó kis LAN-netemet.szip-szip. -
K.András #414 De miért is nem marad a régi? -
#413 :)) -
K.András #412 Axelerot rendelj az ugyanazért a pénzért 70kb/s -
#411 Akkor képzeld el milyen jó lesz nekem az 1100 KB/s után a jó kis 50 KB/s -es ADSL. -
#410 engem azért zavar, mert régebben mindig 100k-val tudtam letölteni, most már csak 30-al -
#409 nekem 20 mindig kicsit idegesito de DJ irta a problemeket hat ez van legalabb jon valahonnan:) -
#408 Neked milyen gyors volt, mert én max. 30k-val tudok letölteni -
#407 sectorrol szedtem le én is :(( -
#406 Tapi: tucc mondani egy címet ahol megtalálható, mert a sector-ra nem tudok bemenni -
#405 Ebben a játékban minden fassza, van már valaki Penthouse pályán??? -
#404 na nekem is lejött!
nagyon fasza...
szép, élethű, a fegyverek hangjai is faszá!! -
Lifeforce #403 Azért mert a ge... beletették a játékba.(nem csak a szervert kell feltörni hanem a klienteket is. -
#402 vegre lejonne mar megneznem en is:) -
#401 Azt jól teszi. :) Nem tudom miért nem tudják megcsinálni, hogy első héten release után ne legyen CD-Key ellenőrzés.. mint pl. UT2K3-ban sem volt egy jó darabig. Utána aki multizni akar vele úgyis megveszi. A demo alapján azért elég nehéz eldönteni, hogy megéri-e. -
#400 19"-es Fujitsu-Siemens, 1152*856 100Hz, de én is tudom, hogy nem fogok csodát látni... -
#399 csökkentsd a kockák számát kb.10-re. -
#398 Life már egés hacker hálozatot szerzödtetet, hogy feltörjék a multi részt. -
K.András #397 Mondjuk én uncsinak nem nevezném, de persze nem ártana a multi :)
Könnyünek sem nevezném, ha meg annak tünik akkor elite fokozaton nyomjad... -
radical #396 Jó a game nagyon, szép és részletes meg realisztikus, csak működjön már a multis törés mert szingliben uncsi. -
K.András #395 Nálam tü éles a kép, akármilyen messze van láthato hogy az egy ember, ebben lehet szerepet játszik az is hogy egy 21-es moncsin nyomom...Pixeleknek nyoma sincs, lehet tulhuztad te azt a gf-4-et söt ha a full játékban is ez lesz akkor szinte biztos...Egyébként pedig ki az a K-pax András??? -
#394 én 10 k alá nem tudom vinni a gifemet.. -
#393 Figyu egy kérdés... hogy csináltad, hogy a logód mozgó gif és 4 kb max??? -
#392 Az csak a demoban volt itt olyan kristálytiszta mintha számitógéppel tervezték volna. -
#391 Nem mondjátok hogy K-pax András kiszállt.... kiváncsi lettem volna a véleményére,.... -
#390 András... lehet, hogy csak a demo verzioban de nálam gef 4 en elég pixeles volt és a messzi embereket igencsak kellett figyelni, hogy ember e vagy sem... mit gondolsz???? -
K.András #389 Uriember biztosra nem fogad. -
#388 Fogadunk, hogy tecceni fog? -
radical #387 Most rakon én is fel. Majd beszámolok.