R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem már a 4.05 van és az sem megy xp alatt.Valami frissítés kell neki... 😞
Egyébként beütöttem az origoba és dobálta ki az oldalakat ha googleba ütöd be szintén ez lesz szvsz 😊
http://druglord.buzz.hu/ ;)
SOFTICE programot akarok!!! 😊
XP alatt mûködjön.
Tapi te meg aludjál!!! 😊
Én is megyek csucsulni.
XP alatt mûködjön.
Tapi te meg aludjál!!! 😊
Én is megyek csucsulni.
LooL ha akarjátok, hogy legyen multitörés akkor valaki szedjen nekem össze egy progit!!!
Sftice.
De olyat keressetek ami megy xp alatt mert a régi nem jó 😞
Sftice.
De olyat keressetek ami megy xp alatt mert a régi nem jó 😞
Várjál vele mert ha ez sorozat hiba napokon belül kiadják a javitó pachet ugy is.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Nna:43.00 feltelepít,gáma megy rendesen-amíg le nem lõnek-akkor kép megakad-aztán kékhalál.
Tudom,ok.,ne lõjenek le,node minden mostani gém megy,csak ez hal meg egyfolytában.
Kicsit bosszantó.
Asszem Uninstall.

Tudom,ok.,ne lõjenek le,node minden mostani gém megy,csak ez hal meg egyfolytában.
Kicsit bosszantó.
Asszem Uninstall.

keress meg [email protected] /azt hiszem/😊)
Nem randizni akarok csak ötlet volt nekem mind1 mit csinálsz.
De azt tudd rólam, hogy nem vagyok vmi beszédes, csak itt a fórumban. Egyébként én még az ismerõsõkkel sem beszélek igazán.
gondoltam rá de már le vagyok korlátozva ami nem meglepõ de ha kell felirom neked.
van már valaki Penthouse pályán??? istennek nem tudok továbbjutni kéne egy-két tipp.
Ja de hála DayWalkernek legalább lesz netem mert eddig ugy volt, hogy még az sem lesz.Remélem addig feltörik a Ravent és lehet multiba nyomni.

Elköltözöm itthagyom a jó kis LAN-netemet.szip-szip.
Akkor képzeld el milyen jó lesz nekem az 1100 KB/s után a jó kis 50 KB/s -es ADSL.

Ebben a játékban minden fassza, van már valaki Penthouse pályán???
Azért mert a ge... beletették a játékba.(nem csak a szervert kell feltörni hanem a klienteket is.
Azt jól teszi. 😊 Nem tudom miért nem tudják megcsinálni, hogy elsõ héten release után ne legyen CD-Key ellenõrzés.. mint pl. UT2K3-ban sem volt egy jó darabig. Utána aki multizni akar vele úgyis megveszi. A demo alapján azért elég nehéz eldönteni, hogy megéri-e.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ja.